Kézbesítés

Címlap > Kézbesítés

A Magyarország területén történő megrendeléseket a DentalMedical a GLS futárszolgálattal szállítatja. Elérhetőségeikről és munkamódszereikről bővebb információt itt találhat: https://gls-group.eu/HU/hu/home

Költségek A Magyarország területén élő vásárlóink számára a csomag súlyától függetlenül ingyenes szállítást biztosítunk ha megrendelésének összege (ÁFÁ-val) nagyobb mint 27.000 Ft. A 13.500 Ft –tól kisebb megrendelés esetén a csomag súlyától függetlenül 2990 Ft postaköltséget számítunk fel. A két érték közötti megrendelés esetén a csomag súlyától függetlenül 1590 Ft postaköltséget számítunk fel.
A csomag kézbesítésének ideje* A 14h beérkezett megrendelések legkésőbb két napon belül kiszállításra kerülnek.
Kézbesítési kísérlet A futárszolgálat a csomag kézbesítését két alkalommal fogja megkísérelni. Ha a megadott címen senki sem található, a futár a csomagot a legközelebbi központjukban fogja leadni, ahol azt Ön az elkövetkező 7 munkanapon belül veheti át.
Visszavétel Ha a termék Önnek bármilyen okból kifolyólag mégsem felel meg, minden további magyarázat nélkül 30 napon belül visszaküldheti, erről bővebben: itt olvashat.

*A futárszolgálat számára a csomag kézbesítéséhez szükséges idő. További információt a rendelkezésre álló árukészlettel kapcsolatban a kiválasztott termék oldalán találhat.

További információ: itt

A csomag zökkenőmentes kézbesítése érdekében vegye figyelembe a következőket:

  • Ajánlatos, hogy olyan kézbesítési címet adjon meg, ahol egész nap elérhető valaki. Kézbesítési címként megadhatja munkahelyi, vagy akár szomszédja címét. Ha azt szeretné, hogy a kézbesítés időpontja a megszokottól eltérő legyen, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. Ha változtatni szeretné a kézbesítési címet azután, hogy a csomagot már elküldtük, kérjük erről értesítse ügyfélközpontunkat a 06 1 796 03 94 számon.
  • Ügyeljen arra, hogy az Ön adatai a bejárati ajtón olvashatók legyenek, ezzel is segíti a futárt abban, hogy könnyebben megtalálja az Ön címét. Ha a kézbesítés idején a megadott címen senki sem tartózkodik, a futár további 1 – 2 alkalommal kísérli meg a kézbesítést.