Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
Forgalmazás és képviselet

Forgalmazás és képviselet

cover__image
Forgalmazás és képviselet

Forgalmazás és képviselet


  • A DentalMedical a régió egyik vezető cége az egészségügyi  és fogászati anyagok, felszerelések forgalmazásában, mindemellett  kiváló támogatást nyújt a  digitális technológiák területén.

Célunk, hogy az egészségügyi személyzet minél hatékonyabban végezhesse munkáját és ezzel egyidőben nagyobb kínálat álljon rendelkezésre a páciens számára.

Több, mint 40 világcéget képviselünk, melyek a legkorszerűbb felszereléseket és anyagokat gyártják az egészségügy és a fogászat területén. Beszállítóink kizárólag nyugat-európai, amerikai és japán cégek, melyek kiemelkedő technológiát nyújtanak és a legjobb minőséget garantálják vevőinknek.

A gyártókkal együttműködve klienseinknek teljes támogatást nyújtunk a beszerzésben, továbbképzésben, szervízben, karbantartásban, marketingben, tanácsadásban és a felszerelések finanszírozásában. Állami intézményeket, kórházakat, egyetemeket, magánklinikákat és laboratóriumokat látunk el.

Szigorúan betartjuk az Egészségügyi Minisztérium előírásait és irányelveit az orvosságok és az egészségügyi eszközök forgalmazásában, hogy biztosíthassuk a lehető legmagasabb minőséget és biztonságot vásárlóinknak, valamint közvetve a pácienseknek is.

Segítséget nyújtunk gyártóinknak  a helyi előírások követésében és képviseljük őket az orvosságok és orvosi eszközök felügyeleténél, előkészítjük a szükséges dokumentációt, regisztráljuk a termékeket, hogy helyi piacra kerülhessenek, foglalkozunk a behozatali logisztikával és raktározásával a hőmérsékleti követelményeket figyelembe véve.

A DentalMedical kínálata majdnem 20.000 termékből áll, melyet kategorizálva talál meg weboldalunkon. Gyors és pontos kiszállításunkat nagyra értékelik vásárlóink és beszállítóink.

3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.