Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
Dental World 2022

Dental World 2022

Dental World 2022
Dental World 2022
2022. 10. 13.

Immár több, mint két évtizede találkoznak a fogászat meghatározó szereplői Budapesten, ahol tudást, tapasztalatot és élményeket szereznek. A világ közel 50 országából, kiemelten a V4 országokból érkező kongresszusi résztvevők és a nemzetközi szaktekintélyek 12 kongresszuson tudnak részt venni. A 300-nál is több fogászati gyártó jelenléte garantálja, hogy minden olyan újdonsággal első kézből lehet találkozni, amelyekkel a követekző években a rendelőkben találkozni fogunk. Az élő műtétek, a demok, a workshopok, a gyakorlati képzések pedig azonnal alkalmazható tudással teszik gazdagabbá a látogatókat. A közösségi programokon pedig nem csak Budapestet, de egymást is jobban megismerhetik a résztvevők.

Hely
Budapest
Dátum
Október 13-15.

Kongresszusok
2022-ben fókuszban: esztétika, implantológia, endodoncia, orthodoncia.
Kiemelt témák: digitális fogászat, protetika, prevenció
Kiemelt előadók: USA, Németország, Olaszország, Izrael, Kína

Kurzusok, bemutatók
Nemzetközi előadóink többsége gyakorlati kurzust is tart, így közvetlenül lehet tanulni tőlük. A kislétszámú kurzusokon mélyebb ismereteket szerezhet az adott témában.
A bemutatókon elismert szakemberek mutatják be tapasztalataikat, pl. élő műtét során.

Kiállítás és vásár
Több, mint tízezer négyzetméteren várják az 50 országból érkező fogászati gyártók és szolgáltatók, többszáz standon, hogy a legújabb termékeiket és fejlesztéseiket bemutassák.
Nem érdemes kihagyni a kedvező árakat, akciós ajánlatokat sem.


Tekintsen vissza az elmúlt évekre!

Személyes találkozás
A pandémia után felértékelődik a személyes találkozás – a kiállításon többféle találkozási pont is elérhető, hogy üzleti megbeszélést folytathasson, vagy hogy informálisan tudjanak kapcsolatba lépni egymással.

Díjak, elismerések
A szakmai munka elismeréseként több díj átadójának is otthont adunk. Hungarian Dental Award, életműdíjak és szakmai nívódíjak egyaránt gazdájukra találnak 2022-ben is.

Party
Nem csak a munkát, hanem a szórakozást is komolyab vesszük. Gálavacsoránkon többszáz szakember, előadó, kereskedő találkozik 2022-ben is, hogy együtt ünnepeljünk. Városnéző hajónkkal pedig mindenki rácsodálkozhat Budapestre.


Kiemelt Előadók
Minden évben Európa-, Amerika- és Ázsia legjobb fogászati szakemberei érkeznek, hogy megosszák tudásukat a kongresszusi résztvevőkkel. Ennyi tudásért többszázezer km-t kellene utazni, közel 3 év alatt! 2022-ben 3 nap alatt megszerezheti a tudást egyetlen helyen: Budapesten. Előadóink listája folyamatosan bővül.


További információért és regisztrációhoz kattintson az alábbi linkre:
https://dentalworld.hu/

Hasonló bejegyzések
A forrótól a hidegig - COLTENE A forrótól a hidegig - COLTENE
A résztvevők elméleti és gyakorlati képzés keretében alapvető és fontos ismereteket, illetve készségeket sajátítanak el a gyökércsatornák hatékony ellátásáról, az endodoncia modern diagnosztikai eljárásairól, a korszerű forgó NiTi műszerekről és módszerekről (HyFlex™ CM és EDM), ezenkívül a gyökércsatornák végső sikeres tömésének lehetőségeiről (GuttaFlow® 2), továbbá a HYGENIC kofferdammal és Fiesta kapcsokkal történő izolálásról.
Naptár
Események a közeljövőben
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.