Carl Martin

Carl Martin


A Carl Martin GmbH cég székhelye a világhírű Solingenben található. A cégünk alapításától kezdve (1916)  magas minőségű fogorvosi eszközök gyártásával foglalkozik.

Tapasztalatainkat felhasználva igyekszünk támogatást nyújtani hallgatóknak, cégalapítóknak, fogszabályzó szakorvosoknak, szájsebészeknek és más szakembereknek is. Vásárlóink a lenyomatkanalaktól kezdve a különböző lenyomatanyag - fecskendőkig,  több mint 2500 eszköz közül választhatnak.

Ezen felül személyre szabott eszközöket is készítünk. Lézeres technikánk  a megrendelő kérésére  egyedi megjelöléssel, akár a megrendelő védjegyével képes ellátni a kívánt eszközöket.

Kizárólag többször használatos, sterilizálható eszközöket gyártunk. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megfeleljünk az aktuális minőségellenőrzési feltételeknek.

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.