3M ESPE(Soft) Monophase Poliéter lenyomatanyag

2274
3M ESPE(Soft) Monophase Poliéter lenyomatanyag

Az új 3M™ ESPE™ (Soft) Monophase Poliéter lenyomatanyag világos színe javítja a lenyomat olvashatóságát. Páciensei örülnek a friss mentolos íznek, és annak, hogy milyen egyszerűen és könnyen vehető ki a lenyomat a szájból. A 3M ESPE (Soft) Monophase lenyomatanyag segítségével nagy részletgazdagságú lemintázást készíthet, aminek eredménye egy, a korábbiaknál tökéletesebben illeszkedő restauráció:

  • Kiemelkedő kezdeti hidrofilicitás, precíz, buborékmentes lenyomatok
  • Kiváló folyékonysági tulajdonságok, extrém részletvisszaadási képesség
  • Egyedülálló “snap-set” kötésmód, ami megnyújtja a munkaidőt


Tulajdonságok és Előnyök

A precíziós lenyomatvétel a minőségi restaurációk készítésének kritikus lépése. A 3M ESPE- mint a világ egyik vezető lenyomatanyag gyártója - köztudottan elkötelezettje a minőségi és innovatív termékek előállításának. Az első lenyomatanyagok 45 évvel ezelőtti bemutatkozása óta, a 3M ESPE innovációi folyamatosan fejlesztették a lenyomatanyag-technológiát. A már jól bevált poliéter tulajdonságokat továbbvive, a 3M ESPE Monophase és Soft Monophase poliéter lenyomatanyagok segítik Önt a kiváló minőségű, finom részletekkel rendelkező lenyomatvételben, ami már elsőre sikerül, és pontosan illeszkedő restaurációkat eredményez.

  • Precíz, kiválóan olvasható lenyomatok a világos szín, és kiemelkedő poliéter tulajdonságok révén.
  • Precízen illeszkedő restaurációk
  • Nagyobb kényelem a páciensnek: friss mentolos íz, könnyű eltávolíthatóság (“Soft” változat)
  • Idő és pénz takarékos megoldás, siker már elsőre
  • Kevesebb megismételt lenyomat, és utómunka
  • Hatékonyabb együttműködés a praxis és labor között

 

Indikációk

Az új poliéter lenyomatanyag a kényelmes és hatékony 3M ESPE Pentamix™ automata keverőrendszerhez alkalmas kiszerelésben kapható. Javasolt felhasználás:

  • Implantációs lenyomatvételek
  • Fogatlan állkapocs lenyomatvétele
  • Korona és híd munkák lenyomatvétele
  • Inlay/onlay-hoz lenyomatvételek

 

Technikai információ

Legnagyobb pontosság, kiemelkedő kezdeti hidrofilitással ötvözve. A 3M™ ESPE™ (Soft) Monophase Poliéter lenyomatanyag jelentősen alacsonyabb kontaktszöggel bír, azaz jobb hidrofil tulajdonságot eredményez.

A poliéter hidrofil természetű, így kiszorítja a nyálat és egyéb nedvességet, amivel növekszik a lemintázás pontossága a fontos széli-részeknél. Az új 3M™ ESPE™ (Soft) Monophase lenyomatanyag már az első pillanattól fogva lehetővé teszi a nedvesség-, és hibamentes lenyomatvételt. Sok fogorvos éppen a nedves környezetben is megmaradó, rendkívüli részletvisszaadó képessége miatt részesíti előnyben a poliéter lenyomatanyagot az A-szilikonokkal szemben.

 

Automatikus keverés, lépésről-lépésre

Tökéletes együttműködés: A 3M ESPE Pentamix™ rendszer gyorsaságot és kényelmet biztosít a lenyomatvételhez.

A 3M ESPE Pentamix™ rendszer kiemelkedik felhasználóbarát tulajdonságaival, és könnyű lenyomatkeverést és adagolást tesz lehetővé, mindez buborékmentesen, egyetlen gombnyomásra. A keverőgép és a 3M™ ESPE™ lenyomatanyagok széles választéka tökéletes összhangban van – alkalmazható poliéter és A-szilikon lenyomatanyagokhoz.

Amit a Pentamix rendszer kínál:

  • Idő megtakarítás
  • Homogén, buborék és elhúzódás mentes keverés, mindig azonos minőségben
  • A lenyomatkanál és fecskendő direkt módon történő, higiénikus megtöltése
  • Nincs anyagveszteség a pontos adagolás révén
  • Hatékonyabb munkafolyamat és nagyobb termelékenység

 

Nagyszerű részletvisszaadó képesség a kitűnő terülési képességnek köszönhetően.

A teljes feldolgozási időben tapasztalható, kitűnő terülési képességnek köszönhetően a 3M ESPE Monophase és Soft Monophase anyag maradéktalanul befolyik a legkritikusabb területekre is, nem deformálódik. A végeredmény: minden részletében tökéletes, rendkívül pontos lenyomat.

A poliéterek feldolgozási ideje hosszabb az A szilikonokénál. A 3M™ ESPE™ Monophase és Soft Monophase lenyomatanyagoknak nem változik az állaguk a feldolgozási idő alatt, ellentétben az A-szilikonokkal.

 

Lenyomatvétel implantációs pótlásokhoz – az igazi kihívás a lenyomatanyagok számára

Az implantációs protetikai ellátás végeredménye éppen annyira lesz pontos, mint a lenyomat. Ilyen különleges körülmények között pedig az olyan tulajdonságok, mint a pontosság, dimenzió stabilitás, merevség egyaránt elengedhetetlenek. Ezek a tulajdonságok jelentik a garanciát a hosszú életű, pontosan illeszkedő pótlásokra.

Hasonló bejegyzések

RelyX™ U200 - Erős kötés, amiben megbízhat

RelyX™ U200 - Erős kötés, amiben megbízhat

  A RelyX™ U200 esetében a közismert, és igen népszerű RelyX™ Unicem teljesítménye és...

1962
Astringent - 3M ESPE Retrakciós Paszta

Astringent - 3M ESPE Retrakciós Paszta

Az első retrakciós kapszulával a sulcustágítás egyszerűvé vált

1878

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.