NextDent - Vezető a fogászati 3D-s nyomtatási anyagok terén!

2850
NextDent - Vezető a fogászati 3D-s nyomtatási anyagok terén!

Az egyik legdinamikusabb terület a 3D-s nyomtatás. A NextDent az eindhoveni TNO Additive Manufacturing céggel közösen alkotott meg egy izgalmas új 3D-s nyomtatási újítást a fogászati technológia és a fogászati kezelés számára. A 3D-s nyomtatás kínálta korlátlan lehetőségeket bizonyára Ön is ismeri. Az a jó hír, hogy most már a fogászati szakemberek is profitálhatnak ebből a technológiából! Ez a CE tanúsítvánnyal ellátott, biokompatibilis anyagainknak köszönhető. Ezek az anyagok lehetővé teszik tálcák, modellek, fúrósablonok, valamint ideiglenes koronák és hidak nyomtatását. A lehetősége tárháza egyre bővül, mivel a NextDent folyamatosan új anyagokat vezet be a fogászati technológia és a fogászati kezelés számára nyújtott kínálatába.
 

Mitől egyedi a NextDent?

A 3D-s nyomtatásra alkalmas – kivétel nélkül biokompatibilis és CE tanúsítvánnyal ellátott anyagok választéka széles körű felhasználást tesz lehetővé. Termékeink az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EGK irányelv alapján vannak besorolva, ami lehetővé teszi a helyi regisztrációt is. Az anyagokat nagy színválasztékban, a napi felhasználásnak és vevőink igényeinek megfelelően szállítjuk.

Végtelen lehetőségek

 

A NextDent végtelen lehetőségeket kínál a laborvezetőknek, fogtechnikusoknak, fogpótlási technikusoknak, valamint fogpótlással és fogszabályozással foglalkozó klinikai szakorvosoknak. A NextDent küldetése, hogy támogatást nyújtsunk Önnek mint ügyfelünknek abban, hogy praxisát átalakítsa régi technikájú, hagyományos munkahelyből csúcstechnikás fogászati 3D-s nyomtatással rendelkező munkakörnyezetté. Egyedi megoldásokra összpontosítunk.




 

 

A NextDent az eindhoveni TNO Additive Manufacturing céggel fogott össze egy PENROSE konzorciumban. Célja a 3D-s nyomtatás terén végzett kutatás és fejlesztés, többek között új fogászati 3D-s nyomtatási anyagok és 3D-s nyomtatási technológiák fejlesztése. Innováció biztosítása a fogászati technológia és a fogászati kezelés számára.

 

A NextDent lehetővé teszi, hogy a fogászati technológiákkal és a fogászati kezelésekkel dolgozó szakemberek nagyobb pontossággal végezhessék munkájukat, a technológiai költségek csökkentése mellett. További előny, hogy ez a technológia sokkal inkább felhasználóbarát és minimális anyagveszteséggel jár. Kérem, keressen bennünket, ha kérdései merülnek fel.






 

A NextDent 3D-s nyomtatásra alkalmas anyagait széles körben tesztelték biológiai biztonság szempontjából, ami biztosítja, hogy mindennemű megszorítás nélkül felhasználhatók a betegeken. Többek között tesztelték citotoxicitásra, érzékenységre, genotoxicitásra, valamint belső és külső irritációra.

 

Fogjunk össze és nyomtassuk ki együtt a fogászati technológia jövőjét!

Hasonló bejegyzések

NextDent 5100-A legjobb a kategóriájában az elérhető technológiai eredmények terén 2018-ban

NextDent 5100-A legjobb a kategóriájában az elérhető technológiai eredmények terén 2018-ban

Ezt a tekintélyes elismerést a fogászati eszközök gyártóinak adományozzák. A NextDent™ 5100-at egy innovatív technológiát alkalmazó cég, amely megreformálja a digitális fogászatot.

1850
3D nyomtató NextDent™ 5100

3D nyomtató NextDent™ 5100

Köszönhetően a Figure 4™ technológiának, a NextDent 5100 megkönnyíti a nagy sebességű 3D nyomtatást a fogászati készülékek és próba öntvények számára.

7802

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.