ÚJ MPF HIBRID ECSETEK

1963
ÚJ MPF HIBRID ECSETEK

A MPF Brush Co. cég készítette a világ leginnovatívabb  fogászati ecsetét.

A probléma:
Az utóbbi években  a fogászati célokra használt természetes szőr elérhetősége csökkent a hirtelen áremelkedések miatt.

A megoldás:
A MPF Brush Co. (német ecset-készítőkkel karöltve) megalkotott egy kivételes ecsetet, ami örökre megváltoztatja a fogászati ecsetkészítést! 


HOW IT WORKS

A MPF szabadalmaztatott találmánya (A.N. : CY202200003) egy kevert ecsetvég, mely 70% szintetikus és 30 % görényszőrből áll, melynek közepén egy speciális abszorpciós képességű mag található, melynek vízelnyelő képessége a természetes szőrt utánozza.
Az eredmény: az ecsettel teljesen ugyanolyan dolgozni, mint a természetes szőrrel, illetve a tapintása is hasonló, az új kialakítás nem befolyásolja a teljesítményt és megfizethető áron elérhető.

A kollégáink a világ minden tájáról kipróbálták termékünket és a visszajelzések figyelemre méltóak  voltak. Most Önön a sor, hogy kipróbálja.

Hasonló bejegyzések

Interjú egy kiváló fogtechnikussal és előadóval: NONDAS VLACHOPOULOS

Interjú egy kiváló fogtechnikussal és előadóval: NONDAS VLACHOPOULOS

"A gyakorlat önmagában nem elegendő… Az elmélet sem elegendő önmagában… Egyenlő mértékben fontos mindkettő… A tudás hatalom és a tudatlanság félelemhez vezet." E kiváló előadóval olvashatnak egy rövid interjút a szöveg folytatásában.

3075
MPF Optimum

MPF Optimum

The Optimum™ range of brushes and instruments, designed by Nondas Vlachopoulos, is a revolution in the dental ceramic brush industry.

1823
MPF - Minden amire szüksége lehet, egy csomagban!

MPF - Minden amire szüksége lehet, egy csomagban!

Az MPF legújabb implantátumokon elhorgonyzott pótlásokra kifejlesztett csavarhúzóját úgy tervezték, hogy illeszkedjen a piacon elérhető legkedveltebb csavarfejekhez.  Az ergonómikus test alumíniumból készült, galvanizált és a formának...

944

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.