Hívjon minket:
+36-06 1 796 03 94‬
VistaPano S-Új digitális panorámaröntgen-készülék S-Pan technológiával

VistaPano S-Új digitális panorámaröntgen-készülék S-Pan technológiával

VistaPano S-Új digitális panorámaröntgen-készülék S-Pan technológiával
VistaPano S-Új digitális panorámaröntgen-készülék S-Pan technológiával
0 27

 

VistaPano S- Új digitális panorámaröntgen-készülék S-Pan technológiával


A VistaPanoS a Dürr Dentaltól új standardokat állít fel az extraorális képélességében. A 2D panorámaröntgen azért tetszetős, mert könnyű a kezelése és jól átgondolt munkafolyamatokkal rendelkezik, valamint egy innovációs 7”-es érintőképernyővel van felszerelve. A VistaPanoS  két különleges innovációs technológiának köszönheti a kiváló képalkotó tulajdonságait. Az első a CsI szenzor technológia, mely jobb képminőséget tesz lehetővé és ebből kifolyólag szignifikánsabb jobbak a diagnosztikai lehetőségek. A második az S-Pan technológia, mely tiszteletben tartja a páciens egyéni anatómiáját és számos egyéb beállítási lehetőséggel rendelkezik, melyből kifolyólag kimagaslóan éles panorámafelvétel készíthető a fog és az állkapocs mindenféle térbeli helyzetéről. A gyors szkennelési mód nagyon rövid idő alatt teszi lehetővé az OPT felvétel elkészítését felnőtt esetében–mindössze 7 sec- különösen kicsi sugárterheléssel.
 


Ez az ami számít:

  • S-Pan technológia a könnyebb diagnózisért
  • CsI szenzor a jobb képminőségért és csökkentett sugárterhelésért
  • Karcsú design, kis helyfoglalás
  • Extrém gyors: OPT felvétel készítése 7 sec alatt
  • 7” érintőképernyő az intuitív kezelés érdekében
  • Könnyű face-to-face pozícionálás, 3 pozícionáló lézerAmennyiben szeretné megtekinteni, hogy a VistaPano S milyért ideális felszerelés minden rendelő számára, annak főb jellemzőit, illetve a VistaPano S és a VistaPano S Ceph közötti különbségeket, kérjük töltse le prospektusunkat:

 

Hasonló bejegyzések
SMART DENTIN GRINDER mely felhasználja a dentint magas minőségű autológ graft készítésére SMART DENTIN GRINDER mely felhasználja a dentint magas minőségű autológ graft készítésére
A kihúzott fogak újrafelhasználása lehetővé válik a forradalmian új SMART DENTIN GRINDER-rel az amerikai KometaBio termékével, mely felhasználja a dentint magas minőségű autológ graft készítésére, melyet a csontos defektusok augmentációjára használnak.
A VistaImpress Easy- A digitális jövő testet ölt A VistaImpress Easy- A digitális jövő testet ölt
Függetelenül attól, hogy koronákról, hidakról inlaykről, kanalakról vagy egyébről van szó, az intraoralis lenyomatok jövője digitális és kontaktmentes. Egészítse ki a digitális munkafolyamatait az új Vistaimpress Easy intraoralis szkennerrel.
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Tokuyama
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.