Zebris For Ceramill - Digitális artikulátor

366
Zebris For Ceramill - Digitális artikulátor

A digitális artikulátor rendkívül gyorsan, egyszerűen és digitálisan rögzíti a páciens állkapocsának ízületi pályáit. Személyre szabott és precíz fogpótlásokhoz.

A Zebris for Ceramill áthidalja a szakadékot az intraorális szkennerek és a CAD/CAM rendszerek között. A könnyű, vezeték nélküli artikulátor lehetővé teszi a páciens tengelykapcsolatainak és ízületi rekeszének rögzítését és kiszámítását néhány perc alatt. Az átfogó funkcionális diagnosztika pontosabb illeszkedést eredményez a fogpótlásoknál, ami jelentősen csökkenti a kézi utómunkálatokat. Más szóval, a Zebris a Ceramill számára nemcsak időt takarít meg a teljes betegdokumentáció elkészítése során, hanem jelentősen csökkenti a fogpótlások kézi utómunkálatait is. Hatékony, biztonságos munkafolyamat a mindennapi munkához.

• KOMPLETT DIGITÁLIS MUNKAFOLYAMAT

A Zebris for Ceramill digitális artikulátora kiegészíti a Ceramill digitális munkafolyamatot a Ceramill Map DRS intraorális szkennerrel együtt. Mind a Zebris adatok, mind a szkennelési adatok könnyen és gyorsan integrálhatók a Ceramill CAD/CAM rendszerbe a laboratóriumi oldalon. Természetesen beilleszthető az analóg folyamatláncba is az átvivő állvánnyal.

• IDŐTAKARÉKOS ÉS HATÉKONY

Egyszerű folyamat a betegadatok gyűjtésétől a csökkentett marási időkig. Az automatikus adatátvitelnek köszönhetően a Ceramill CAD/CAM rendszerbe és az ezt követő közvetlen átvitelnek a virtuális artikulátorba (pl. Ceramill Artex CR) a Zebris for Ceramill ideálisan integrálható a napi munkafolyamatba.

• ÁTFOGÓ DOKUMENTÁCIÓ EGY GOMB NYOMÁSÁVAL

A gyors, digitális adatgyűjtésnek köszönhetően a beteg teljes dokumentációja és az artikulátor programozásához szükséges értékek néhány percen belül rendelkezésre állnak.

• ALAPJA A KÜLÖNBÖZŐ INDIKÁCIÓKNAK

A Zebris for Ceramill alapot biztosít gyakorlatilag minden fogászati indikációhoz: egyes fogpótlások, hidak, implantátum technika, sínezés terápia és teljes fogsorok.

 ↓ BROSSÚRA 
Töltse le a pdf-et (angolul) az alábbi kérdőív kitöltése után.

 Kérdőív

Hasonló bejegyzések

Ceramill Motion 3- hozzáférhetőség bárhol-bármikor

Ceramill Motion 3- hozzáférhetőség bárhol-bármikor

A  Ceramill Motion 3 hatalmas fordulatot jelent a laboratóriumi gyártástechnológiában: a világ legintelligensebb hibrid készüléke kiváló minőségű restaurációkat gyárt, az anyagfelhasználása sokszínű és rengeteg indikációs területen...

2284
Az Artex artikulátor - Kicsi a súlya, stabil, ergonómikus és nagyon pontos

Az Artex artikulátor - Kicsi a súlya, stabil, ergonómikus és nagyon pontos

Az artikulátorban készített fogműnek probléma nélkül kell funkcionálnia a páciens szájában. Az artikulátor kiváló eszköz a páciens ízületi mozgásainak szimulálására, használatával megspórolva ezáltal a fogorvos szék mellett eltöltött idejét és...

751
Automatizáció és rugalmasság a Ceramill Matik segítségével

Automatizáció és rugalmasság a Ceramill Matik segítségével

A Ceramill Matik egy új korszak hajnala az in-house gyártásban. Mint egy intelligens termelési megoldás, egyértelműen megkülönbözteti magát a hagyományos marógépektől üres tálcás változataikkal. A teljesen integrált gyártóegység lehetőséget nyújt...

532

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.