Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
Termék-összehasonlítás: NexxZre T Multi/ NexxZre+ Multi

Termék-összehasonlítás: NexxZre T Multi/ NexxZre+ Multi

Termék-összehasonlítás: NexxZre T Multi/ NexxZre+ Multi
Termék-összehasonlítás: NexxZre T Multi/ NexxZre+ Multi
0 717

NexxZr T Multi 

A NexxZr T Mutli (Made in USA) a legújabb generációs fogászati ​​többrétegű cirkónium-oxid (3Y-TZP cervical, 5Y-TZP incisal). A nagyon nagy hajlítószilárdság (1170 MPa cervical, 630 MPa incsal) és a sima színátmenet és áttetszőség kombinációja jelenti a különbséget.


NexxZr T Mutli made in USA

Előnyök

 1. Sima szín és áttetsző gradiens
  Többfunkciós esztétika
 2. Nagy szilárdságú
  A jelzések széles választéka
 3. Kiváló minőségű gyártási folyamat

  Feszülésmentes szinterezés torzítás nélkül és nagy illesztési pontosság

NexxZr+ Multi

A NexxZr+ Multi (Made in USA) egy fogászati ​​többrétegű cirkónium-oxid (4Y-TZP cervical, 5Y-TZP incisal) természetes szín- és áttetszőségi gradienssel, valamint nagy hajlítószilárdsággal (880MPa cervical, 630 MPa incisal).


NexxZr + Mutli made in USA

Előnyök

 1. Természetes színátmenet
  Természetes hatású pótlások hatékony elkészítése
 2.  Speciálisan beállított áttetszőségi gradiens
  Jó fedőképesség a nyaki területen és fokozott áttetszőség az incizális területen
 3. Magas hajlítószilárdság
  Egyegységes helyreállítások akár 3 egységből álló hidakig

Melyik Multi melyik indikációra ajánlott?

A NexxZr+ Multi különösen ajánlott a rendkívül esztétikus, monolitikus egyfog- és hídpótlásokhoz (maximum 3 egység) az elülső és a hátsó fogak régiójában.
A NexxZr T Multi univerzálisan használható, és az elülső és a hátsó régióban egyfog- és hídpótlásokhoz (max. 14 egység) ajánlott. Az elülső régió rendkívül esztétikus pótlásaihoz mikrovágás javasolt.

Tippek és trükkök NexxZr T Multi/ NexxZr+ Multi

A NexxZr T Multi és a NexxZr* Multi két szinterező programmal kapható. Gyors program egyfogkoronákhoz 3 egységből álló hidakig, összesen kb. 5 óra. És egy lassú program egyfog koronákhoz akár 14 egységből álló hidakig, összesen kb. 10 óra.
Fontos: Ügyeljen arra, hogy a gyors szinterezési programban ne lépje túl az egységek maximális számát (max. 5) (pl. 3 egységből álló híd és két korona vagy öt egyfogú korona stb.).

SZÓRÓLAP
↓ A szórólap letöltéséhez kérem töltse ki a kérdőívet. ↓ 

  Szórólap kérdőív

Hasonló bejegyzések
Nem csak egy tömb és nem csak egy multi—ez a NexxZr T Multi! Nem csak egy tömb és nem csak egy multi—ez a NexxZr T Multi!
NexxZr: T Multi (Made in USA) a legújabb generációs fogászati multilayer cirkónium-oxidok (3Y-TZP cervikális, 5Y-TZP incizális) közé tartozik. Magas hajlítószilárdság (1170 MPa cervikálisan, 630 MP incizálisan) és a fokozatos színárnyalat- és transzlucencia átmenet jellemzi. Ez a kombináció optimális lehetőségeket biztosít a monolitikus vagy leplezett szólókoronás vagy híd-restaurációkhoz. A speciális fejlesztésű multi koncepció megváltoztatja az anyag mechanikai és optikai tulajdonságait, ezáltal finom átmenet jön létre a cervikális részektől az incizálisak felé. A magas minőségű gyártási technológia feszültéségmentes szinterezést és nagy pontosságú illeszkedést eredményez a nagy fesztávú restaurációk esetében is.
Érje el az elérhető legjobb minőséget és esztétikát a Sagemax-szal! Érje el az elérhető legjobb minőséget és esztétikát a Sagemax-szal!
Kezdetben csak fehér, opak és nem megfelelő esztétikájú cirkónium-oxid (ZrO2) volt elérhető. Az utóbbi években a folyamatos újításnek köszönhetően az ittrium-stabilizált cirkónium különböző formáit fejlesztették ki, melyekre a kocka és tetragonális-fázisok különféle arányai jellemzőek.

A Sagemaxnak (Made in USA) nagy szerepe volt a korszerűsítési lépésekben, emiatt a vezető cirkónium gyártók közé sorolható. A Sagemax cirkónium tömbök az elérhető legjobb minőségű nyersanyagokból készülnek. Ebből kifolyólag  a legmagasabb minőségű és esztétikájú tömbök közé tartoznak.
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.