Jogi nyilatkozat

Dental-Medical Hungary Kft - webáruház
A szervezet jogi formája: Kft.
Vadász u.8. H-6721 Szeged ,
Cégjegyzékszám: 06-09-026170
Vezető tisztségviselő: Polyakovics György ügyvezető
Adószám: 24258506-2-06
Vevőszolgálat:
Telefon:  06 1 796 0394
e-mail: info@dental-medical.hu

SZERZŐI JOG


A weboldalon található összes tartalom, szöveg, grafika, logók, ikonok, képek, audio klipek, digitális adatok, összeállítások és szoftverek a DentalMedical Ltd. és szállítóinak a tulajdonát képezi, és a nemzetközi szerzői jogi törvények védik.

FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSAI


Tartalom


A szerző fenntartja a jogot, hogy nem vállal felelősséget az információ időszerűségéért, helyességéért, teljességéért vagy minőségéért. Az információk felhasználásával, beleértve a hiányos vagy helytelen információkat is, felhasznált kártérítési igényeket el kell utasítani.
Az összes ajánlat nem kötelező érvényű. A részek vagy a teljes prezentációk, az összes ajánlat és információ tartalmazza, a szerző előzetes értesítése nélkül kibővíthető, részben módosítható vagy teljes mértékben törölhető.


Hivatkozások és linkek


A szerző nem vállal felelősséget vagy felelősséget a weboldal tartalmáért, linkeiért és az átirányításért. Ha az ilyen információk felhasználása bármilyen károkat okoz, a felelős az oldalak szerzője, nem pedig az oldalakhoz kapcsolódó szerző. Ezenkívül a szerző nem felelős a fórum felhasználók, vendégkönyvek vagy e-mail címzettek által a weboldalakra tett értesítésekért.


szerzői jog


A szerző nem használ semmilyen szerzői joggal védett szöveget a közzétételhez, és ha ez nem lehetséges, jeleznie kell egy adott eset szerzői jogát. A szerző által írt szöveg szerzői jogvédelem alatt áll. A rajzok, hangok vagy szövegek nyomtatott vagy elektronikus formában történő másolása vagy használata tilos a szerző engedélye nélkül.


Adatvédelmi nyilatkozat


A személyes vagy vállalati adatok (e-mail cím, név és cím) benyújtása önkéntes. Az összes felkínált szolgáltatás igénybevétele és fizetése akkor lehetséges, ha ez technikailag lehetséges és ésszerű, személyes adatok megadása nélkül, vagy specifikáció alatt névtelen vagy álnév alatt.


Érvényesség és jogi nyilatkozat


Ezt az állítást annak a webhelynek a részeként kell figyelembe venni, ahonnan átirányították Önt. Ha a bejegyzés vagy a nyilatkozat bizonyos részei nem jogszerűek vagy helyesek, ez nem változtatja meg a többi rész érvényességét.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.