cover__image

Tanácsadás

Tanácsadás


  • Szeretne befektetni az új technológiákba, új berendezéseket vásárolni, rendelőt/laboratóriumot nyitni, költöztetni, bővíteni? Ilyenkor rengeteg kérdés fogalmazódik meg a beruházás pénzügyi indokoltságát, technikai igényeket, törvényi előírásokat, felszerelések kiválasztását, finanszírozást  stb. illetően.

Használja ki magasszintű tudásunkat, anyagismeretünket, felszereléseinket, technológiánkat, ismerje meg a legújabb trendeket valamint teljeskörű berendezéseinket. Kérjen tanácsot tőlünk és győződjön meg sokoldalúságunkról.

Az új berendezésekbe és digitális technológiába való befektetéseivel átalakíthatja rendelőjét, illetve kiszélesítheti páciensei ellátási lehetőségeit, megnövelheti azok számát, fokozhatja elégedettségüket. A Dental Medical teljes rendelő -/laboratórium-dizájn-szolgáltatást kínál, továbbá innovatív felszerelések,  technológiai lehetőségek egész sorát. A felszereléssel és technológiával foglalkozó szakembereink megbízható tanácsokkal szolgálhatnak a rendelő optimális megoldásainak kiválasztásában és a klinika, rendelő, laboratórium felszerelésében.

Az új felszerelések iránti igény általában a régebbi, elhasználódott és nem eléggé hatékony felszerelések cseréjekor merül fel vagy amikor megemelkedett  hatékonyságot, kapacitást és nagyobb bevételt szeretnénk produkálni. Tudjuk, hogy a felszerelés vásárlása fontos üzleti döntés. Mik a tényleges költségek és hogyan tudná Ön és csapata  teljes mértékben kihasználni a felszereléseket a legjobb eredmények elérése és a beruházások megtérülése érdekében? Ezekben a kérdésekben segítünk.

A felszereléseket forgalmazó szakembereink együtt dolgoznak Önnel, annak érdekében, hogy segíthessék Önt anyagi helyzetének és igényeinek felmérésében, valamint a legpontosabb információkkal látják el minden rendelkezésre álló lehetőséget illetően. Ezáltal segítenek abban, hogy  költségvetése pontos legyen és befektetése a lehető legnagyobb mértékben megtérüljön.

A Dental-Medical működésének alapja, hogy a legjobb megoldásokat biztosítja és soha nem a gyors profitszerzésre koncentrál. A felszerelések megvásárlása csupán a kezdete a beruházásoknak. Amikor a Dental Medicaltól vásárol, mindig lesz Ön mellett valaki, aki segít abban, hogy a befektetett összegek megtérüljenek. A csapata továbbképzéseiről is gondoskodik és a berendezések leghatékonyabb alkalmazásában is segít.

Ha a Dental- Medical-tól vásárol, a legjobb üzleti döntést hozza.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.