Hívjon minket:
+36-06 1 796 03 94‬
SMART FLOW - A TELJES DIGITÁLIS GYÁRTÁSI FOLYAMAT EGYETLEN GYÁRTÓTÓL FOGSZABÁLYOZÁSI ÉS FOGTECHNIKAI LABOROK SZÁMÁRA

SMART FLOW - A TELJES DIGITÁLIS GYÁRTÁSI FOLYAMAT EGYETLEN GYÁRTÓTÓL FOGSZABÁLYOZÁSI ÉS FOGTECHNIKAI LABOROK SZÁMÁRA

SMART FLOW - A TELJES DIGITÁLIS GYÁRTÁSI FOLYAMAT EGYETLEN GYÁRTÓTÓL FOGSZABÁLYOZÁSI ÉS FOGTECHNIKAI LABOROK SZÁMÁRA
SMART FLOW - A TELJES DIGITÁLIS GYÁRTÁSI FOLYAMAT EGYETLEN GYÁRTÓTÓL FOGSZABÁLYOZÁSI ÉS FOGTECHNIKAI LABOROK SZÁMÁRA
0 142

A TELJES DIGITÁLIS GYÁRTÁSI FOLYAMAT EGYETLEN GYÁRTÓTÓL
FOGSZABÁLYOZÁSI ÉS FOGTECHNIKAI LABOROK SZÁMÁRA.


CSAK A SCHEU-DENTALNÁL!

Vásárlóinknak egy “komplett szerszámosládát” kínálunk, mely mindent tartalmaz, ami szükséges lehet a munkafolyamatok digitális elvégzéséhez A-tól Z-ig. A SMART FLOWT az , amit nyújtunk- egy komplett géppark a digitális folyamatok elvégzéséhez- mindez egyetlen gyártótól. A szkennelési folyamat után következő lépésekhez komplett termékskálát kínálunk, kezdve a digitális fog-transzpozícionálástól a 3D nyomtatáson át a páciens kezeléséig. Ez egy teljes folyamatlánc, mely ortodonciai praxisok és laboratóriumok számára fejlesztettünk ki.

Az termékskála holisztikus kialakításának célja, hogy felhasználóinkat megismertessük a SMART FLOW-val, ahol összefésült gyártósorokat vásárolhatnak, mindezt egyetlen gyártótól.


1. LÉPÉS – TERVEZÉS

The OnyxCeph3TM CA® SMART 3D 2.0 szoftvert  tervezésre, fogtraszpozícionálásra tervezték a láthatatlan fogszabályzó kezelésekhez.

 • adatfeldolgozás
 • cefalometrikus mérések
 • virtuális fog szegmentáció
 • transzpozíciók/beállítások a CA® elvek alapján jelennek meg a szoftverben
 • a nyomtatási adatok előkészítése és exportálása
 • 3D jegyzőkönyvek létrehozása
 • közvetlen adatexportálás az Asiga Composer szoftver számára

 

A páciens adatai:  a modellek szkennelése vagy az intraoral szkenner által kapott adatok a VDDS interfészen keresztül az  OnyxCeph3TM CA® SMART 3D 2.0-ba kerülnek. Nagyon fontos, hogy csak a zárt típusú STL adatokat dolgozzuk fel.

A következő lépésben az OnyxCeph3TM CA® SMART 3D 2.0 automatikusan javítja az importált adatokat és előkészíti  további feldolgozásra.  A set-up transzpozíció megkezdése előtt a beszkennelt állcsont modelleket trimmelni kell és elő kell készíteni a további folyamatokhoz. A szoftver automatikusan kontrollálja a transzpozíciókat  a set-up alatt, mely Dr. Pablo Echarri CA® CLEAR ALIGNER kezelési filozófiáján alapszik. A kezelési folyamat állandó kontrollja a kezelés összes lépésének kivitelezése folyamán végig az Ön kezében marad.

Az OnyxCeph3TM CA® SMART 3D 2.0 szoftver elérhető klinikai vagy laboratóriumi változatban hálózatba kötött 5 munkaállomás számára, amelyhez hozzátartozik egy egynapos betanító szoftver-kurzus is.


2. LÉPÉS – NYOMTATÁS

Az Asiga MAX™ 3D nyomtató előnyei:

 • kompakt, csendes és gyors: 2  óra alatt 100μm rétegek függőleges elrendezésben IMPRIMO® LC Model rezinnel
 • könnyű z- típusú elrendezés
 • beépített munkafolyamatok, számos anyagra alkalmazhatók
 • SPS®: Smart positioning system a precíz nyomtatási eredményekért

A  3D-s modell-nyomtatáshoz STL fájlok szükségesek. Pár kattintás után az OnyxCeph3TM CA® SMART 3D 2.0 szoftver export modulja STL adatokat hoz létre és továbbítja az Asiga MAX™ 3D nyomtatónak.

