VistaSoft- az Ön digitális rendelőjének szíve

1319
VistaSoft- az Ön digitális rendelőjének szíve

Egyszerű, intuitív és az ön igényeihez alkalmazkodik

A röntgenképek készítése és szerkesztése, fényképek készítése és megosztása felhőalkalmazásokon keresztül, valamint az implantátumok tervezése, sebészi sablonok készítése- A VistaSoft-tal elvégezhető mindezekhez szükséges fogászati képalkotás. A nagy hatékonyságú képalkotó szoftver legújabb generációja több kiegészítő modult és lehetőséget kínál annak érdekében, hogy a digitális munkafolyamat elvégezhető legyen a fogászati rendelőben. Az egy kattintásos elvnek köszönhetően a VistaSoft könnyen kezelhető és használata gyorsan tanulható. A dizájn professzionális diagnosztikára lett kifejlesztve, így a lehető legjobb támogatást nyújtja az Ön számára. A VistaSoft összekapcsolható minden jelenleg  elérhető röntgenrendszerrel és intraorális kamerával a Dürr Dentaltól. Harmadik szkennelőegységet is csatlakoztathat a TWAIN interfész segítségével.

Főbb jellemzők:

  • Egy kattintásos elv- minden fő funkció egy egérkattintásra van
  • Önmagyarázó ikonok az intuitív használat érdekében
  • Ergonómikus dizájn egyszerű és jól átgondolt beépített munkafolyamatokkal a hatékony kezelhetőségért
  • Modern mentési elv- a módosítások automatikusan mentésre kerülnek

A VistaSoft moduljainak gyors áttekintése:

  • VistaSoft Basic: képek megtekintése
  • VistaSoft X-ray: röntgenképalkotás és szerkesztés
  • VistaSoft Video: VistaCam funkciók
  • VistaSoft Implant & Guide: implatntátum és fúrósablon tervezése
  • VistaSoft Cloud: A képek biztonságos megosztása
  • VistaSoft MobileConnect: iPad kapcsolat
  • VistaSoft Inspect:  Betekintő eszköz az elfogadási tesztekhez  és konzisztencia ellenőrzések, valamint monitortesztek és képminőség ellenőrzés
  • VistaSoft DICOM Starter: DICOM rendszerekhez csatlakoztatás
  • VistaSoft 3D:  CBCT felvételek készítése és megtekintése


VISTASOFT IMPLANT & GUIDE- FELHASZNÁLÓBARÁT IMPLANTÁTUMOS TERVEZÉS
 

Implantátumos tervezés- egyszerű és intuitív

A VistaSoft Implanttal lehetősége nyílik a sebészi beavatkozás előtti implantátumbehelyezés korszerű tervezésére. Az egész tervezési folyamatot véghez viheti- a koronától az implantátumbehelyezésig. A tervezett beépített munkafolyamat végigvezet a fázisokon, valamint egyszerű és érthető tervezést biztosít. A tervezési eredmények nyílt forráskódú STL file formátumban menthetők, melyeket továbbíthat a laboratóriumnak az automatikusan generált jegyzőkönyvvel együtt.
 

A fúrósablonok egyszerű tervezése

A VistaSoft Guide lehetővé teszi Önnek különféle fúrósablonok tervezését. A Dürr Dentalra jellemzően nyílt forráskódú STL file formájában mentettek az adatok, ami azt jelenti, hogy további feldolgozásra alkalmasak bármilyen platfomon.
 

VistaSoft Cloud

A VistaSoft Cloud  tökéletes platformot kínál a röntgenfelvételek költséghatékony, eredményes és egyszerű megosztására a kollégák, laboratóriumok, klinikák és páciensek között. Egy kattintással és a megfelelő e-mail címmel megoszthat, megjegyzéseket írhat a felvételekhez a felhőben. Ennél nincs  hatékonyabb megoldás.

Hasonló bejegyzések

VistaScan Nano Easy – megbízható diagnosztika egy kompakt egységben

VistaScan Nano Easy – megbízható diagnosztika egy kompakt egységben

A VistaScan Nano Easy-vel egy modern film -szkenner áll rendelkezésére kiváló minőséggel. A kis helyfoglalásának köszönhetően könnyen elhelyezhető egy rendelőben- így röntgent is készíthet és szkennelhet a fogászati kezelőszék mellett.

2168
MyLunos Duo® – asztali ultrahangos kezelés és poros kezelés egysége

MyLunos Duo® – asztali ultrahangos kezelés és poros kezelés egysége

A MyLunos Duo® két, profilaktikus kezelésekhez legfontosabb módszert kombinál: a homokfúvást és az ultrahangos kezelést. A kombinált egység lehetővé teszi a teljes profilaxist és parodontális kezelést egyetlen készülékkel, mely magasfokú...

816

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.