cover__image

Továbbképzés

Továbbképzés


  • A tudás átadását és megosztását tartjuk szem előtt. A Dental Medical támogatást nyújt Önnek szakmai fejlődésében, kitűzött működési sikerei és klinikai eredményei elérésében. Továbbképzéssel és tanácsadással igyekszik előbbre vinni az Ön praxisát klinikai, technológiai és üzleti tekintetben.

Évi több, mint 100 esemény mellett, melyek világszerte és a régióban kerülnek megrendezésre, forradalmian új tudást és szakértelmet kínálunk Önnek és csapatának. Továbbképzéseinken a fogorvosokat, technikusokat, orvosokat megismertetjük a termékeinkkel, technológiáinkkal és ellátjuk a mindennapokban használható gyakorlati tudással.

Különféle tartalmakat kínálunk: cikkeket, esettanulmányokat, a weboldalunkon videójegyzeteket  és hírleveleket. Személyes helyszíni tréningeket tartunk, műhelymunkákat, szemináriumokat, előadásokat és webminarokat szervezünk tapasztalt előadókkal és  gyártók szakembereivel.

Partnerként személyes sikerei eléréséhez segítjük. Várjuk a mihamarabbi találkozást!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.