Silver Airline kompresszorok- sűrített levegő a legmagasabb fogászati igények kielégítésére

1610
Silver Airline kompresszorok- sűrített levegő a legmagasabb fogászati igények kielégítésére

DÜRR DENTAL kompresszorok közel 50 éve meghatározó szerepet töltenek be a fogászati rendelőkben és laboratóriumokban. A németországi DÜRR DENTAL az  olajmentes  kompresszorok megalkotója, hihetetlenül halk, magasan kvalifikált berendezéseket gyárt a fogászati szakma számára.
A DÜRR DENTAL kompresszorok karbantartást alig igényelnek. A legmagasabb minőséget ötvözik a tartóssággal, erőteljességgel. Ezek a gépek szolgáltatják a fogászati kezelések során használt sűrített levegőt, ezáltal szigorú  higiéniai szabályoknak kell megfelelniük. A Dürr Dental az 1965-ben készített kompresszorok mellé egy szárítórendszert is piacra dobott , így tett szert nemzetközi hírnévre a fogászati technológiában. Ez a cég volt az első, mely nem  olaj alapú kenést használt.

Membrán szárító egység
Nem  csak azt  biztosítja, hogy a kompresszor ereje mindig rendelkezésre álljon, hanem  lehetővé teszi a folyamatos száraz, sűrített levegővel való ellátást az operációk közben is.

Tartós lineáris  szelep technológia
A szelep és cilinder  kialakítására speciális anyagokat használtak fel, hogy helyettesítsék az  olaj alapú kenést.

Tandem koncepció- megoldás sokféle lehetőséggel
A DÜRR DENTAL  kompresszorok Tandem vonala kiemelten magas működési megbízhatóságot garantál  és teljesen időtálló. A modulok frissítéseivel rugalmas megoldásnak tekinthető.

Primo: A legkisebb  a Silver Airline kompresszorok között- tökéletes választás 1 felhasználó számára.

Duo: Klasszikus kompakt kompresszor 2 cilinderrel, V  egységgel és 20 literes tankkal 2 felhasználó számára.

Trio: Magas minőségű kompresszor 3 cilinderrel, 50 literes tankkal, három felhasználó számára elegendő  levegőtartalékot szolgáltat.

Duo Tandem: Rugalmas megoldás növekvő teljesítmény- és  további üzembiztonsági követelmények  esetén. 50 literes tankjával a  Duo Tandem egy vagy több egységkészüléket képes működtetni 4 vagy több felhasználó igényeit  kielégítve.

Quattro: Nagy teljesítményű 4 cilinderes kompresszor 50 literes tankkal, több mint négy felhasználó  számára.

Quattro Tandem: A legjobb kialakítási forma fogászati laboratóriumok és nagyobb sebészeti  műtők  számára - 90 literes tank 1 vagy 2 egység és több, mint nyolc felhasználó számára.

Quattro P20: A legjobb levegőellátási teljesítménnyel rendelkezik, emellett rendkívül kis helyigényű, fogászati laboratóriumok és nagyobb sebészetek számára van kifejlesztve. Redundáns levegőellátó rendszer a legmagasabb megbízhatóság érdekében  - több, mint tizenhat felhasználó számára.

Hasonló bejegyzések

VistaScan Nano Easy – megbízható diagnosztika egy kompakt egységben

VistaScan Nano Easy – megbízható diagnosztika egy kompakt egységben

A VistaScan Nano Easy-vel egy modern film -szkenner áll rendelkezésére kiváló minőséggel. A kis helyfoglalásának köszönhetően könnyen elhelyezhető egy rendelőben- így röntgent is készíthet és szkennelhet a fogászati kezelőszék mellett.

2168
VistaScan Mini View- szkenner érintőképernyővel az intraorális formátumokhoz

VistaScan Mini View- szkenner érintőképernyővel az intraorális formátumokhoz

Mindezen funkciók által a VistaScan Mini View-vel a diagnosztikus képalkotás a fogorvosok számára gyorsabbá, megbízhatóbbá, kényelmesebbé válik.  

1854
Tisztább, mint a levegő a Himalájában!

Tisztább, mint a levegő a Himalájában!

Tudjon meg többet a CAD/CAM rendszerek kompresszorainak kockázati tényezőiről és a piac egyik vezető gyártó által ajánlott megoldásáról!

3178

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.