Sof-Lex™ Spirális finírozó- és polírozókorongok

1940
Sof-Lex™ Spirális finírozó- és polírozókorongok

Egyedülálló forma a felszíni simaság és fény érdekében


A Sof-Lex™ Finírozó/polírozó korongok és kefék rendszere egy olyan egyszerűen alkalmazható rendszer, amivel gyorsan adhat természetes fényt a restaurált fogaknak. Miért használna harang, csésze, vagy más alakú polírozót, amikor mindent egyetlen termékkel megoldhat?

Sof-Lex Spirális polírozókorongok:

  • Bármilyen fogfelszínhez adaptálhatók, bármilyen szögben hozzáférést biztosítanak
  • Hatékonyan érheti el velük az anterior és/vagy poszterior restaurációkat
  • Az élethű csillogás gyorsan létrehozható segítségükkel


Tulajdonságok és előnyök

A Sof-Lex™ Spirális finírozó- és polírozókorongok rendszere egy megbízható módszer a kezdeti kontúrozás utáni polírfény megadására. Innovatív, új formatervezése révén könnyen és gyorsan használható, élvezet vele a polírozás.

  • Az egyedülálló, flexibilis forma könnyen alkalmazkodik a szabálytalan, homorú vagy domború fogfelszínekhez.
  • Anterior és poszterior restaurációk mostantól gyorsabban és egyetlen eszközzel polírozhatók, nincs szükség a polírozó cseréjére, nem kell többé válogatnia a különböző polírformák között, nincs elfekvő raktárkészlet.
  • A spirális korongok minden része dolgozik polírozáskor: oldala, széle, pereme és közepe egyaránt. Vagyis a spirális korongok bármely szögben tartva hatékonyak.
  • A finom (fine = bézs színű) polírkorong sima és karcmentes felszínt hoz létre a restauráció kontúrozása során felérdesült restauráción, kiváló alapot adva annak magasfényűre való polírozásához.
  • A szuperfinom (superfine = fehér) polírkorongok kiemelkedően sima, csillogóan fényes, természethű megjelenést kölcsönöznek a fogaknak.
  • Sof-Lex™ Spirális finírozó- és polírozókorongok higiéniai okokból egyszer használatosak, ám polírpaszta és vízhűtés nélkül alkalmazhatók.


Indikációk

Számos direkt- és indirekt restauráció polírozásakor kiválóan alkalmazhatók:

  • Kompozit restaurációk
  • Műgyanta-módosított üvegionomer (RMGI) restaurációk
  • Biszakrilát ideiglenes pótlások
  • Műgyanta nanokerámia – Lava™ Ultimate CAD/CAM restaurációk
  • Nemes- és félnemes fém restaurációk

Meggyőző teljesítmény

A különféle finírozó/polírozó termékek hatékonyságát tipikusan a felszíni simaság mérésével határozzák meg, de mérik még a felszíni csillogást, és a polírozási folyamat közben keletkezett hőt is.

Felületi csillogás megtartása

A felszíni csillogás, vagy fényvisszaverési index megmutatja, hogy mennyire lett fényes a polírozás során az adott felszín. A magas csillogási érték fényes, csillogó, és sima (nagyobb fényvisszaverődéssel bíró) felszínt jelent. A vizsgálat megmutatja, hogy a Sof-Lex™ Spirális finírozó- és polírozókorongok simább felszínt adnak, mint az egyéb, közismert polírozó termékek.

Hőmérséklet emelkedés

Számos finírozó/polírozó rendszer működés közben hőt generál, ezért ezek gyártói vízhűtés alatti használatot írnak elő, vagy meg-megállva (kis szünetek beiktatásával) végzendő a polírozás a káros felmelegedés csökkentésére.

A Sof-Lex™ Spirális finírozó- és polírozókorongok jóval kevesebb hőt termelnek a fogfelszínen, mint más gumi (vagy ahhoz hasonló) polírozó rendszerek.

  • A felszíni hő-termelődést a kezelés előtt, közben, és után mért adatok mutatják.

A Sof-Lex rendszer

A Sof-Lex™ spirális finírozó- és polírozókorongokat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a komplett Sof-Lex rendszerbe. Ugyanazon mandrellel használhatók, mint az egyéb Sof-Lex korongok. A Sof-Lex™ rendszer elemei (korongok, csíkok, és spirális kefék) mindegyike színkódolt a könnyebb beazonosítás érdekében - a sötéttől (durva) a világos (szuperfinom) színekig -, így könnyű az egymást követő lépéseket betartani.

Hasonló bejegyzések

Filtek™ Z550 Nano-Hibrid univerzális tömőanyag

Filtek™ Z550 Nano-Hibrid univerzális tömőanyag

    Filtek™ Z550 Nano-Hibrid univerzális tömőanyag egy minden-célra felhasználható nano-hibrid kompozit. A kiemelkedő kezelhetőség segíti az egyszerű és könnyű munkát

1978
Engedje ki  a szellemet a palackból - Single Bond Universal

Engedje ki a szellemet a palackból - Single Bond Universal

Engedje ki a szellemet a palackból, és élvezze az első valóban univerzális adhezív előnyeit. Tapasztalja meg a megbízhatóság új szintjét. A Single Bond Universal az egyetlen olyan adhezív, ami a megbízhatóságot egye- síti a kötéserővel,...

1291

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.