SCHEU DENTAL – RÓLUNK

2140
SCHEU DENTAL – RÓLUNK

A TERMÉKEK VÁLTOZNAK, A KÉPVISELT ÉRTÉK ÖRÖK

A cégalapító fogorvos, Rudolf Scheu  1926-ban hozta létre az alapítványt SCHEU-DENTAL néven. Büszkék vagyunk a 91 éves németországban alapított cégünk múltjára. Immáron harmadik generációs családi cégként fogászati termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk, melyeket maximális precizitás jellemez. A részletekre fordított figyelmünk segített minket ahhoz, hogy piacvezető céggé váljunk a fogászati nyomásformázásban, alvási zavarok kezelésében és 3D nyomtatásban, valamint kulcsszerepet tölthessünk be a fogászati formázó-technológiában világszerte. Az innovációs ötletekkel és új termékekkel elért eredmények  alapozták meg a bizalmat cégünk iránt világszerte. A legfontosabb dolog továbbra is változatlan maradt: napi szinten magas minőséget szeretnénk produkálni egy jól képzett csapattal és jól motivált személyzettel. Pár évvel ezelőtt a Smile-Dental GmbH megvásárlásával a SCHEU-DENTAL egy új ortodonciai valamint egy CAD/CAM szakértő céget vont be a hálózatba a CA DIGITAL GmbH égisze alatt.


A PERFEKCIÓT A RÉSZLETEK IRÁNTI SZERETETET JELLEMZI

A komplex precíziós szerkezetek megvalósítása ügyességet és tapasztalatot igényel. Pont ezért  a SCHEU-DENTAL számos terméke még ma is kézzel készül, mivel ez az egyetlen módja annak,  hogy garantált legyen a precíziós mechanikai részek  lehetséges legjobb  minősége. A személyzetünk rendszeresen elvégzi a termékeink ellenőrzését a legújabb standardokat követve, ezáltal szavatoljuk, hogy cégünk soha nem tér el a minőségi szabványoktól.


A PERFEKCIÓ INNOVÁCIÓS ERŐ ÉS MINŐSÉG BEVEZETÉSÉT JELENTI A GYÁRTÁSBA

A kutató és fejlesztő részlegünk folyton új ötletekkel áll elő, hogy megkönnyítse a fogászati laboratóriumok napi munkafolyamatait. A széles palettájú termékcsaládunk integrálja a legújabb fejlesztéseket a megbízható terápiás termékekbe, melyek így továbbra is ugyanazt az innovációs erőt képviselik, ami inspirálta megalkotásukat. A CA® CLEAR ALGINER rendszer, a BIOSTAR® nyomásformázó egység és az IMPRIMO® digitális termékek: mindezek gyártásánál figyelemmel kísérjük a fejlesztéseket és innovációs ötleteket. A rezinek fejlődésének tanulmányozásával vagy új termékek fejlesztésével az alvási apnoe és horkolás kezelésében - szoros együttműködésünk az ismert kutatóintézetekkel és egyetemekkel -  kifinomult minőségű termékek gyártásához vezet élvonalbeli technológiával.

A CA DIGITAL leányvállalatunkkal együttműködve  a digitális szolgáltatások és termékek széles palettáját kínáljuk: CA® CLEAR ALIGNER egyedi megoldások vagy a digitálisan tervezett lingvális MEMOTAIN® retainerek.


 A PERFEKCIÓ, AMIRE SZÁMÍTHAT

Ha kérdései merülnek fel a SCHEU-DENTAL eszközeinek beállításaival kapcsolatban, mint pl. a BIOSTAR®,  vagy ha esetleg egyes specifikus alkalmazások nem érthetőek, a  Sales and Customer Service Departments segítő munkatársai bármikor rendelkezésre állnak. Gyakorlati tanácsokkal szeretnénk ellátni Önt egészen a kezdetektől - olyan tanácsadói szolgáltatást működtetünk, amire vásárlóink folyamatosan számíthatnak, akármilyen is legyen a probléma jellege. Mindez az aktuális előfizetésével együtt jár: pár éve a SCHEU-ACADEMY rendszeres gyakorlati kurzusokat és szemináriumokat szervez fogorvosoknak és technikusoknak egyaránt: CA® CLEAR ALIGNER and TAP® tanúsítványok megszerzése, a digitális fogszabályozásban alkalmazott nyomásformázó készülékek használatát bemutató workshopok és kurzusok. Gyakorlati alkalmazáson keresztül sajátíthatja el, hogyan érjen el még professzionálisabb eredményeket a jövőben és hogyan építse be az új fejlesztéseket a napi munkájába. Fedezze fel a fogorvosi praxisok és laboratóriumok számára szervezett szemináriumaink és gyakorlati kurzusaink széles palettáját. Foglaljon időpontot értékesítési képviseleteinknél még ma- várjuk jelentkezését!

Hasonló bejegyzések

DOWNLOAD NOW: Thermoforming Workshop - Scheu Dental

DOWNLOAD NOW: Thermoforming Workshop - Scheu Dental

On Friday, June 25th, 2021, a webinar called "Thermoforming Workshop" was held by lecturer André Büscher from Scheu Dental. There was an overview of SCHEU equipment MINISTAR and BIOSTAR and some accessories (Power Point); an...

3181
IMPRIMO® System - Minden a 3D nyomtatáshoz

IMPRIMO® System - Minden a 3D nyomtatáshoz

IMPRIMO® LC Model egy fotopolimerizációs és fényérzékeny rezin, mely a leginkább szilárd  és üreges modellek készítésére alkalmas. A sima és nem porózus felszín optimális körülményeket teremt további  feldolgozáshoz, mint pl. a...

1614
OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodonciai szoftver rendelői és laboratóriumi alkalmazásra

OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodonciai szoftver rendelői és laboratóriumi alkalmazásra

A már bizonyított OnyxCeph3™ CA® SMART 3D továbbfejlesztése elsősorban a laboratóriumtulajdonosok igényeire fókuszál, melyek közé tartozik a pontos tervezés, transzpozíció és a digitális fogszabályzó szerkesztés, összetett megoldások kivitelezése....

1423

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.