Az Asiga Composer nyomtató szoftver pozícionálja az importált modell adatokat a nyomtatási felületre a nyomtató-térbe. Asiga Composer-t úgy kell elképzelni, mint egy illesztőszoftvert az adatok pozícionálására és tartószerkezetek készítésére, hogy az tárgyat stabilizálni lehessen. A nyomtató szoftver nem dolgozza fel, javítja avagy módosítja az STL adatokat.

Amikor a tárgy véglegesen be van állítva, a megfelelő anyag ki van választva - pl. az IMPRIMO® LC Model-, az utolsó lépés a nyomtatás előtt a rétegvastagság kiválasztása. A szeletelő funkció segítségével a nyomtatási tárgy rétegesen felszeletelődik és a kivetítési képek számítása megtörténik.


3. LÉPÉS– NYOMÁSFORMÁZÁS

BIOSTAR® és MINISTAR S® készülék a maximális teljesítményért és nyomásformázásért rendelői és laboratóriumi alkalmazásra:

 • a munka-hőmérsékletet mindössze egy mp alatt éri el
 • tárgyszkenner technológia az egyszerű nyomtatásért
 • szabadalmaztatott termosztatikus melegítő kontroll
 • érthetően felépített kijelző
 • akusztikus és optikai felhasználói figyelmeztetés
 • ergonómikus pellet tartály
 • a felesleges pelletek visszahullanak a tartályba újrahasznosítás végett
 • MINISTAR S®: 4 bar munkanyomás
 • BIOSTAR®: 6 bar munkanyomás, az adatok a szkennelt tárgy jellemzőin és indikációin alapszanak, alkalmazási instrukciók és videoanimációk

 

A BIOSTAR® and MINISTAR S® nyomásformázó gépek  a digitális munkafolyamatokban használhatók.  Extrém pontos formázási eredményeket produkálnak. A jelenlegi verziók fel vannak szerelve szkennelő technológiával és szabadalmaztatott hőszabályzással. A  BIOSTAR® könyvtárat nagyobb kijelzővel ajánlott használni és végigvezet minden egyes lépésen.

Egy set-up-hoz a nyomtatott modellt (fogívet) a modell-platformra kell helyezni. A  CA® fólia folyamatos hőformázása különböző vastagságokban (soft, medium, hard) lehetséges. Fontos, hogy a modellt először ISOFOLAN® fóliával vonjuk be az első CA® fólia nyomásformázása előtt. A folyamat pontos leírása a BIOSTAR®  könyvtárban megtalálható.


4. LÉPÉS – KEZELÉS

A termékek széles palettája áll rendelkezésre, melyből választhat a kezelési folyamat előrehaladásának megfelelően.

 • CA® CLEAR ALIGNER: láthatatlan és finom fogmozgatás
 • INDIVIDUA®: pontos indirekt ragasztórendszer
 • MEMOTAIN®: retainer, mely megőrzi az elért eredményt

 

 

 

A digitális munkafolyamat pontosan ott végződik, ahol elkezdődött - a fogászati székben. Az aktuális kezelési fázisnak megfelelően különféle készülékek állnak rendelkezésre. A láthatatlan és finom fogmozgatáshoz  a CA® CLEAR ALIGNER  a legjobb választás a klinikailag igazolt 3 lépcsős sínrendszerével.

INDIVIDUA® az indirekt ragasztási technikához használható transzfer maszk- a legalkalmasabb a gyors és könnyű bracket pozícionálásra.

MEMOTAIN® - Nitinol®-ból készült retainer biztosítja hogy az aktuális eredmény stabil és megtartható legyen a kezelés után is. A számítógép által kontrollált gyártás garantálja a nagy pontosságú illeszkedést az egyéni fogmozgatásokhoz. 

Hasonló bejegyzések
IMPRIMO® System - Minden a 3D nyomtatáshoz IMPRIMO® System - Minden a 3D nyomtatáshoz
IMPRIMO® LC Model egy fotopolimerizációs és fényérzékeny rezin, mely a leginkább szilárd  és üreges modellek készítésére alkalmas. A sima és nem porózus felszín optimális körülményeket teremt további  feldolgozáshoz, mint pl. a nyomásformázás. Az anyag csontszínben, szürke és bézs színben is elérhető. DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.
Automatikus hőformázó BIOSTAR® készülék Automatikus hőformázó BIOSTAR® készülék
Sokoldalú nyomásformázó készülék mindenféle fogászati vagy fogszabályozási nyomásformázásra szkennelő technológiával és 6.0 bar munkanyomással felszerelve. A szelep redukálásával állítható a nyomás  az egységen. Az egység hőkontrollált  infravörös melegítője egy másodperc alatt éri el a munkahőmérsékletet. Minden paraméter: a hőmérséklet, a hűtő és fűtőidő előprogramozottak a szkenner olvasójával vagy a megfelelő kód bevitelével.
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO Carl Martin Cato Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Hereaus Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach Kuraray
Manfredi
Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex Yamahachi 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO Carl Martin Cato Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Hereaus Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach Kuraray
Manfredi
Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex Yamahachi 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO Carl Martin Cato Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Hereaus Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach Kuraray
Manfredi
Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.