Hívjon minket:
+36-06 1 796 03 94‬
SCHEU DENTAL – RÓLUNK

SCHEU DENTAL – RÓLUNK

SCHEU DENTAL – RÓLUNK
SCHEU DENTAL – RÓLUNK
0 254

A TERMÉKEK VÁLTOZNAK, A KÉPVISELT ÉRTÉK ÖRÖK

A cégalapító fogorvos, Rudolf Scheu  1926-ban hozta létre az alapítványt SCHEU-DENTAL néven. Büszkék vagyunk a 91 éves németországban alapított cégünk múltjára. Immáron harmadik generációs családi cégként fogászati termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk, melyeket maximális precizitás jellemez. A részletekre fordított figyelmünk segített minket ahhoz, hogy piacvezető céggé váljunk a fogászati nyomásformázásban, alvási zavarok kezelésében és 3D nyomtatásban, valamint kulcsszerepet tölthessünk be a fogászati formázó-technológiában világszerte. Az innovációs ötletekkel és új termékekkel elért eredmények  alapozták meg a bizalmat cégünk iránt világszerte. A legfontosabb dolog továbbra is változatlan maradt: napi szinten magas minőséget szeretnénk produkálni egy jól képzett csapattal és jól motivált személyzettel. Pár évvel ezelőtt a Smile-Dental GmbH megvásárlásával a SCHEU-DENTAL egy új ortodonciai valamint egy CAD/CAM szakértő céget vont be a hálózatba a CA DIGITAL GmbH égisze alatt.


A PERFEKCIÓT A RÉSZLETEK IRÁNTI SZERETETET JELLEMZI

A komplex precíziós szerkezetek megvalósítása ügyességet és tapasztalatot igényel. Pont ezért  a SCHEU-DENTAL számos terméke még ma is kézzel készül, mivel ez az egyetlen módja annak,  hogy garantált legyen a precíziós mechanikai részek  lehetséges legjobb  minősége. A személyzetünk rendszeresen elvégzi a termékeink ellenőrzését a legújabb standardokat követve, ezáltal szavatoljuk, hogy cégünk soha nem tér el a minőségi szabványoktól.


A PERFEKCIÓ INNOVÁCIÓS ERŐ ÉS MINŐSÉG BEVEZETÉSÉT JELENTI A GYÁRTÁSBA

A kutató és fejlesztő részlegünk folyton új ötletekkel áll elő, hogy megkönnyítse a fogászati laboratóriumok napi munkafolyamatait. A széles palettájú termékcsaládunk integrálja a legújabb fejlesztéseket a megbízható terápiás termékekbe, melyek így továbbra is ugyanazt az innovációs erőt képviselik, ami inspirálta megalkotásukat. A CA® CLEAR ALGINER rendszer, a BIOSTAR® nyomásformázó egység és az IMPRIMO® digitális termékek: mindezek gyártásánál figyelemmel kísérjük a fejlesztéseket és innovációs ötleteket. A rezinek fejlődésének tanulmányozásával vagy új termékek fejlesztésével az alvási apnoe és horkolás kezelésében - szoros együttműködésünk az ismert kutatóintézetekkel és egyetemekkel -  kifinomult minőségű termékek gyártásához vezet élvonalbeli technológiával.

A CA DIGITAL leányvállalatunkkal együttműködve  a digitális szolgáltatások és termékek széles palettáját kínáljuk: CA® CLEAR ALIGNER egyedi megoldások vagy a digitálisan tervezett lingvális MEMOTAIN® retainerek.


 A PERFEKCIÓ, AMIRE SZÁMÍTHAT

Ha kérdései merülnek fel a SCHEU-DENTAL eszközeinek beállításaival kapcsolatban, mint pl. a BIOSTAR®,  vagy ha esetleg egyes specifikus alkalmazások nem érthetőek, a  Sales and Customer Service Departments segítő munkatársai bármikor rendelkezésre állnak. Gyakorlati tanácsokkal szeretnénk ellátni Önt egészen a kezdetektől - olyan tanácsadói szolgáltatást működtetünk, amire vásárlóink folyamatosan számíthatnak, akármilyen is legyen a probléma jellege. Mindez az aktuális előfizetésével együtt jár: pár éve a SCHEU-ACADEMY rendszeres gyakorlati kurzusokat és szemináriumokat szervez fogorvosoknak és technikusoknak egyaránt: CA® CLEAR ALIGNER and TAP® tanúsítványok megszerzése, a digitális fogszabályozásban alkalmazott nyomásformázó készülékek használatát bemutató workshopok és kurzusok. Gyakorlati alkalmazáson keresztül sajátíthatja el, hogyan érjen el még professzionálisabb eredményeket a jövőben és hogyan építse be az új fejlesztéseket a napi munkájába. Fedezze fel a fogorvosi praxisok és laboratóriumok számára szervezett szemináriumaink és gyakorlati kurzusaink széles palettáját. Foglaljon időpontot értékesítési képviseleteinknél még ma- várjuk jelentkezését!

Hasonló bejegyzések
IMPRIMO® System - Minden a 3D nyomtatáshoz IMPRIMO® System - Minden a 3D nyomtatáshoz
IMPRIMO® LC Model egy fotopolimerizációs és fényérzékeny rezin, mely a leginkább szilárd  és üreges modellek készítésére alkalmas. A sima és nem porózus felszín optimális körülményeket teremt további  feldolgozáshoz, mint pl. a nyomásformázás. Az anyag csontszínben, szürke és bézs színben is elérhető. DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.
OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodonciai szoftver rendelői és laboratóriumi alkalmazásra OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodonciai szoftver rendelői és laboratóriumi alkalmazásra
A már bizonyított OnyxCeph3™ CA® SMART 3D továbbfejlesztése elsősorban a laboratóriumtulajdonosok igényeire fókuszál, melyek közé tartozik a pontos tervezés, transzpozíció és a digitális fogszabályzó szerkesztés, összetett megoldások kivitelezése. A meglévő funkciók mellett, mint pl. a 2D és 3D adatok feldolgozása, fogak szegmentálása, bemutatók készítése, digitális bracket elhelyezés, nyomtatási anyagok exportálása, az újonnan hozzáadott modulok a 2.0, V.T.O. 3D és Kylix 3D verzióban lehetővé tesznek további funkciókat, mint pl. az szerkesztési folyamatok egyes lépéseinek exportja és a bracketek pozícióinak átvitele.
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO Carl Martin Cato Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Hereaus Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach Kuraray
Manfredi
Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex Yamahachi 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO Carl Martin Cato Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Hereaus Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach Kuraray
Manfredi
Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex Yamahachi 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO Carl Martin Cato Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Hereaus Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach Kuraray
Manfredi
Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.