Tartósabb és hatékonyabb restaurációk létrehozása a Halo™ Matrix Rendszerrel

662
Tartósabb és hatékonyabb restaurációk létrehozása a Halo™ Matrix Rendszerrel

A Halo™ Matrix Rendszer vonzerejének magját az adja, hogy képes megbízható fogszeparálást és kontúrozást biztosítani, amely utánozza a természetes fogazati anatómiát. Ez a komponensek stratégiai tervezésén keresztül valósul meg, beleértve az éket et és a gyűrűt. Az ék úgy van megtervezve, hogy aktív szeparálást és elválasztást kínáljon, miközben óvja a lágy szöveteket, egyensúly, ami létfontosságú a páciens kényelme és az eljárás sikeressége szempontjából. A gyűrű, precíz illeszkedésével és konzisztens erő alkalmazásával, kiegészíti a éket annak érdekében, hogy szoros kapcsolatokat és pontos fogszeparálást biztosítson.

A Halo™ Matrix Rendszer kiemelkedő jellemzője a szalag, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy utánozzák a fogak természetes kontúrjait. Ez az anatómiai részletekre való figyelem lehetővé teszi az ideális restaurációk elérését, minimalizálva a széleskörű polírozás szükségességét. A rendszer tervezése jelentősen csökkenti az eltávolÍtásra szükséges mennyiséget, egyes esetekben több mint 50%-kal, ami nem csak időt takarít meg, de javítja a restaurációk esztétikai és funkcionális minőségét is.

A karuszel tároló megoldás egy másik kiemelkedő pont, amely egy elegáns, hatékony és kompakt módszert kínál a rendszer komponenseinek rendezésére és elérésére. A tervezése megakadályozza a szalag és ékek kiömléséből fakadó frusztrációt, hangsúlyozva a rendszer kényelmi és használhatósági szempontjait.

Tartósság és hosszú élettartam szintén a Halo™ Matrix Rendszer kulcselőnyei. A gyűrűk tervezése ellenáll 1000 használatnak vagy sterilizálási ciklusnak, tanúbizonysága minőségüknek és a rendszer költséghatékonyságának. A gyűrűkhöz NiTi (nikkel-titán) használata biztosítja a konzisztens és megbízható erőket a fogszeparáláshoz, ami létfontosságú a szoros kapcsolatok és az optimális restaurációs eredmények eléréséhez.

Továbbá, a rendszer különböző típusú szalagokat kínál – Original, Firm és Nonstick – különböző klinikai szcenáriók és preferenciák kiszolgálására. Ez a sokoldalúság, együtt a gyűrűk halmozhatóságának lehetőségével, növeli a rendszer adaptálhatóságát széles körű restauratív esetekhez.

Összefoglalva, a Halo™ Matrix Rendszer jelentős előrelépést képvisel a fogászati restaurációs technológiában. A tervezése és jellemzői számos olyan kihívást kezelnek, amelyekkel a fogászati szakemberek szembesülnek, egy olyan megoldást kínálva, amely nem csak hatékony és megbízható, hanem elősegíti a magas minőségű, hosszantartó restaurációk elérését is. Ahogy a fogászati ipar folyamatosan fejlődik, olyan rendszerek, mint a Halo™ Matrix, az úttörők közé tartoznak az innovatív megoldások nyújtásában, amelyek előnyösek mind a gyakorlók, mind a páciensek számára.

Hasonló bejegyzések

Mire érdemes figyelni egy nagyszerű porcelán ragasztó termék kiválasztása során?

Mire érdemes figyelni egy nagyszerű porcelán ragasztó termék kiválasztása során?

Ez a blog Dr. Paulo Vinicius Soares tollából származik. Ő egy nemzetközileg ismert fogorvos, előadó, professzor, kutató és szerző, aki Brazíliában praktizál. Az a típusú kezelés, amit a fogorvosok a kerámia rekonstrukció belső felületén...

521
Érje el a ragyogó fehérséget: Az Opalescence™ Boost™, az Ön gyors útja a ragyogóbb mosoly felé!

Érje el a ragyogó fehérséget: Az Opalescence™ Boost™, az Ön gyors útja a ragyogóbb mosoly felé!

Az Opalescence Boost rendelőben alkalmazható erős fehérítő egy kémiai úton aktivált gél, amely körülbelül egy órás fogorvosi székben eltöltött idő után világosabb, fehérebb fogakat biztosít. A hatékony, 40%-os hidrogén-peroxid gél kémiai...

559
VALO™ Grand: Minden igénynek megfelelő polimerizációs lámpa – Innovatív, hatékony, könnyen kezelhető és modern!

VALO™ Grand: Minden igénynek megfelelő polimerizációs lámpa – Innovatív, hatékony, könnyen kezelhető és modern!

​A VALO Grand LED polimerizációs lámpa egyedi, többhullámhosszúságú fénykibocsátó dióda (LED) használatával állít elő nagy intenzitású fényt 385-515 nm tartományban, amely képes minden fényre kötő fogászati anyagot polimerizálni. Vezeték nélküli...

93

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.