Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
SMART FLOW - A TELJES DIGITÁLIS GYÁRTÁSI FOLYAMAT EGYETLEN GYÁRTÓTÓL FOGSZABÁLYOZÁSI ÉS FOGTECHNIKAI LABOROK SZÁMÁRA

SMART FLOW - A TELJES DIGITÁLIS GYÁRTÁSI FOLYAMAT EGYETLEN GYÁRTÓTÓL FOGSZABÁLYOZÁSI ÉS FOGTECHNIKAI LABOROK SZÁMÁRA

SMART FLOW - A TELJES DIGITÁLIS GYÁRTÁSI FOLYAMAT EGYETLEN GYÁRTÓTÓL FOGSZABÁLYOZÁSI ÉS FOGTECHNIKAI LABOROK SZÁMÁRA
SMART FLOW - A TELJES DIGITÁLIS GYÁRTÁSI FOLYAMAT EGYETLEN GYÁRTÓTÓL FOGSZABÁLYOZÁSI ÉS FOGTECHNIKAI LABOROK SZÁMÁRA
0 1009

A TELJES DIGITÁLIS GYÁRTÁSI FOLYAMAT EGYETLEN GYÁRTÓTÓL
FOGSZABÁLYOZÁSI ÉS FOGTECHNIKAI LABOROK SZÁMÁRA.


CSAK A SCHEU-DENTALNÁL!

Vásárlóinknak egy “komplett szerszámosládát” kínálunk, mely mindent tartalmaz, ami szükséges lehet a munkafolyamatok digitális elvégzéséhez A-tól Z-ig. A SMART FLOWT az , amit nyújtunk- egy komplett géppark a digitális folyamatok elvégzéséhez- mindez egyetlen gyártótól. A szkennelési folyamat után következő lépésekhez komplett termékskálát kínálunk, kezdve a digitális fog-transzpozícionálástól a 3D nyomtatáson át a páciens kezeléséig. Ez egy teljes folyamatlánc, mely ortodonciai praxisok és laboratóriumok számára fejlesztettünk ki.

Az termékskála holisztikus kialakításának célja, hogy felhasználóinkat megismertessük a SMART FLOW-val, ahol összefésült gyártósorokat vásárolhatnak, mindezt egyetlen gyártótól.


1. LÉPÉS – TERVEZÉS

The OnyxCeph3TM CA® SMART 3D 2.0 szoftvert  tervezésre, fogtraszpozícionálásra tervezték a láthatatlan fogszabályzó kezelésekhez.

 • adatfeldolgozás
 • cefalometrikus mérések
 • virtuális fog szegmentáció
 • transzpozíciók/beállítások a CA® elvek alapján jelennek meg a szoftverben
 • a nyomtatási adatok előkészítése és exportálása
 • 3D jegyzőkönyvek létrehozása
 • közvetlen adatexportálás az Asiga Composer szoftver számára

 

A páciens adatai:  a modellek szkennelése vagy az intraoral szkenner által kapott adatok a VDDS interfészen keresztül az  OnyxCeph3TM CA® SMART 3D 2.0-ba kerülnek. Nagyon fontos, hogy csak a zárt típusú STL adatokat dolgozzuk fel.

A következő lépésben az OnyxCeph3TM CA® SMART 3D 2.0 automatikusan javítja az importált adatokat és előkészíti  további feldolgozásra.  A set-up transzpozíció megkezdése előtt a beszkennelt állcsont modelleket trimmelni kell és elő kell készíteni a további folyamatokhoz. A szoftver automatikusan kontrollálja a transzpozíciókat  a set-up alatt, mely Dr. Pablo Echarri CA® CLEAR ALIGNER kezelési filozófiáján alapszik. A kezelési folyamat állandó kontrollja a kezelés összes lépésének kivitelezése folyamán végig az Ön kezében marad.

Az OnyxCeph3TM CA® SMART 3D 2.0 szoftver elérhető klinikai vagy laboratóriumi változatban hálózatba kötött 5 munkaállomás számára, amelyhez hozzátartozik egy egynapos betanító szoftver-kurzus is.


2. LÉPÉS – NYOMTATÁS

Az Asiga MAX™ 3D nyomtató előnyei:

 • kompakt, csendes és gyors: 2  óra alatt 100μm rétegek függőleges elrendezésben IMPRIMO® LC Model rezinnel
 • könnyű z- típusú elrendezés
 • beépített munkafolyamatok, számos anyagra alkalmazhatók
 • SPS®: Smart positioning system a precíz nyomtatási eredményekért

A  3D-s modell-nyomtatáshoz STL fájlok szükségesek. Pár kattintás után az OnyxCeph3TM CA® SMART 3D 2.0 szoftver export modulja STL adatokat hoz létre és továbbítja az Asiga MAX™ 3D nyomtatónak.

