Zolid cirkónium-oxid – változatlanul sikeres

412
Zolid cirkónium-oxid – változatlanul sikeres

2022-ben az Amann Girrbach egyszerre két évfordulót is ünnepelt: 15 éve gyárt cirkónium-oxidot az ausztriai telephelyén, illetve 10 éve indította el a Zolid nevű márkát.

15 évvel ezelőtt az Amann Girrbach egyike volt azoknak a vállalatoknak, akik elsőként kezdtek gyártani cirkónium-oxidot fogpótlások készítéséhez. Az esztétikusabb látványt nyújtó cirkónium-oxidok iránt egyre növekvő igény, továbbá a fokozott költséghatékonysággal és feldolgozási megbízhatósággal kapcsolatos kívánalmak miatt az Amann Girrbach 5 évvel később bevezette a Zolid márkát. A Zolid anyagoknak köszönhetően először álltak a felhasználók rendelkezésére olyan CAD/CAM tömbök, amelyek esetében összetett leplezési folyamatok szükségessége nélkül lehetett elérni magas fokú esztétikai hatást.


​#nosurprisezirconia

A vállalat azóta folyamatosan fejleszti a kapcsolódó anyagokat és feldolgozási módszereket: időközben a különféle tömbök, például a Zolid Gen-X olyan élethű restaurációk készítését is lehetővé teszik, amelyek integrált színátmenetekkel vannak kialakítva 16 Vita árnyalatban. A kitűnő esztétikai tulajdonságokon és a kimagasló mechanikai értékeken kívül a javallatok sokfélesége és a hosszú távú klinikai siker miatt is meggyőzőnek bizonyulnak. A minőségbiztosítás szempontjait nézve kizárólag a legjobb nyersanyagokat dolgozzák fel itt a legszigorúbb teszteljárások és tanúsítvánnyal hitelesített folyamatok szerint. Erre egy példa, hogy az Amann Girrbach egyike azoknak a fogászati alapanyagokat gyártó vállalatoknak, amelyek elsőként lettek hitelesítve az orvostechnikai eszközökről szóló új rendelet (MDR) szerint, ezáltal is segítve a felhasználókat az MDR által előírt kötelezettségek betartásában.

„Az idei évben két különleges évfordulót is ünneplünk, amelyek ismét azt bizonyítják, hogy az Amann Girrbach vállalatnál folyamatosan mindent megteszünk a műszaki lehetőségek határainak előremozdítása érdekében.  Úgy tekintünk magunkra, mint akik egy holisztikus rendszert kínálnak a vásárlók számára, és a teljes vásárlói, illetve felhasználói élmény során támogatjuk őket. Mindezt szem előtt tartva az elkövetkező évek során igyekszünk nagyobb hangsúlyt helyezni a cirkónium-oxiddal kapcsolatos képzésekre és oktatásra." mondta örömmel Melanie Röschmann, az Amann Girrbach fogyóeszközökért felelős globális üzleti egységének igazgatója.

Tudnivalók az Amann Girrbach vállalatról

A fogászati CAD/CAM technológia egyik úttörőjeként az Amann Girrbach vállalat egyike a vezető innovátoroknak és kedvelt, teljes körű szolgáltatást nyújtó szolgáltatóknak a digitális fogpótlások terén. A fejlesztés terén elért nagyfokú szakértelem és a vásárlók iránti elkötelezettség révén ez a szilárd alapokkal rendelkező, ausztriai székhelyű vállalat kifinomult rendszermegoldásokat és a legmagasabb minőségi elvásároknak megfelelő anyagokat biztosítja a jövő munkafolyamataihoz. A vásárlók mintegy 90 országból kerülnek ki, és többségükben fogászati laboratóriumok, illetve fogtechnikusok. Az Amann Girbach vállalat kb. 500 munkavállalót foglalkoztat. Az ausztriai Koblachban (székhely) és Rankweilben működő kutatási-fejlesztési részlegen és gyártási telephelyen kívül az Amann Girrbach értékesítési irodákat is üzemeltet a következő helyeken: Pforzheim (Németország), Verona (Olaszország), Jossigny (Franciaország), Charlotte (Egyesült Államok), Szingapúr, Curitiba (Brazília), Peking (Kína) és Kiotó (Japán).

Hasonló bejegyzések

Klinikai eset Dr. Kovács Tamás:Funkcionális - esztétikai rehabilitáció

Klinikai eset Dr. Kovács Tamás:Funkcionális - esztétikai rehabilitáció

A részletesen megtervezett kezelés és az odaadás a fogorvos/technikus részéről mindig a páciens és a csapat elégedett mosolyához vezet.

5021
Ceramill Motion 2

Ceramill Motion 2

A dentál CAD/CAM rendszer egy modern technológia, amely segítségével gyorsan, minőségesen minimális erőfeszítéssel, maximális precizitással tudjuk kidolgozni a protetikai munkákat. A CAD/CAM gép előnye az egyszerű munkafolyamattal szenben a...

1387
Ceramill Motion 3- hozzáférhetőség bárhol-bármikor

Ceramill Motion 3- hozzáférhetőség bárhol-bármikor

A  Ceramill Motion 3 hatalmas fordulatot jelent a laboratóriumi gyártástechnológiában: a világ legintelligensebb hibrid készüléke kiváló minőségű restaurációkat gyárt, az anyagfelhasználása sokszínű és rengeteg indikációs területen...

2189

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.