Fizetés

Címlap > Fizetés

A DentalMedical web shop-ban az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat:

  1. PAYPAL
  2. BANKI ÁTUTALÁS
  3. UTÁNVÉTEL

A web-shop-ból történő megrendelés esetén befizetéseket csak az ország területén történő csomagszállításra vállalunk Magyarország. Az Magyarország kívül történő csomagküldés és fizetés esetén forduljon bizalommal a Vevőszolgálathoz 06 1 796 03 94.

PAYPAL

A PayPal nagyon népszerű elektronikus fizetési mód, amely biztonságos és egyszerű online fizetést tesz lehetővé. Egyszóval, a PayPall a vezető „internet bank“. Saját online számláját ingyen nyithatja meg, ezen a számlán keresztül online vásárolhat, pénzt utalhat át, de átutalást is fogadhat az interneten keresztül.

A PayPal nem bank, de hasonlóképpen működik. A felhasználó saját számlát nyit, amelyre közvetlenül a bankszámlájáról vagy hitelkártyájáról utalhatja át a pénzt. Ez az online szolgáltató 17 külföldi pénznemben fogad el befizetéseket. A PayPal weboldal segítségével a felhasználó más személyeknek utalhat át pénzt, hazai- és külföldi internetes üzletekben fizethet, valamint vásárolhat az eBay aukcióin. A szolgáltatások ingyenesek, a PayPal csak az eladóval fizetteti meg a pénzforgalom utáni jutalékot.

A PayPal egyik legnagyobb előnye az, hogy a web áruházban történő vásárlás esetén nem kell megadni a hitelkártya vagy a bankszámla számát, így jóval kisebb a lehetősége annak, hogy ezek az információk illetéktelen személyhez jutnak.

Ugyanakkor, a vásárlót a PayPal biztosítja arról, hogy a befizetett árut meg is kapja, illetve bármilyen rendellenesség esetén a befizetett összeget visszakapja. Ez jelentősen csökkenti a csalások számát.

Fizetési kártya – a legjobb választás a PayPal számára

A PayPal számlát a saját betéti- vagy hitelkártyával kell összekötni. A PayPal számlához általában betéti-vagy hitelkártyát kapcsolnak (Diners Club, Visa, MasterCard, American Express), valamint egy e-mail címet. A PayPal részéről a Maestro kártya nem elfogadott fizetési eszköz. Ha a PayPal regisztrációról vagy szolgáltatásról van szó, a kártyaszámla fajtájától függetlenül (takarék-, banki vagy devízaszámla) a Visa Electron bizonyul a legjobb választásnak. További értékét a következők biztosítják:

  • Lehetősége van arra, hogy pénzét a PayPal számláról visszautalja (withdraw) a Visa elektron kártyájára.
  • Fenntartási költség [a regisztrálható kártyatípusok között a legolcsóbb].
  • A visszaélési lehetőségek minimálisak [csak azzal az összeggel rendelkezik, amely a bankszámlán található].

Számlanyitáskor a PayPal a kártya hátlapján, az aláírásra előlátott mezőnél található háromjegyű vagy négyjegyű biztonsági szám bevitelét fogja kérni, mindezt a kártyafelhasználó személyének megerősítése érdekében – úgynevezett CVC kód

BEFIZETÉS A SZÁMLÁRA – ELŐSZÁMLA

Ha a fizetés alkalmával a „Számlára fizetés“ opciót választja, a megrendelését követően egy e-mailt fog kapni, amely a fizetéssel kapcsolatos összes információt tartalmazza. Következő lépés a megrendelés összegének átutalása a mi bankszámlánkra. Kérjük Önt, figyeljen arra és válassza azt a lehetőséget, ahol az átutalás költségei nem a címzettet terhelik. Befizetéskor adja meg a megrendelés számát, a megrendelő vezeték- és utónevét, hogy az átutalt összeg értékét össze tudjuk kötni az Ön megrendelésével.

Amint a pénz beérkezik a számlánkra, megkezdjük megrendelésének feldolgozását. Vegye figyelembe, hogy az átutalás az Ön számlájáról a mi számlánkra néha 4 – 5 napig is eltarthat.

Az átutaláshoz szükséges adataink a következők :

Dental-Medical Hungary Kft.
Madarász Viktor u 37/IIem 15,
1138 Budapest
Hungary
SWIFT: CIBHHUHB
IBAN: HU39 1070 0543 6783 4729 5110 0005 HUF

VÁSÁRLÁS UTÁNVÉTTEL

Ha a „Fizetés utánvétellel“ lehetőséget válassza, a megrendelt áru értékét és a szállítási költségeket a csomag átvételekor fogja kifizeti. A szállítási költséget külön felszámoljuk, bővebben itt. Az egész összeget a futárszolgálat küldöncének fogja átadni a csomag átvételekor. Ez azt jelenti, hogy a fizetést a saját ajtajában végzi.

Figyeljen arra, hogy ha utánvétel alkalmával szeretne fizetni, a megadott szállítási címen a csomag átvételekor valakinek jelen kell lennie, valamint az összeget előre el kell készítenie. Más átvételi címet is megadhat (pl.munkahelyének címét, szomszédja címét stb).