CA 1:1- A MEGBÍZHATÓSÁG KÉPVISELŐJE

1521
CA 1:1- A MEGBÍZHATÓSÁG KÉPVISELŐJE

Egyes eszközök még 40 év után is nagy tiszteletnek örvendenek, ezek közé tartozik a Bien Air CA 1:1 és a CA 1:5 elektromos kézidarabja.



 

Állandó fejlesztésük, produktivitásuk és tartósságuk teszi őket a legközkedveltebb modellekké a termékek közül. A széria teljesen újragondolt fúrózára és forgómeghajtás-mechanizmusa biztosítja a mikropontos koncentricitást és stabilitást, míg a a 60-tól 200,000 rpm forgási sebesség alkalmassá teszi a legbonyolultabb helyreállító munka elvégzésére is hihetetlen pontossággal.


A CA 1:1 és CA 1:5-öt az a a megbízhatóság és minőség jellemzi, amire a Bien-Air a hírnevét alapozza.



Micro-Series- üdvözöljük egy új dimenzióban:


Az új LED mikromotorokkal kombinálva a Miro-Series könyökdarabok és kézidarabok újrafogalmazzák a fogászati eszközök iránti elvárásokat.

Az új Micro-Series mikromotor és könyökdarab együtt nem hosszabb egy hagyományos turbinánál. Az eszközméretet a lehető legkisebbre csökkentve, az eszköz/ könyökdarab közös egyensúlyi pontja lényegesen előrébb került. Ez tökéletes egyensúlyt eredményezett. Így jelentősen csökkent az eszköz kézbentartásához szükséges kézi erő. Ezáltal sokkal pontosabb mozdulatok válnak lehetővé, így a kezelőorvos kevésbé fárad el a nap végére. A Micro-Series tökéletesen kiegyensúlyozott eszköz és mikromotor kombinációja a teljesítmény szempontjából nem hajlandó kompromisszumokra.

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT


Letöltheti katalógusunkat, melyből többet megtudtat a nagy precizitású könyökdarabokról és kézidarabokról.

  Brosúra letöltése:

Hasonló bejegyzések

BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

A Bora LK turbinák rendkívül könnyű és pontos eszközök. A Bien Air turbinái gyártása érdekében a legigényesebb dizájnterületeken inspirálódott, mint pl. a repülés vagy a hajózás tudománya.

3363
MCX LED- A legkisebb a legnagyobbak között

MCX LED- A legkisebb a legnagyobbak között

40%-kal rövidebb és 33%-kal könnyebb. Az MCX LED a Bien-Air által valaha tervezett legkisebb és legkönnyebb kefementes mikromotor állítható LED lámpával.

2289

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.