Humanitárius akció

1306
Humanitárius akció

A tavalyi év végén, sikeressen végrehajtottunk egy humanitárius akciót “Csalj mosolyt valaki arcára”

Az adományokat December 15.-ig gyűjtöttük, nagy örömünkre rengeteg csomag érkezett, ami azt bizonyítja,hogy továbbra is vannak jólelkű és segíteni akaró emberek.

Közös erővel sikerült szebbé tenni a rászorulók ünnepét is.

Ezúton szeretnénk Önöknek megköszönni az együttműködésüket és nagylelkűségüket.

Ily módon szeretnénk az emberek lelkiismeretét felébreszteni, és ösztönözni, hogy az adományozást folytassák kezdeményezésünk után is, mivel segítenünk kell a közösségünknek, legfőképpek azoknak akik erre leginkább rászorulnak.

Hasonló bejegyzések

Kulcsfontosságú higiénia a fogászatban: Elszívó rendszerek és lenyomatok

Kulcsfontosságú higiénia a fogászatban: Elszívó rendszerek és lenyomatok

Az aszpirációs egységek nélkülözhetetlen eszközök a fogászatban, kulcsfontosságúak az aeroszolok és részecskék eltávolításához a kezelések során. A biofilmek és szennyeződések felhalmozódása alkalmassá teszi őket a patogén mikroorganizmusok...

234
Aranyozás és galvanizálás, a Gramm-Dental bemutatása 2018.9.10-én

Aranyozás és galvanizálás, a Gramm-Dental bemutatása 2018.9.10-én

2018. szept. 10-én tartottuk meg a „Galvanizált teleszkópkoronák és aranyozott kobalt-króm protézisek” című előadást a Dental Medical maribori székhelyén, Rainer Schwarz előadásában.

1332
SZÁJHIGIÉNIA A GYEREKEKNÉL- dr. Željana Matošić

SZÁJHIGIÉNIA A GYEREKEKNÉL- dr. Željana Matošić

Gyakran felmerülő kérdés a szülőknél, hogyan és mikor kezdjenek hozzá a szájápoláshoz a gyerekeknél. A válasz rendkívül egyszerű. A babák fogait közvetlenül az előtörésük (kb. 6 hónapos kor)  után már érdemes ápolni, ez a szülők feladata...

695

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.