Hívjon minket:
+36-06 1 796 03 94‬
Rólunk

Rólunk

Rólunk

Már 20 éve az Ön megbízható partnere.

A DentalMedical 2001-es alapítását követően az elmúlt években a régió egyik vezető cégévé fejlődött a fogászati- és fogtechnikai anyagok terjesztésében. Több mint 40 illetékes, felelősségtudó és célorientált személyt foglalkoztatunk.

Garantált minőség, ellenőrzött anyagforrás

Megbízott képviselői vagyunk a világ 35 legnagyobb fogászati eszközgyártóinak, kizárólag Nyugat-Európa, Amerika és Japán területéről. Partnereink azok a gyártók, akik termékeik minőségével a legjobb szolgáltatást szavatolhatják vásárlóinknak. Szigorúan betartjuk az Egészségügyi Minisztérium törvényeit, valamint a gyógyszerek és gyógyászati eszközök forgalmazásának irányelveit, hogy a lehető legmagasabb szintű minőséget biztosítsuk ügyfeleink, és közvetve a betegek számára. Ezt az általunk eladott áru eredetének és minőségének maximális nyomonkövethetősége biztosítja.

Minden, amire szüksége van, könnyen, gyorsan és egy kézből.

A DentalMedical kínálata közel 10.000 terméket tartalmaz fogorvosok és fogtechnikusok részére, amelyek megtalálhatók a honlapunkon.

A szó igazi értelmében kedvező árak

Ha összeveti az árakat, akkor látni fogja, hogy a DM árai legalább 10%-al alacsonyabbak más fogászati központok árainál. Ha ehez hozzáadja a kedvezményeket és jutalékokat, akár 20%-ot is meg tud takarítani!

Ma megrendeli, holnap megkapja. Senki sem tudja jobban!

A készletről történő gyors és pontos kiszolgálást vásárlóink nagyra értékelik. A szállítást illetően jelmondatunk a következő: Ha megrendeli 14h, az árut megkapja legkésőbb két napon belül. Próbálja ki Ön is!

Vásárlóink elégedettsége nálunk valóban az első helyen van.

Évente több mint 5000 fogászati rendelő és laboratórium rendel árut a DentalMedical-tól. Együttműködünk mindenkivel, magánrendelőkkel, laboratóriumokkal, egészségházakkal, klinikákkal.

Kétségtelen, hogy az elmúlt években sikerünk alapja ügyfeleink igényeinek a megértése, mert az ügyfeleink üzleti sikere egyidejűleg cégünk sikere is.

Az Ön igényeit és szükségleteit felismerve – mi mindig újabb lehetőségeket kínálunk.
Győződjön meg versenyképességünkről és profitáljon a velünk való együttműködésnek köszönhetően.

3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.