Címlap > Implantólógia és sebészet > DENTAL RATIO, a cég, amiben hihet!

DENTAL RATIO, a cég, amiben hihet!

DENTAL RATIO, a cég, amiben hihet!

 

PRECIZITÁS - MINŐSÉG - ELÉRHETŐ ÁR
Üdvözljük a Dental Ratio-nál!

 

 

Minőség

A DENTAL RATIO híres a magas minőségű és nagy pontosságú termékek gyártásáról,  kompromisszumok nélkül. 

Elérhető ár

A DENTAL RATIO gazdaságos árakon kínálja termékeit, több lehetőséget adva ezzel még több páciens kezelésére.

Nemzetközi

A DENTAL RATIO több, mint 25 országban elérhető világszerte.

Az OKTAGON SURFACE fontossága

Az érdességi profil makro- érdességet illetően 20-tól 40 µm, míg a mikro érdességet illetően 2.0 to 4.0 µm-ig terjed. A felület az endostealis szakaszon korunddal (>99% Al2O3 = aluminium oxid) van kezelve és savazott.


TANÁCSADÓI TÁMOGATÁS - MEGBÍZHATÓ VÁLLALAT

Csökkentse költségeit

Célunk a magas minőség elérhetővé tétete elfogadható árakon. Magas minőséget kínálunk tisztességes árakon azáltal, hogy folyamanosan finomítjuk választékunkat, emellett biztosítva rendszerünk alkalmazhatóságát. Rövidítjük azon felhasználóink tanulási folyamatát, akik valamilyen szinten már tisztában vannak termékeink alkalmazásával.


Árösszehasonlítás

Az SBWire állítása szerint a fogászati implantációs piac növekedése CAGR of ~4.6%-ra tehető 2022-re. Ahogyan ez a növekedés folytatódik, az árkérdés egyre fontossabbá válik a piacon. A fogászati implantációs kezelés egyre gyakrabban jelent alternatív kezelési megoldást, ez viszont nagyban függ a vezető nemzetközi implantátumgyártók implantációs rendszereinek árától.

A DENTAL RATIO fő anyagi forrásait nem az eladási marketingre és felesleges klinikai tréningekre fordítja. Ehelyett a gyártási folyamatok finomítására koncentrál, lehetővé téve ezáltal a magas minőség elérhetőségét közel féláron összehasonlítva más gyártók drágább termékeivel. Ez a mérhetetlen árbéli különbség lehetővé teszi önnek, hogy több pácienst kezelhessen és növekedhessen a vállalkozása.

 

 
Ha szeretné több páciense számára is jobbá tenni az egészségügyi ellátást és javítani életminőségüket kivételesen minőséges fogászati anyagokkal elérhető árakon, kérjük, töltse le a fogászati implantátumokra vonatkozó DENTAL RATIO termékkatalógusunkat és a DENTAL RATIO árjegyzékét és tekintse meg teljes kínálatunkat egy helyen:

 

Hagyjon üzenetet