Vertex ThermoSens protézisek mítoszainak eloszlatása: Interjú Milan Radonić-cal

350
Vertex ThermoSens protézisek mítoszainak eloszlatása: Interjú Milan Radonić-cal

Beszélgetés Milan Radonić-cal, a protézisek gyártásában elismert szakértőjével, amiben rávilágít a ThermoSens anyaggal való munka fontosságára és részleteire. Ebben az interjúban Radonić megosztja szakmai tapasztalatait, eloszlatja a tévhiteket, és kiemeli a ThermoSens által nyújtott kulcsfontosságú előnyöket mind a páciensek, mind a fogorvosok számára. A ThermoSens protézisek használatának, karbantartásának és lehetőségeinek gyakorlati aspektusaira összpontosítva és betekintést nyújt ennek a technológiának a technikai és gyakorlati oldalába, kiemelve jelentőségét a modern fogászati gyakorlatban.

DM: Milyen előítéletekkel / tévhitekkel találkozik leggyakrabban a Vertex Thermoject készülékkel készült protezisek készítésekor?
Milan Radonić: AA ThermoSens-szel való munkával kapcsolatos leggyakoribb előítéletek / tévhitek a korábban a piacon megjelent néhány flexibilis rendszerrel való összehasonlítás, amelyek nem bizonyultak elfogadhatónak sem a páciensek, sem a fogorvosok számára."

DM: Melyek a Vertex ThermoSens kulcsfontosságú előnyei?
Milan Radonić:"A ThermoSens kulcsfontosságú előnyei, hogy a páciensek nagyon könnyen megszokják, a protezisek rendkívül ellenállóak és tartósak, ha a előírásoknak megfelelően és az eredeti készülékben készülnek. Fontos, hogy minden lehetséges javítást és alátámasztás elvégezhető, szemben néhány más rendszerrel, ahol ez nem lehetséges."

DM: Használhatják-e a Vertex ThermoSens proteziseket azok, akik allergiásak az akrilát protezisekre?
Milan Radonić:"A ThermoSens protezisek olyan protetikai pótlások, amelyek nem okozhatnak allergiás reakciót a pácienseknél, így lehetővé teszik azok számára is a viselésüket, akik allergiásak az akrilátokra, így ezek a páciensek is kockázat nélkül használhatják ezeket a protéziseket."

DM: Flexibilisek-e a Vertex ThermoSens-ből készült protezisek?
Milan Radonić:"A ThermoSens protezisek flexibilisek, de a rugalmasságuk nem túlzott, ahogy szoktam mondani, „Éppen annyira flexibilisek, amennyire lenniük kell”. Másrészt rendelkeznek a szükséges szilárdsággal is, így teljes protezisek készítése sem jelent problémát."

DM: Hogyan kell karbantartani a Vertex Thermoject készülékben készült proteziseket?
Milan Radonić:"A ThermoSens proteziseket a legjobban és a legegyszerűbben úgy lehet karbantartani, hogy étkezés után mosogatószeres vízzel lemosva eltávolítjuk róluk a zsírt és minden szennyeződést majd alaposan leöblítjük."

DM: A Vertex ThermoSensből készült protezisek elszíneződnek vagy gyűjtik a szagokat?
Milan Radonić:"Ezek a protezisek az anyaguk különleges sűrűsége miatt nehezebben veszik fel a szagokat, és a protezisen megjelenő elszíneződés a felületen marad, nem hatol be a mélyébe, könnyen eltávolítható polírozással."

DM: Milyen esetben használható a Vertex ThermoSens, azaz milyen típusú pótlásokra?
Milan Radonić:"A ThermoSens proteziseknél gyakorlatilag nincs ellenjavallat, minden típusú protezis készíthető belőlük, részleges és teljes protezisek egyaránt."

DM: Milyen különbségek vannak a beágyazás (akrilát protezisek) és az injektálás (ThermoSens protezisek) között?
Milan Radonić:"A beágyazás és az injektálás közötti különbség a ThermoSens és az akrilát protezisek esetében nagy, kezdve azzal, hogy a ThermoSens formák csavar elven működnek, és az injektálás során a felolvasztott anyagot nagy nyomáson juttatják a formába, ahol nincs szükség polimerizációra, mint az akrilátoknál."

DM: Lehet-e javításokat végezni a Vertex ThermoSensben készült proteziseken?
Milan Radonić:"A ThermoSens proteziseken mindenféle javítás lehetséges, legyen szó törésekről vagy fogak és kapcsok hozzáadásáról. Lehetséges az alátámasztás is, ami a legfontosabb, hogy minden a ThermoSens anyagával történjen."

DM: Hogyan szoknak hozzá a páciensek ezekhez a protezisekhez?
Milan Radonić:"A páciensek nagyon könnyen hozzászoknak a ThermoSens protezisekhez. A készítésük során használt anyagnak köszönhetően, amely a protezis átadása után tovább finomodik a szájban, így sokkal kevesebb az irritáció. A fogorvosok egyetértenek abban, hogy amikor ThermoSens proteziseket készítenek, sokkal kevesebb páciens fordul hozzájuk korrekció miatt."

Hasonló bejegyzések

Elektroforming a protetikában, illúzió vagy valóság?

Elektroforming a protetikában, illúzió vagy valóság?

Az implantátumra készülő restaurációk sokkal magasabb áron érhetők el, magas esztétikai igényeket képesek kielégíteni, ezzel szemben a klasszikus fogsorok sokkal olcsóbbak és kevésbé esztétikusak.

2759
Vertex ThermoSens-a jövő kivehető pótlása

Vertex ThermoSens-a jövő kivehető pótlása

A Vertex ThermoSens kivehető pótlások a rugalmas protetikai pótlások legújabb generációját képviselik a nemzetközi kereskedelemben.

8410
Ismerje meg a Vertex™ ThermoSens előnyeit

Ismerje meg a Vertex™ ThermoSens előnyeit

A Vertex ThermoSens egy innovatív, törhetetlen, monomer-mentes rigid fogsor alaplemez-anyag. Nagyon sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Indikációs területei a teljes és részleges fogsorok, fogszínű koronák-hidak. Szilárdság, esztétika és...

1315

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.