Testreszabott kényelem: Opalescence PF és egyéni sínek a tökéletes illeszkedés érdekében

159
Testreszabott kényelem: Opalescence PF és egyéni sínek a tökéletes illeszkedés érdekében

Az Opalescence PF fogfehérítő gél egyedi otthon viselhető fehérítő sínekkel kombinálva sokféle lehetőséget kínál a pácienseknek.  A fecskendős kiszerelése miatt az Opalescence PF fehérítő gél könnyen testreszabható minden páciens egyéni esetére.

  • Az Opalescence fogfehérítő gél PF hatóanyagot tartalmaz (kálium-nitrát és fluorid)
  • Összehasonlítva a versenytársak fogfehérítő termékeivel, az Opalescence hatékonyabban gátolja az elszíneződés visszatérését
  • Az Opalescence fehérítő gél összetevőinek 20%-a víz, ami nélkülözhetetlen a dehidratáció megakadályozásában 
  • Három fajta ízben elérhető: menta, dinnye és ízmentes
  • Nappal és éjszaka is viselhető
  • Ragadós, viszkózus gél, mely nem folyik rá az ínyre, biztosított a sín helybenmaradása

Ha a páciensei a legjobb fogfehérítőre vágynak, Az Opalescence PF fogfehérítő a megfelelő választás. Az Opalescence fogfehérítő  30 év tapasztalattal, több, mint 50 fogfehérítési díjjal, több, mint 100 millió elégedett pácienssel a háta mögött kiérdemelten az elsőszámú professzionális fogfehérítő márka a világon.
Az Opalescence PF fogfehérítő gél vegán, tehát nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Bizonyítottan gluténmentes és kóser,  így többféle életvitelű, illetve vallási háttérrel rendelkező páciensnek is megfelel.
Az Opalescence PF fogfehérítőben található karbamid peroxid kémiai úton fehéríti a fogakat, eltávolítva a zománcban és a dentinben mélyen található elszíneződéseket. Az elsődleges fehérítő formula ragadós és viszkózus állagú, a gél nem folyik szét, segíti a sín helybenmaradását. Mindez a fehérítő kezelést komfortosabbá és hatékonyabbá teszi, így természetesen a páciens is elégedettebb.

Otthoni fogfehérítés végzése Az egyéni fogfehérítő sínek egyénileg illeszkednek a páciens fogaihoz, növelve a páciens kényelmét. A hatékony fecskendős kiszerelés könnyen használható az egyéni sínekkel, lehetővé teszi a helyes fogfehérítőgél-mennyiség befecskendezését. A választott koncentrációtól függően az Opalescence PF fogfehérítő nappal és éjszaka is alkalmazható, így könnyen alkalmazkodik a páciens életviteléhez.
Az Opalescence fogfehérítő csomag önálló fogak fehérítésénél is hatékony. Mivel az összes Opalescence fogfehérítő termék alkalmas a kombinált használatra, így könnyen készíthető egyéni fogfehérítő csomag otthoni fehérítésre. A különböző termékek együttes használatából sok páciens profitál, mert az Opalescence PF fogfehérítő tökéletes az  Opalescence™ Boost™ rendelői fehérítő utókezelésére és alkalmas az Opalescence™  fehérítő pasztával való kombinációra napi használatban. 

WEBSHOP

Hasonló bejegyzések

Opalescence Go: A Revolutionary Paradigm in Whitening

Opalescence Go: A Revolutionary Paradigm in Whitening

Never a “me too” brand, Opalescence has, from the beginning, sought out new, different, and better ways to make whitening faster, more effective,...

860
Diasztémazárás trükkösen - dr. Varga Orsolya

Diasztémazárás trükkösen - dr. Varga Orsolya

Páciensünk esztétikai okok miatt kereste fel rendelőnket. A legfőbb probléma a két egyes között lévő 4 mm-es diasztéma volt, ami miatt páciensünk beszédben és a mosolygásban is feszélyezett volt (1.kép, 2. kép).

6629
Variotime® A lenyomatvétel szabadsága

Variotime® A lenyomatvétel szabadsága

Variotime® termékekkel a szabadság kéznél van. Variotime® illik az Ön egyéniségéhez.

2078

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.