Az Asiga Composer nyomtató szoftver pozícionálja az importált modell adatokat a nyomtatási felületre a nyomtató-térbe. Asiga Composer-t úgy kell elképzelni, mint egy illesztőszoftvert az adatok pozícionálására és tartószerkezetek készítésére, hogy az tárgyat stabilizálni lehessen. A nyomtató szoftver nem dolgozza fel, javítja avagy módosítja az STL adatokat.

Amikor a tárgy véglegesen be van állítva, a megfelelő anyag ki van választva - pl. az IMPRIMO® LC Model-, az utolsó lépés a nyomtatás előtt a rétegvastagság kiválasztása. A szeletelő funkció segítségével a nyomtatási tárgy rétegesen felszeletelődik és a kivetítési képek számítása megtörténik.


3. LÉPÉS– NYOMÁSFORMÁZÁS

BIOSTAR® és MINISTAR S® készülék a maximális teljesítményért és nyomásformázásért rendelői és laboratóriumi alkalmazásra:

 • a munka-hőmérsékletet mindössze egy mp alatt éri el
 • tárgyszkenner technológia az egyszerű nyomtatásért
 • szabadalmaztatott termosztatikus melegítő kontroll
 • érthetően felépített kijelző
 • akusztikus és optikai felhasználói figyelmeztetés
 • ergonómikus pellet tartály
 • a felesleges pelletek visszahullanak a tartályba újrahasznosítás végett
 • MINISTAR S®: 4 bar munkanyomás
 • BIOSTAR®: 6 bar munkanyomás, az adatok a szkennelt tárgy jellemzőin és indikációin alapszanak, alkalmazási instrukciók és videoanimációk

 

A BIOSTAR® and MINISTAR S® nyomásformázó gépek  a digitális munkafolyamatokban használhatók.  Extrém pontos formázási eredményeket produkálnak. A jelenlegi verziók fel vannak szerelve szkennelő technológiával és szabadalmaztatott hőszabályzással. A  BIOSTAR® könyvtárat nagyobb kijelzővel ajánlott használni és végigvezet minden egyes lépésen.

Egy set-up-hoz a nyomtatott modellt (fogívet) a modell-platformra kell helyezni. A  CA® fólia folyamatos hőformázása különböző vastagságokban (soft, medium, hard) lehetséges. Fontos, hogy a modellt először ISOFOLAN® fóliával vonjuk be az első CA® fólia nyomásformázása előtt. A folyamat pontos leírása a BIOSTAR®  könyvtárban megtalálható.


4. LÉPÉS – KEZELÉS

A termékek széles palettája áll rendelkezésre, melyből választhat a kezelési folyamat előrehaladásának megfelelően.

 • CA® CLEAR ALIGNER: láthatatlan és finom fogmozgatás
 • INDIVIDUA®: pontos indirekt ragasztórendszer
 • MEMOTAIN®: retainer, mely megőrzi az elért eredményt

 

 

 

A digitális munkafolyamat pontosan ott végződik, ahol elkezdődött - a fogászati székben. Az aktuális kezelési fázisnak megfelelően különféle készülékek állnak rendelkezésre. A láthatatlan és finom fogmozgatáshoz  a CA® CLEAR ALIGNER  a legjobb választás a klinikailag igazolt 3 lépcsős sínrendszerével.

INDIVIDUA® az indirekt ragasztási technikához használható transzfer maszk- a legalkalmasabb a gyors és könnyű bracket pozícionálásra.

MEMOTAIN® - Nitinol®-ból készült retainer biztosítja hogy az aktuális eredmény stabil és megtartható legyen a kezelés után is. A számítógép által kontrollált gyártás garantálja a nagy pontosságú illeszkedést az egyéni fogmozgatásokhoz. 

Hasonló bejegyzések
IMPRIMO® System - Minden a 3D nyomtatáshoz IMPRIMO® System - Minden a 3D nyomtatáshoz
IMPRIMO® LC Model egy fotopolimerizációs és fényérzékeny rezin, mely a leginkább szilárd  és üreges modellek készítésére alkalmas. A sima és nem porózus felszín optimális körülményeket teremt további  feldolgozáshoz, mint pl. a nyomásformázás. Az anyag csontszínben, szürke és bézs színben is elérhető. DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.
Részletek
1117
Automatikus hőformázó BIOSTAR® készülék Automatikus hőformázó BIOSTAR® készülék
Sokoldalú nyomásformázó készülék mindenféle fogászati vagy fogszabályozási nyomásformázásra szkennelő technológiával és 6.0 bar munkanyomással felszerelve. A szelep redukálásával állítható a nyomás  az egységen. Az egység hőkontrollált  infravörös melegítője egy másodperc alatt éri el a munkahőmérsékletet. Minden paraméter: a hőmérséklet, a hűtő és fűtőidő előprogramozottak a szkenner olvasójával vagy a megfelelő kód bevitelével.
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.