cover__image

Forgalmazás és képviselet

Forgalmazás és képviselet


  • A DentalMedical a régió egyik vezető cége az egészségügyi  és fogászati anyagok, felszerelések forgalmazásában, mindemellett  kiváló támogatást nyújt a  digitális technológiák területén.

Célunk, hogy az egészségügyi személyzet minél hatékonyabban végezhesse munkáját és ezzel egyidőben nagyobb kínálat álljon rendelkezésre a páciens számára.

Több, mint 40 világcéget képviselünk, melyek a legkorszerűbb felszereléseket és anyagokat gyártják az egészségügy és a fogászat területén. Beszállítóink kizárólag nyugat-európai, amerikai és japán cégek, melyek kiemelkedő technológiát nyújtanak és a legjobb minőséget garantálják vevőinknek.

A gyártókkal együttműködve klienseinknek teljes támogatást nyújtunk a beszerzésben, továbbképzésben, szervízben, karbantartásban, marketingben, tanácsadásban és a felszerelések finanszírozásában. Állami intézményeket, kórházakat, egyetemeket, magánklinikákat és laboratóriumokat látunk el.

Szigorúan betartjuk az Egészségügyi Minisztérium előírásait és irányelveit az orvosságok és az egészségügyi eszközök forgalmazásában, hogy biztosíthassuk a lehető legmagasabb minőséget és biztonságot vásárlóinknak, valamint közvetve a pácienseknek is.

Segítséget nyújtunk gyártóinknak  a helyi előírások követésében és képviseljük őket az orvosságok és orvosi eszközök felügyeleténél, előkészítjük a szükséges dokumentációt, regisztráljuk a termékeket, hogy helyi piacra kerülhessenek, foglalkozunk a behozatali logisztikával és raktározásával a hőmérsékleti követelményeket figyelembe véve.

A DentalMedical kínálata majdnem 20.000 termékből áll, melyet kategorizálva talál meg weboldalunkon. Gyors és pontos kiszállításunkat nagyra értékelik vásárlóink és beszállítóink.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.