Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
Blog

Blog

ÚJ MPF HIBRID ECSETEK ÚJ MPF HIBRID ECSETEK
A MPF szabadalmaztatott találmánya (A.N. : CY202200003) egy kevert ecsetvég, mely 70% szintetikus és 30 % görényszőrből áll, melynek közepén egy speciális abszorpciós képességű mag található, melynek vízelnyelő képessége a természetes szőrt utánozza.

Az eredmény: az ecsettel teljesen ugyanolyan dolgozni, mint a természetes szőrrel, illetve a tapintása is hasonló, az új kialakítás nem befolyásolja a teljesítményt és megfizethető áron elérhető.
SZÁJHIGIÉNIA A GYEREKEKNÉL- dr. Željana Matošić SZÁJHIGIÉNIA A GYEREKEKNÉL- dr. Željana Matošić
Gyakran felmerülő kérdés a szülőknél, hogyan és mikor kezdjenek hozzá a szájápoláshoz a gyerekeknél. A válasz rendkívül egyszerű.

A babák fogait közvetlenül az előtörésük (kb. 6 hónapos kor)  után már érdemes ápolni, ez a szülők feladata a gyermek kb. 6-9 éves koráig. A fogkefe használata egy összetett motorikus mozgás, a gyerekek egyedül képtelenek mechanikusan eltávolítani a plakkot a fogaikról.

A szülőknek ez után is még pár éven keresztül érdemes felügyelnie a fogmosás minőségét.

A fogmosás minőségét plakkindikátorokkal lehet ellenőrizni, melyek jelzik az ételmaradékok és baktériumok jelenlétét a fogakon. 
Új self-adhesive-3M Relyx Universal Resin Cement Új self-adhesive-3M Relyx Universal Resin Cement
A 3M™ RelyX™ Universal Resin Cement egy két komponensű rezin cement, mely alkalmazható self-adhezív és- amennyiben 3M™ Scotchbond™ Universal Plus Adhesive-vel használjuk-adhezív kettős kötésű cement indikációs területeken.

A 3M™ RelyX™ Universal Automix Syringe 4 színstabil, fluoreszcens árnyalatban érhető el. Előnyei közé tartozik, hogy könnyen eltávolítható a felesleg, kiváló a kötőereje fényrekötő és önkötő alkalmazásban is, gyakorlatilag nincs posztoperatív szenzitivitás használata után.
Emelje magasabb szintre páciense biztonságát az EVO.15-tel Emelje magasabb szintre páciense biztonságát az EVO.15-tel
Az EVO.15 könyökdarab megfelel a megjelenésre vonatkozó elvárásoknak és a páciens biztonságát is növeli. Kombinálja a svájci precizitást és a versenytársaival összehasonlíthatatlan tartósságot és ergonómiát. Fedezze fel, mi teszi az EVO.15 könyökdarabot nélkülözhetetlen fogászati eszközzé a mindennapokban.

Pontos. Nagy hatékonyság és élvonalbeli technológia egyesül az EVO.15 könyökdarabban. Az új Accu-Chuck PreciPlus™ fúrótartó rotációs meghajtó mechanizmus remek példája ennek. 
Minden, amit eddig is kedvelt és még annál több: az új Omni-Matrix Disposable Feszítő és Matrica Minden, amit eddig is kedvelt és még annál több: az új Omni-Matrix Disposable Feszítő és Matrica
​Az általános fogászatban végzett kezelések 50%-át a másodosztályú tömések teszik ki. Egyes esetek elég trükkösek is lehetnek, az Ultradent pedig pont arra nyújt megoldást, hogy gyönyörű másodosztályú töméseket készülhessenek a posterior régióban. Az Omni-Matrix egyszer használatos rögzítő és matrica kiválóan alkalmazható ezeken a területeken.

Az Omni-Matrix  új matricafeszítőjénél mindazok a tulajdonságok megmaradtak , amit az elődjénél a kezelőorvosok eddig is favorizáltak. Ide tartozik a szárnyas és szárny-nélküli dizájn, az eldobhatóság, a széles és keskeny szalagok,  a forma viszont teljesen megújult! 
Gyors és egyszerű módszer a csillogó fehér fogakért! - Opalescence GO! Gyors és egyszerű módszer a csillogó fehér fogakért! - Opalescence GO!
Az Opalescence Go™ előtöltött fogfehérítő sín ötvözi a professzionális fehérítést a páratlan kényelemmel! A forradalmian új UltraFit™ kiválóan illeszkedik a fogívhez, és azonnal alkalmas a használatra a kicsomagolás után. Gyors, egyszerű, hatékony. A tökéletes fogfehérítés után már nem kell tovább kutatnia.

Az Opalescence™ fogfehérítő rendszerek 30 éve segítik a pácienseket a ragyogóan fehér mosoly biztonságos, megbízható elérésében. Az Ultradent termékei kémiai módon - hidrogén vagy karbamid- peroxiddal fehérítik a fogakat, nincs szükség LED lámpák vagy aktív szén alkalmazására.
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.