BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

3336
BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

A Bora LK turbinák rendkívül könnyű és pontos eszközök. A Bien Air turbinái gyártása érdekében a legigényesebb dizájnterületeken inspirálódott, mint pl. a repülés vagy a hajózás tudománya.



 

Ezek a turbinák rendkívül nagy teljesítményűek és megbízhatóak, a Bien Air legújabb fejlesztései jegyeit hordozzák magukon. Tökéletes higiéniát garantálnak a nemáteresztő szelepnek és a 3 nyíláson kiáramló tökéletes vízporlasztásnak köszönhetően. Továbbá rendelkeznek még egy ún. "Cool Touch" gombbal is, mely jelentős mértékben gátolja a turbina túlmelegedését.


A Bien Air új Bora LK és Prestige LK turbinái tökéletes kompatibilitást mutatnak a MULTIflex® Kavo® csatlakozással a gyors forgó csatlakozás érdekében. A Bien Air legjobb technológiái erőteljes, megbízható jelleget adnak a Bora és a Prestige turbináknak.  Kifogástalan higiénát tesz lehetővé a vízvisszatartó szelep és a zárt fejű rendszer. A tökéletes porlasztás a 3 különálló Accu-Spraynek- víz/levegő sprének köszönhető. A turbina egy Cool Touch nyomógombbal van felszerelve a túlmelegedés megelőzésére. Az ultrakönnyű karbonszálas markolat a Blackline modelleken biztosítja a kényelmes fogást és a kopásállóságot. A tökéletesen felszerelt turbinák többféle helyreállító munkára alkalmasak.

A Prestige turbinákat kiváló kezelhetőség és könnyű súlyúság, kompakt fej különbözteti meg versenytársaitól.
 


Jellemzők - Bora LK:

  • Teljesítmény (W): 17
  • Spré kimenet: 2 x 3 különálló
  • Zajszint (dBa): 59
  • Fejátmérő (mm): LED 
  • Fejméret (mm): 14.5 (22.6 mm 19 mm-es fúróval együtt)
  • Forgási sebesség (rpm): 320’000
  • Világítás: LED
  • Fényerő (klux): kb. 17
  • Kerámia csapágyak: Igen
  • Súly(g):72 
  • Csatlakozás: Multiflex® LED
  • Garancia: 2 év
  • Referencia: Bora LK 1600732-001



 

BORA EGYEDI PONTOSSÁG

A Bora és a Prestige minden újabb generációja magán hordozza a Bien Air fehasználóbarát megközelítésének jegyeit mikropontosságú mérnöki tervezéssel. A hatékony fúróforgás, biztonságos hűtés a kezelési területen, és közel tökéletes súlyelosztás csak három jellemző a turbinák kiterjedt teljesítményt és kényelmet növelő jellemzői közül. A Prestige kompakt fejével a száj nehezen elérhető hátsó területei is könnyedén megközelíthetővé válnak. Hagyja, hogy a  bizonyított szaktudás és minőség felülmúlja elvárásait.  
 


TECHNOLÓGIA

  • Accu-Chuck™ (fúrózár és forgó-meghajtó mechanizmus)

Ez a bizonyított fúrózáras és vibrációmegszakításos rendszer kezeskedik az optimális stabilitásért és pontosságért függetlenül a forgási sebességtől. A Bien Air Soft PushTM gombbal a fúró kivétele gyors és egyszerű.

  • Accu-Spray Sep.3  dualook™-kal (LED világítással)

Az ultraprecíz porlasztórendszer 3 különálló víz és levegőspréből áll, teljeskörű hűtést biztosítva a fúrónak és a kezelési területnek. A LED világítással kombinálva a két dualook™ multi-strand fényvezető szál garantálja a jobb intraorális látásviszonyokat.

  • Cool Touch™ biztonság

A fej nyomógombjába beépített szabadalmaztatott túlmelegedést gátló technológia biztosítja az eszköz fejének biztosnágos hőmérsékletét, így védve a pácienst az égési sérülésektől.

  • Sealed Head™ kontamináció kontroll

Ez a technológia vízzáró szeleppel és kopássáló mechanizmussal kombinálva megakadályozza a száj folyadékainak és más organizmusainak az eszköz fejébe, vízvezető részeibe és kezelőrészeibe jutását. Ezzel megelőzhető a páciensek keresztfertőzése és érezhetően meghosszabbodik a csapágyak élettartama.

  • Egyedi tervezésű kerámiacsapágyak

A kopásálló Bien-Air kerámia csapágyak garantálják a kézidarab hosszabb élettartamát és hozzájárulnak az alacsonyabb zajszinthez.

  • Szabad mozgás

Garantált mozgásszabadság az optimális munkakényelemért. Az könnyen forgó Unifix gyorscsatlakozásának és könnyen használható biztonságos kioldásnak köszönhetően a Bien-Air turbina/cső kombináció kiváló társnak bizonyul a mindennapokban.

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT


Alább letöltheti a termékkatalógust és a turbinák karbantartására vonatkozó információkat BORA LK TURBINE.

  Brosúra letöltése:

Hasonló bejegyzések

CA 1:1- A MEGBÍZHATÓSÁG KÉPVISELŐJE

CA 1:1- A MEGBÍZHATÓSÁG KÉPVISELŐJE

Egyes eszközök még 40 év után is nagy tiszteletnek örvendenek, ezek közé tartozik a Bien Air CA 1:1 és a CA 1:5 elektromos kézidarabja. Állandó fejlesztésük, produktivitásuk és tartósságuk teszi őket a legközkedveltebb modellekké a termékek közül.

1512
MCX LED- A legkisebb a legnagyobbak között

MCX LED- A legkisebb a legnagyobbak között

40%-kal rövidebb és 33%-kal könnyebb. Az MCX LED a Bien-Air által valaha tervezett legkisebb és legkönnyebb kefementes mikromotor állítható LED lámpával.

2262

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.