cover__image

A helyiség kialakítása és tervezés

A helyiség kialakítása és tervezés


A páciensek igényei az utóbbi időben jelentősen megváltoztak. A tanácsadás és a kommunikáció minősége mellett a dizájn és a rendelő felszerelése is meghatározza a kezelés élményét. Ebből az okból kifolyólag a rendelő küllemének koncepciója nagyon lényeges a kezelés minősége szempontjából, a rendelő elhelyezkedése, dizájnja és a kívánt páciens-kommunikáció mellett. Mindez azt jelenti, hogy a páciens tartózkodása a rendelőben nem csupán egy egyszerű “látogatás”, hanem kellemes időtöltés is kell, hogy legyen.

Az összesített pozitív benyomás bizalmat épít és a beteg azt érzi majd, hogy a legjobb kezekben van. A páciens pozitív kezelési élményeinek biztosításához előbb-utóbb felmerül az igény a rendelőhelyiség korszerűsítésére. Többek közt az ülőgarnitúrák, asztalok, a vizsgáló- és laboratóriumi szobák kialakítása mind hozzá tartozik a páciens-élményhez. Alakítsa ki a rendelő belsőépítészeti koncepcióját szakembereink segítségével.

  • Mi az ön stílusa?

Modern, ipari vagy bohém? - gondolkodjon el rajta, milyen környezetben szeretné fogadni betegeit.

  • Amit várhat:

A  belső dizájnnal foglalkozó szakembereink az Ön ízlését követve praktikus megoldásokat  fognak mutatni. Továbbá egyedülálló megvalósítási tervekkel állnak elő, melyek megfelelnek az elképzeléseinek illeszkednek a rendelő kinézetét illetően. Lehetősége lesz a rendelő és a labratórium 360°-os virtuális körsétájának megtekintésére is.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.