VistaVox S és VistaVox S Ceph: a 3D diagnosztika új szintre emelése

387
VistaVox S és VistaVox S Ceph: a 3D diagnosztika új szintre emelése

A VistaVox S ötvözi a diagnosztikai megbízhatóságot az hatékonysággal és az alacsonyabb sugárterheléssel

Ideális képtérfogat, könnyű pozicionálás, magas képminőség: a VistaVox S mérföldkövet jelent a 3D röntgen rendszerek területén. Egyedülálló technológiájának köszönhetően a rendszerrel készült 3D képek mindent lefednek, amire megbízható diagnózisokhoz, megalapozott kezelési döntésekhez és meggyőző páciens kommunikációhoz szüksége van. A VistaVox S S-Pan technológiája pontossággal készít OPG képeket a legjobb DÜRR DENTAL minőségben.

VistaVox S – Látómező: Lássa, amit látni akar

Látómező
VistaVox S ideális 3D térfogatot kínál, amely az állkapocs ívéhez igazodik. A VistaVox S különlegessége, hogy képtérfogata az emberi anatómián alapul, pontosan ábrázolva azt a területet, amelyre a fogászati diagnosztikához szüksége van. Lássa, amit látni akar.
 

Többet látni a nagyobb látómezőnek köszönhetően
A VistaVox S állkapocs alakú látómezeje egy 130 mm-es térfogat diagnosztikailag releváns tartományát térképezi fel, így láthatóan nagyobb, mint a leggyakrabban használt Ø 80 x 80 mm-es térfogat. Az előnye, hogy ennek az optimalizált térfogatformának köszönhetően a VistaVox S teljesen lefedi a hátsó molárisok területét is..

További térfogatok ø 50 x 50 mm 120 µm vagy 80 µm voxel mérettel
Az állkapocs alakú képeken túl a VistaVox S további tíz Ø 50 x 50 mm térfogatot kínál: ötöt az alsó, és ötöt a felső állkapocs számára. Ezek akkor használatosak, ha az indikáció csak az állkapocs egy bizonyos területének képalkotását igényli, például endodontiai vagy implantológiai kezelések esetén. A kép szükséges részletességi szintjétől függően a térfogatok 80 vagy 120 µm-es voxel mérettel használhatók.

Vizsgálatok a 3D diagnosztikai képalkotáshoz szükséges látómezőről a fogászatban
Dr. Johannes Krause tanulmányában 1,020 páciens került megvizsgálásra. A tanulmány megmutatja, hogy a fogászati terület 100%-os lefedéséhez szükséges egy 85 mm magasságú és 110 mm átmérőjű térfogat. Egy Ø 80 x 80 mm-es térfogattal csak körülbelül 1,4% -a minden páciensnek fedhető le teljesen. Ezzel szemben a VistaVox S alkalmazkodó, állkapocs alakú térfogata minden páciens fogászati területét lefedi.*

*Forrás: Disszertáció következtetései, Dr. Johannes Krause "Vizsgálatok a 3D diagnosztikai képalkotáshoz szükséges látómezőről a fogászatban", 2013.01.01.

Hasonló bejegyzések

VistaCam iX HD

VistaCam iX HD

Ez az ami számít: - Tökéletes HD képminőség még videó üzemmódban is.

1959
VistaScan Mini View- szkenner érintőképernyővel az intraorális formátumokhoz

VistaScan Mini View- szkenner érintőképernyővel az intraorális formátumokhoz

Mindezen funkciók által a VistaScan Mini View-vel a diagnosztikus képalkotás a fogorvosok számára gyorsabbá, megbízhatóbbá, kényelmesebbé válik.  

1903
VistaSoft- az Ön digitális rendelőjének szíve

VistaSoft- az Ön digitális rendelőjének szíve

Egyszerű, intuitív és az ön igényeihez alkalmazkodik

1344

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.