TORNADO X turbina a Bien Air Dental-tól

3968
TORNADO X turbina a Bien Air Dental-tól

TÖKÉLETES MEGBÍZHATÓSÁG


60 éves tapasztalat és elhivatottság a titka a Bien-Air Dental-nak, mely ma kivételesen megbízható termékeket kínál. Fedezze fel az új TORNADO X turbina kidolgozott részleteit.

60 éves tapasztalatával a Bien-Air Dental kimagasló minőségű termékeket kínál és garantálja azok minőségét.


A TORNADO X három alapvető jellemzője:

Accu-Chuck™- fúrózár és rotációs meghajtó mechanizmus
Ez a forradalmian új technológia biztosítja a fúrófej megbízható befogását, meggátolva a vibrációt. Ez az innováció felel a A TORNADO X összehasonlíthatatlan stabilitásáért, mely elengedhetetlen a legkifinomultabb fogászati munkafolyamatok végzése közben. Ezzel összhangban a Bien-Air's egyedi Soft Push™ rendszerének köszönhetően a fúróoldás gyors és biztonságos.

Accu-Spray LED világítással
Ez az ultraprecíz porlasztórendszer 3 különálló levegő és víz sprayből áll, mely teljes hűtést biztosít a fúrónak és a kezelési területnek. A LED világítással kombinálva  a tiszta intraorális láthatóság garantált.

Sealed Head™ kontaminációs kontroll
Ez a kopásálló mechanizmus a visszafolyásgátló szeleppel kombinálva meggátolja az intaorális folyadékok és mikroorganizmusok infiltrációját az eszköz fejébe, vízrendszerébe és a kezelőegységbe. 
Ezzel elkerülhetővé válik a páciens keresztkontaminációja és észrevehetően meghosszabbodik a golyóscsapágyak élettartama.
Cool Touch™ biztonság
A  Cool Touch technológia az eszköz fejének nyomógombjába van beépítve, a szabadalmaztatott felmelegedés-gátló technológia biztonságos hőmérsékleten tartja az eszköz fejét , ezzel szignifikánsan csökkentve a páciens égési sérülésének veszélyeit.
Egyeni tervezésű golyós csapágyak
A vízhatlan Bien-Air kerámia golyóscsapágyak felelnek a kézidarab hosszú működési élettartamáért és hozzájárulnak az alacsony zajszinthez.

Könnyed mozgás
Mozgásszabadság a munkakényelemért. A Bien-Air turbina-cső kombináció a könnyed forgású Unifix quick-connect csatlakozása és egyszerű szétválaszthatósága miatt  hasznos segédeszköze a mindennapoknak.

Jellemzők:

Csatlakozás:
Unifix 4-way coupling ( X LED)
Multiflex® 4-way coupling (X LK)

Forgási sebesség (terhelés nélkül): kb. 340’000 rpm
Maximális torque: kb. 0.17 Ncm
Súly:
60 g (X LED)
61 g (X LK)

Turbinafej dimenziói  (fejhosszúság és átmérő): 14.5x12.6 mm
Teljes hossz: 113 mm
Levegőfogyasztás: 45 Nl/min
Nyomás: 
2.5-3.0 bar (X LED)
2.5-3.2 bar (X LK)

Vízfogyasztás: 133ml/min
Levegőfogyasztás: 7 Nl/min
Vízsprényomás: 200 kPa
Levegősprényomás: 200 kPa

Hasonló bejegyzések

Bien-Air Chiropro L Implantológiai rendszer- felülmúlja elvárásait

Bien-Air Chiropro L Implantológiai rendszer- felülmúlja elvárásait

A Chiropro L tökéletes partnere lehet Önnek az implantológiában és a szájsebészeti beavatkozásokban előprogramozott működési szekvenciáival és áramvonalas kialakításaival. A Chiropro L támogatja a piacon fellelhető 8 vezető implantációs rendszert.

2579
BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

A Bora LK turbinák rendkívül könnyű és pontos eszközök. A Bien Air turbinái gyártása érdekében a legigényesebb dizájnterületeken inspirálódott, mint pl. a repülés vagy a hajózás tudománya.

3336

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.