Univerzális flexibilis eszköz - Reciproc blue

1556
Univerzális flexibilis eszköz - Reciproc blue

A VDW folyamatos innovációs eljárások keretén belül kifejlesztett egy speciális hőkezelést, hogy még több flexibilitást adhasson a NiTi tűknek. A RECIPROC® megjelenése után 5 évvel később  a VDW 2016-ban piacra dobta a RECIPROC® blue-t - egy univerzális flexibilis eszközt az esetek nagy részének megoldására. A  RECIPROC blue eszközöket nikkel-titánból készítik (NiTi), egy innovációs hőkezelésnek vetik alá őket, módosítva a molekuláris felépítésüket, így növelve a ciklikus fáradással szembeni ellenállásukat és flexibilitásukat. Ezzel az eljárással a tűk jellegzetes kék színt kapnak. A Reciproc család (RECIPROC és RECIPROC blue) a VDW történetének legnagyobb vívmánya,  több, mint 22 millió tűt adtak el napjainkig, így vált a VDW a reciprok eszközök piacvezetőjévé világszerte. A Reciprok család előnyeit 400 nemzetközi tanulmány és tudományos cikk igazolja.

Könnyű használat

  • A RECIPROC blue eszközöket csatorna-megmunkálására tervezték. A gyökércsatorna egyetlen reciprok eszközzel megmunkálható- a legtöbb esetben a glide path kialakítása nélkül.
  • A RECIPROC blue-val történő csatorna-megmunkálás könnyen tanulható és tanítható-a rotációs Ni-Ti rendszerekkel összehasonlítva kevesebb kivitelezési hiba lehetősége áll fenn.
  • A gyökérkezelő eszköz kiválasztása egyszerű. Az esetnek leginkább megfelelő Reciproc családtagot válassza  a csatorna megmunkálására.

Hatékony

  • Az eszközre jellemző S-alakú átmetszet miatt a gyökérkezelő tű  finoman halad előre és vágóélei hatékonyan működnek. Az eszköz nyomás nélkül halad előre, így a dentinre gyakorolt stressz minimalizálható.

  • A gyökércsatorna megmunkálására szánt idő csökkenthető. A feltágítására szánt időtartam csökkenésével több idő juthat a fertőtlenítésre és nagyobb számú páciens kezelhető.

  • Az eszközök egy használatra vannak tervezve a vágóteljesítmény állandósága érdekében.

Biztonságos

  • Az eredeti specifikus rotációs szögekkel dolgozó reciprok működés, valamint a kontrollált gyorsuló és lassuló mozgás növeli a ciklikus fáradással szembeni ellenállást és csökkenti az eszköz törésének veszélyét.

  • Steril csomagolásban kerül forgalomba egyszer használatos eszközként, a RECIPROC blue eszközök csökkentik a keresztfertőzés esélyét.

  • Az eszközök elhasználódására nem kerülhet sor az egyszer használatos elv miatt.

Rugalmas

  • A hőkezelt Ni-Ti ötvözetnek köszönhetően az eszköz finoman halad előre a csatornában.

  • Az eszközt előhajlítható a könnyebb csatornamegközelítés érdekében

  • A kék hőkezelési eljárás  lehetővé teszi, hogy az eszköz finoman kövesse a csatorna természetes anatómiáját, valamint rugalmasságot ad a gyökérkezelő tűknek.

  • A kék hőkezeléssel elért rugalmasság megkönnyíti a tengelyirányú haladást így meggátolva a csatorna tarnszportációját.

STEP BY STEP UTASÍTÁS

Kérjük, töltse le a Reciproc blue használati utasítását (angol nyelvű) az alábbi kérdőív kitöltésével:

  Kérdőív:

Hasonló bejegyzések

Itt kezdődik az intelligens endodoncia!

Itt kezdődik az intelligens endodoncia!

A modern endodoncia új elveket használ, melyek lényege, hogy endodonciai kezelőegységek segítségével jelentősen megnövelhető a kezelések minősége.

3039
RAYPEX 6

RAYPEX 6

Modern multifrekvenciás lokátor-technológia. Automatikus kalibrálás. Különálló, RAYPEX ® -tipikus Apex Zoom.

2387
VDW.GOLD RECIPROC- Endo motor beépített apex-lokátorral reciprok és folyamatos rotációs módban

VDW.GOLD RECIPROC- Endo motor beépített apex-lokátorral reciprok és folyamatos rotációs módban

VDW.GOLD RECIPROC - Endo motor beépített apex-lokátorral reciprok és folyamatos rotációs módban.

3749

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.