Rólunk

Már 23 éve az Önök támasza és segítője

Cégünket 2001-ben alapítottuk Dental Medical néven, és azóta a régió vezető fogászati és fogtechnikai anyagokat és berendezéseket forgalmazó vállalatává nőttük ki magunkat. 50 hozzáértő, lelkiismeretes és célratörő szakemberből álló csapatunk elkötelezett a minőségi szolgáltatások mellett. Vállalataink jelen vannak Szlovénia, Horvátország, Szerbia és Magyarország piacán, és az egész Európai Unió területén támogatják és ellátják ügyfeleinket.

Közvetlenül mi képviseljük a világ 45 legnagyobb, kizárólag nyugat-európai, egyesült államokbeli és japán fogászati cégét. Partnereink olyan gyártók, akik termékeinek a minősége garantálja ügyfeleink számára a legjobb szolgáltatást. Mindig többet és többet szeretnénk nyújtani, így vállalatunk már a kezdetektől fogva az ügyfelek kimerítő tájékoztatására összpontosított, és bemutatta a betegellátás terén használható új anyagokat, technológiákat, modern irányzatokat és kezelési protokollokat.

A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök forgalmazása során alkalmazandó jó gyakorlat irányelveit szigorúan betartjuk annak érdekében, hogy ügyfeleink, és közvetve a páciensek számára is biztosítsuk a legjobb minőségű és megbízható termékeket. Ez a gyakorlat maximális biztonságot garantál az általunk kínált termékek eredetének és minőségének nyomon követésében.

A Dental Medical webshopjában közel 15.000, fogorvosok és fogtechnikusok számára kínált termék érhető el. A gyors és pontos szállítást ügyfeleink nagyra értékelik. A megrendelések leszállítására érvényes mottónk: Ha az árut 14 óráig megrendeli, másnap megkapja! Próbálják ki szolgáltatásainkat! Évente a régió több, mint 5000 fogorvosi rendelőjével és laboratóriumával működünk együtt. A sikerünk kulcsa ügyfeleink igényeinek megértése, mert az ő üzleti sikereik egyben a mi vállalatunk sikereit is jelentik. Felismerjük az Ön igényeit és szükségleteit, és mindig több lehetőséget kínálunk. Győződjön meg versenyképességünkről, és élvezze a velünk való együttműködés előnyeit! Számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb. Megbízható termékminőség és ellenőrzött forrás - minden, amire a vevőnek szüksége van, egyszerűen és gyorsan.

2021-ben befejeztük maribori új elosztóközpontunk és vállalati székhelyünk építését, és be is költöztünk. A központunk 1400 négyzetméteren terül el, gyógyszerek és orvostechnikai eszközök modern raktárát találjuk benne, továbbá irodákat, előadótermet, a forgalmazott eszközök bemutatótermét, és a fogorvosok és fogtechnikusok számára rendezendő kurzusok céljára szolgáló termeket. Magyarországon a székhelyünk Szegeden, a Vadász utca 8. alatt található.Vezetőség

Dr Polyakovics György
Üzletvezető

 

   e mail: djordje.poljakovic@dental.medical.si

Értékesítés

Császár Timea
Key account manager

 

    e mail: timea.csaszar@dental-medical.hu

Csonka Izabella
Értékesítő

 

   e mail: izabella.csonka@dental-medical.hu

Dancsó Noémi
Értékesítő

 

   e mail: noemi.dancso@dental-medical.hu

Kesjár-Miskolczi Laura
Értékesítő

 

   e mail: laura.miskolczikesjar@dental-medical.hu

Krancz Áron
Értékesítő

 

   e mail: aron.krancz@dental-medical.hu

Szerviz

Kőműves Tivadar
Szerviz vezető

 

   e mail: tivadar.komuves@dental-medical.hu

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.