Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
VistaSoft- az Ön digitális rendelőjének szíve

VistaSoft- az Ön digitális rendelőjének szíve

VistaSoft- az Ön digitális rendelőjének szíve
VistaSoft- az Ön digitális rendelőjének szíve
0 986

Egyszerű, intuitív és az ön igényeihez alkalmazkodik

A röntgenképek készítése és szerkesztése, fényképek készítése és megosztása felhőalkalmazásokon keresztül, valamint az implantátumok tervezése, sebészi sablonok készítése- A VistaSoft-tal elvégezhető mindezekhez szükséges fogászati képalkotás. A nagy hatékonyságú képalkotó szoftver legújabb generációja több kiegészítő modult és lehetőséget kínál annak érdekében, hogy a digitális munkafolyamat elvégezhető legyen a fogászati rendelőben. Az egy kattintásos elvnek köszönhetően a VistaSoft könnyen kezelhető és használata gyorsan tanulható. A dizájn professzionális diagnosztikára lett kifejlesztve, így a lehető legjobb támogatást nyújtja az Ön számára. A VistaSoft összekapcsolható minden jelenleg  elérhető röntgenrendszerrel és intraorális kamerával a Dürr Dentaltól. Harmadik szkennelőegységet is csatlakoztathat a TWAIN interfész segítségével.

Főbb jellemzők:

 • Egy kattintásos elv- minden fő funkció egy egérkattintásra van
 • Önmagyarázó ikonok az intuitív használat érdekében
 • Ergonómikus dizájn egyszerű és jól átgondolt beépített munkafolyamatokkal a hatékony kezelhetőségért
 • Modern mentési elv- a módosítások automatikusan mentésre kerülnek

A VistaSoft moduljainak gyors áttekintése:

 • VistaSoft Basic: képek megtekintése
 • VistaSoft X-ray: röntgenképalkotás és szerkesztés
 • VistaSoft Video: VistaCam funkciók
 • VistaSoft Implant & Guide: implatntátum és fúrósablon tervezése
 • VistaSoft Cloud: A képek biztonságos megosztása
 • VistaSoft MobileConnect: iPad kapcsolat
 • VistaSoft Inspect:  Betekintő eszköz az elfogadási tesztekhez  és konzisztencia ellenőrzések, valamint monitortesztek és képminőség ellenőrzés
 • VistaSoft DICOM Starter: DICOM rendszerekhez csatlakoztatás
 • VistaSoft 3D:  CBCT felvételek készítése és megtekintése


VISTASOFT IMPLANT & GUIDE- FELHASZNÁLÓBARÁT IMPLANTÁTUMOS TERVEZÉS
 

Implantátumos tervezés- egyszerű és intuitív

A VistaSoft Implanttal lehetősége nyílik a sebészi beavatkozás előtti implantátumbehelyezés korszerű tervezésére. Az egész tervezési folyamatot véghez viheti- a koronától az implantátumbehelyezésig. A tervezett beépített munkafolyamat végigvezet a fázisokon, valamint egyszerű és érthető tervezést biztosít. A tervezési eredmények nyílt forráskódú STL file formátumban menthetők, melyeket továbbíthat a laboratóriumnak az automatikusan generált jegyzőkönyvvel együtt.
 

A fúrósablonok egyszerű tervezése

A VistaSoft Guide lehetővé teszi Önnek különféle fúrósablonok tervezését. A Dürr Dentalra jellemzően nyílt forráskódú STL file formájában mentettek az adatok, ami azt jelenti, hogy további feldolgozásra alkalmasak bármilyen platfomon.
 

VistaSoft Cloud

A VistaSoft Cloud  tökéletes platformot kínál a röntgenfelvételek költséghatékony, eredményes és egyszerű megosztására a kollégák, laboratóriumok, klinikák és páciensek között. Egy kattintással és a megfelelő e-mail címmel megoszthat, megjegyzéseket írhat a felvételekhez a felhőben. Ennél nincs  hatékonyabb megoldás.

Hasonló bejegyzések
VistaIntra DC-Systematic röntgen megoldás- tökéletes dizájn és funkció VistaIntra DC-Systematic röntgen megoldás- tökéletes dizájn és funkció
Röntgensugarak a rendszerben-minden egyetlen gyártótól

A VistaIntra-val röntgengenerátorokat is kínálunk a tökéletes intraorális felvételek készítéséhez.
VistaScan Nano Easy – megbízható diagnosztika egy kompakt egységben VistaScan Nano Easy – megbízható diagnosztika egy kompakt egységben
A VistaScan Nano Easy-vel egy modern film -szkenner áll rendelkezésére kiváló minőséggel. A kis helyfoglalásának köszönhetően könnyen elhelyezhető egy rendelőben- így röntgent is készíthet és szkennelhet a fogászati kezelőszék mellett.
Részletek
1801
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.