Bien-Air Chiropro L Implantológiai rendszer- felülmúlja elvárásait

2578
Bien-Air Chiropro L Implantológiai rendszer- felülmúlja elvárásait

A Chiropro L tökéletes partnere lehet Önnek az implantológiában és a szájsebészeti beavatkozásokban előprogramozott  működési szekvenciáival és áramvonalas kialakításaival. A Chiropro L támogatja a piacon fellelhető 8 vezető implantációs rendszert.
 


Az implantációs folyamat minden szakaszánál a képernyő minden szükséges klinikai adatot kijelez, amely a beavatkozás zökkenőmentességét biztosítja. A beépített hűtőrendszernek köszönhetően a Chiropro L megkönnyíti a kezelést és megakadályozza a csont túlmelegedését.


TECHNIKAI ADATOK:

  • Kontroll gomb (sterilizálható): -
  • Implantátum behelyezés: ✓
  • Beépített sebészi folyamatok: ✓
  • Sebészi protokollok: 8 (Straumann, Nobel Biocare, Zimmer, Dentsply Friadent, Biomet 3i, Astra Tech, Thommen Medical, Systéme)
  • Vezetett sebészi protokollok:  -
  • Digitális munkamenet (adatok importálása a CodiagnostiXTM szoftverből):  -
  • Exportálható sebészi jelentés:  -
  • Max. Torque  a forgó eszközökre vonatkozóan implantációs módban: 55 Ncm 
  • Dimenziók H x SZ xM : 309mm x 220mm x 123mm
  • Súly: 2,7 Kg
  • Garancia: 2 év
  • MX-i specifikációk: MX-i LED 1600755-001; Önálló szellőzés
  • Mikromotor dimenziók ø xH: 23 x 91mm
  • Mikromotor súlya: 115g
  • Referencia: Chiropro L szett  CA 20:1 L1700307-001-gyel; Chiropro L szett CA1700298-001-gyel

A Bien-Air Chiropro L ereje és pontossága lehetővé teszi Önnek, hogy bármilyen helyzethez alkalmazkodni tudjon!

A Chiropro L támogatja a piacon fellelhető 8 vezető implantációs rendszert. Az előre beprogramozott klinikai lépések megjelennek a képernyőn. A Chiropro L testreszabható az igényeknek megfelelően így minden felhasználóhoz alkalmazkodik. Csupán néhány másodpercre van szükség a program meghatározásához, mentéséhez vagy módosításához.

A Chiropro L-t úgy tervezték, hogy megkönnyítse az Ön mindennapi munkáját, így végtelenül sokrétű- sokféle klinikai területen alkalmazható, mint pl. az implantológia, endodoncia, szájsebészet. A ProImplant egy egyszerűsített változat, melyet csak implantológiára fejlesztettek ki. Mindegyik rendszer fel van szerelve egy nagyon praktikus perisztaltikus pumpával, melyet a Bien-Air tervezett és szabadalmaztatott. A hűtőrendszer tartalmaz egy bemeneti csatlakozást könnyű használatot és optimális higiéniát biztosítva. A fenti implantátumrendszerek a gyártó nevének védjegyével ellátottak. Az implantátumgyártók program-paraméterei pusztán téjékoztató jellegűek és a Bien-Air egyedül nem vonható felelősségre. Előfordulhat, hogy a paramétereket módosítani kell.  

A Chiropro L-lel minden az Ön kényelmét szolgálja. Az MX-i LED Chiropro mikromotor a legnagyobb teljesítményű és legkönnyebb a piacon, egyenletes LED világítással rendelkezik gyors és lassú fordulaton egyaránt. A könyökdarab a valaha tervezett legkisebb fejjel rendelkezik, mely beépített hűtőrendszerrel bír az eszközön belül, így nagyon egyszerű a használata. A két szálú LED rendszer garantálja az egyenletes megvilágítást minden fordulatszámon. A Chiropro L teljes működési szekvenciával támogatja a nyolc vezető implantátumgyártó rendszerét. Testreszabható az Ön igényeinek megfelelően.
 

A Dental Medical büszkén vállalja a Bien-Air termékeinek képviselői szerepét.

 

Hasonló bejegyzések

TORNADO X turbina a Bien Air Dental-tól

TORNADO X turbina a Bien Air Dental-tól

Accu-Chuck™- fúrózár és rotációs meghajtó mechanizmus Ez a forradalmian új technológia biztosítja a fúrófej megbízható befogását, meggátolva a vibrációt. Ez az innováció felel a A TORNADO X összehasonlíthatatlan stabilitásáért, mely...

3968
BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

A Bora LK turbinák rendkívül könnyű és pontos eszközök. A Bien Air turbinái gyártása érdekében a legigényesebb dizájnterületeken inspirálódott, mint pl. a repülés vagy a hajózás tudománya.

3336

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.