Hívjon minket:
+36-06 1 796 03 94‬
SMART DENTIN GRINDER mely felhasználja a dentint magas minőségű autológ graft készítésére

SMART DENTIN GRINDER mely felhasználja a dentint magas minőségű autológ graft készítésére

SMART DENTIN GRINDER mely felhasználja a dentint magas minőségű autológ graft készítésére
SMART DENTIN GRINDER mely felhasználja a dentint magas minőségű autológ graft készítésére
0 2232

A kihúzott fogak újrafelhasználása lehetővé válik a forradalmian új SMART DENTIN GRINDER-rel az amerikai KometaBio termékével, mely felhasználja a dentint magas minőségű autológ graft készítésére, melyet a csontos defektusok augmentációjára használnak.
 

 
Használható-e a dentin graft anyagként?

A válasz-igen! A dentin kémiai és biológiai összetételében nagyon hasonlít a csonthoz. 70% hidroxiapatitból, 20% kollagénből és 10% vízből áll.  A dentin sűrűbb az allogén grafttól és kiváló alapot nyújt a csont növekedésére. Autológ forrású, ugynazon proteinekkel és immunológiai válaszreakciókkal rendelkezik, úgy hogy az osteogen tulajdonságai (gyors csontkötődés) kimagaslóak. Mindezen pozitív tulajdonságainak köszönhetően az augmentált csont sokkal gyorsabban integrálódik és újrahasznosítható akár kétszer rövidebb idő alatt is, összehasonlítva az allogén grafttal, műcsonttal. Elősegíti a csontregenerációt és meggátolja a transzplantátum nagyobb mértékű reszorbcióját.

Jellemzők:

 • jelentősen csökkenti a benövés idejét
 • hosszútávon megtartja a csontgerinc magasságát és szélességét
 • biztosítja a  kiváló esztétikát és gingivaminőséget
 • sűrűbb az allogén grafttól
 • csökkenti a komplikációk lehetőségét, mint pl. a graft kilökődése
 • biztos módszer, melyet már három évtizede kutatnak és fantasztikus eredményeket mutat

KÉTFÁZISÚ AUGMENTÁCIÓS ÖSSZETÉTEL

A kétfázisú augmentációs összetétel jelenleg biztosítja az aktív csontmasszát a dentingraft és a másodlagos helyettesítő anyag fúziójával az optimális eredmények elérése érdekében.

 • A frissen kihúzott fog anyaga ankilotizálódik (fúzió) amikor visszahelyeződik graftként őrlemény formájában.
 • Az autológ graft arany standardnak számít.
 • A fog és a csont összetétele majdnem azonos. A dentingraft sűrű és kemény, BMP-ben és más növekedési faktorban gazdag.

Hogyan nyerhető ki az autológ graft?

 • foghúzás, a fog tisztítása és sterilizációja
 • a  fog aprítása SMART DENTIN GRINDER-rel 3 sec alatt
 • a csontgranulátum újbóli sterilizációja Dentin Cleanser-rel és öblítés PBS folyadékkal
 • csontra applikálás


A dentingraft együtt használható a PRF-fel, membránnal és más graftanyagokkal.

Egy fogból háromszoros fogvolumen nyerhető, átlagosan 1 ml a metszőkből és 3-4 ml a molárisokból és kisőrlőkből.

Nem csak kizárólag endodoncialilag kezelt fogak használhatók, hanem kompozit és amalgámtömésekkel ellátottak is, melyeket az őrés előtt meg kell tisztítani ezektől.

Bővebb információért forduljon a Dental Medical-hoz. Kérjen tőlünk árajánlatot a Smart Dentin Grinder-re és mi a lehető legrövidebb időn belül elküldjük azt Önnek.


Ha bármi kérdése merülne fel a megrendelésekkel kapcsolatban, a következő módokon érhet el bennünket:


email-címünkön:
info@dental-medical.hu​
telefonon:
06307896445
online-megrendeléssel:
https://shop.dental-medical.hu/

Hasonló bejegyzések
VistaScan Mini View- szkenner érintőképernyővel az intraorális formátumokhoz VistaScan Mini View- szkenner érintőképernyővel az intraorális formátumokhoz
Mindezen funkciók által a VistaScan Mini View-vel a diagnosztikus képalkotás a fogorvosok számára gyorsabbá, megbízhatóbbá, kényelmesebbé válik.

 
Öt indok, hogy miért is kellene diódás lézer minden fogorvosnak Öt indok, hogy miért is kellene diódás lézer minden fogorvosnak
A Gemini egy lágyszövet dióda lézer. Egyedülálló kettős hullámhossz technológiája, optimálisan egyesíti magában a melanin 810 nanométer, illetve a víz felszívódást 980 nanométer lézer hullámhosszon.
Részletek
1016
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.