Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
A forrótól a hidegig - COLTENE

A forrótól a hidegig - COLTENE

A forrótól a hidegig - COLTENE
A forrótól a hidegig - COLTENE
2022. 10. 08.
Dátum
2022.10.08.
Kurzus helye
Budapest
Időbeosztás

09:00 – 12:00 Elméleti rész (közben kávészünet)
12:00 – 13:00 Ebéd
13:00 – 16:00 Gyakorlati rész (közben kávészünet)
Oktató
Dr. Mekis Miklós
Ár
43.500 Ft (áfa nélkül)

KITŰZÖTT CÉLOK

A résztvevők elméleti és gyakorlati képzés keretében alapvető és fontos ismereteket, illetve készségeket sajátítanak el a gyökércsatornák hatékony ellátásáról, az endodoncia modern diagnosztikai eljárásairól, a korszerű forgó NiTi műszerekről és módszerekről (HyFlex™ CM és EDM), ezenkívül a gyökércsatornák végső sikeres tömésének lehetőségeiről (GuttaFlow® 2), továbbá a HYGENIC kofferdammal és Fiesta kapcsokkal történő izolálásról.

Az ENDO Workshop Kit CM/EDM készlet tartalma
1 × HyFlex CM sorozat, egyetlen hossz; 25 mm
1 × HyFlex EDM készlet GPF, OneFile, befejező reszelővel 40/.04; 25 mm
1 × CanalPro fecskendő, 5 ml, piros, 1 × Endo gyakorlókészlet (3 csomag)
1 × CanalPro nyitott végű csúcsok, 27 ga, 1 × ROEKO PP Cell Pack GT.04, ISO 40
1 × ROEKO PP Cell Pack GT.04, ISO 25, 1 × ROEKO GP GT.04. ISO 40 (10 csomag)
1 × ROEKO GP HyFlex EDM OneFile (10 csomag), 1 × ROEKO Steri Quick
1 × ROEKO K-file, ISO 10, 1 × GuttaFlow 2 fecskendő + 5 keverőcsúcs
1 × egyszer használatos, műanyag csipesz, 1 × eszköz a hossz méréséhez,
1 × szivacs

PROGRAM

Az elmúlt 15 évben a gyökércsatornák kezelése terén történt fejlődés számos innovációt eredményezett. Nem csak új anyagokat, hanem új eszközöket és technikákat is kifejlesztettek, hogy a kezelések közben alkalmazott eljárásokat kényelmesebbé tegyék a fogorvosok számára.

ELMÉLETI RÉSZ

 • Diagnosztika
 • Kofferdam
 • Hozzáférés
 • Hosszmérés (elektromos mérés)
 • Forgó előkészítés HyFlex™ CM és EDM használatával
 • Irrigálás/ajánlott eljárásmód az irrigálási módszerhez
 • Gyökércsatorna tömése GuttaFlow® 2 használatával

GYAKORLATI RÉSZ

 • Gyakorlás HyFlex™ CM és EDM, illetve GuttaFlow® 2 használatával műanyag blokkokon, és ha van rá lehetőség, kihúzott fogakon*
 • Mindegyik résztvevő kap egy ENDO Workshop Kit EDM/CM készletet, amely az összes szükséges fogyóeszközt tartalmazza az ENDO kurzus sikeres elvégzéséhez, többek között a gyökércsatorna tisztításához és öblítéséhez egészen a tömésig
 • A kurzus részvételi díja tartalmazza az ENDO Workshop készletet a benne lévő reszelőkkel és anyagokkal együtt, és minden résztvevő hazaviheti a készletet
 • Izolálás kofferdammal a fantomfejeken

CÉLKITŰZÉS

 • A gyökércsatornák hatékony és biztonságos előkészítésének és tömésének elsajátítása és gyakorlása

* Kérjük, hozzon magával kihúzott, trepanált kisörlő vagy nagyörlő, nyitott üregű fogakat, illetve lupét (ha lehetséges)


OKTATÓ
DR. MEKIS MIKLÓS

Fogorvos diplomámat 2014-ben szereztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Fogorvos Szakán. Az egyetem elvégzését követően magánellátásban kezdtem praktizálni mint általános fogorvos, majd 2016 elején nyitottam meg a saját, mikroszkópos praxisomat Siófokon. Fő érdeklődési területeim a mikroszkópos, minimál invazív fogászat, endodoncia, direkt és indirekt restaurációk. Tudásomat hazai és külföldi konferenciák látogatásával és a szakmai irodalom rendszeres tanulmányozásával bővítem. A fogászat mellett fontos szerepet játszanak az életemben a művészetek. Zeneszerzőként több filmzenét is komponáltam, illetve szabadidőmben előszeretettel fotózom.


JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ ELÉRHETŐSÉGEKEN TUD:

Tel.: +36-62 55 40 80
E-mail:  info@dental-medical.hu
ONLINE JELENTKEZÉSI LAP

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT


És a legrövidebb időn belül értesítjük a tanfolyam részleteiről.

Hasonló bejegyzések
Dental World 2022 Dental World 2022
Immár több, mint két évtizede találkoznak a fogászat meghatározó szereplői Budapesten, ahol tudást, tapasztalatot és élményeket szereznek. A világ közel 50 országából, kiemelten a V4 országokból érkező kongresszusi résztvevők és a nemzetközi szaktekintélyek 12 kongresszuson tudnak részt venni. A 300-nál is több fogászati gyártó jelenléte garantálja, hogy minden olyan újdonsággal első kézből lehet találkozni, amelyekkel a követekző években a rendelőkben találkozni fogunk. Az élő műtétek, a demok, a workshopok, a gyakorlati képzések pedig azonnal alkalmazható tudással teszik gazdagabbá a látogatókat. A közösségi programokon pedig nem csak Budapestet, de egymást is jobban megismerhetik a résztvevők.
Naptár
Események a közeljövőben
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.