ISMERJE MEG a Bien- Air aki mindig egy fokkal magasabbra rakja a lécet

1907
ISMERJE MEG a Bien- Air aki mindig egy fokkal magasabbra rakja a lécet

ISMERJE MEG a Bien- Air Dentalt, aki mindig egy fokkal magasabbra rakja a lécete
 

A Bien-Air Medical Technologies fejleszti, gyártja és árusítja a különféle fogászati és sebészeti berendezéseket, eszközöket. A cégnek nyolc leányvállalata van, amit Biennből, a svájci cégközpontból irányít. 

A cég a legjobb eszközöket gyártja (mikromotorok, turbinák, könyökdarabok), amivel megkönnyíti a szakemberek munkáját és folyamatosan növeli a páciensek konfortérzetét. A Bien-Air cégnek ez a küldetése 1959-es megalapítása óta.
 


A Bien-Air céget David Mosimann alapította 1959-ben, melynek célja egészségügyi eszközök fejlteszése volt egészségügyi szakemberek munkájának segítésére. A cég 1965-ben fejlesztette ki az első levegőturbináját, az első teljesen árammal működő fúró 1970-ben készült el.

 



Folyamatos innovációs kutátás-Biena Air

A Bien-Air Dental, a Bieli-svájci székhelyű családi vállalkozás része a Bien-Air Medical Technologies Group-nak.

A svájci cég egy fogászati eszközöket gyártó részleg, és 50 éve vezető szerepet tölt be és áll vásárlói rendelkezésre.

Ergonómia, precizitás és megbízhatóság képezi minden új termék fejlesztésének alapját. Különös figyelmet fordítva a szakemberek észrevételeire a Bien-Air számos innovációs lépést tett, mindig egy fokkal magasabbra téve a lécet. A kiválóság igazi kultúrája tökéletesen összecseng a svájci termékek tradíciójával a híres óragyártó területen.

A jövőre nézve a cég ígéri a fejlesztés folytatását, a legkifejlettebb és legmegbízhatóbb fogászati eszközök nyújtását. Megkönnyítik munkáját nap mint nap páciensei kényelme érdekében.



 

SVÁJCI MINŐSÉG

Elköteleződve felhasználói igényeinek kielégítésére, a cég nem tartalékolta erejét a növekvő megbízhatóság elérése érdekében. A modern gyártási technikák és a kontroll a különböző gyártási fázisok és  összeszerelés felett jelenti a kulcsát a kifogástalan minőségnek. A termékek egy nemzetközi ellátó hálózaton keresztül kerülnek a piacra. Magasan képzett szakemberei által támogatva, a  menedzsment minden szolgáltatlására alkalmazza ezt a szigorú  minőségi politikát. Az eredmények rövid időn belül megmutatkoztak. Bien-Air SA megfelel az ISO 13485 standardoknak és az EEC 93/42  irányelveknek.
 


 

Hat évtized a folyamatos fejlődés fényében 

A Bien-Air a növekvő igényeknek megfelelően folyamatosan szélesíti a termékpalettáját. A fogászati eszközök és laboratóriumi berendezések, az ENT mikrosebészet és a közelmúltban az implantológia jelenti az új működési területet, mely  gyártási területeken nagy szerepet játszik a megbízhatóság és a biztonság. Ezen vállalati politikai elvek megvalósítására egy új termelési ágat hoztak létre  1974-ben Saignelégier-ben  Jura kantonban. 1987-ben az anyavállalat egy új jól megvilágított, tágas és légkondícionát épületbe költözött. 1998-ban  egy új részleget hoztak létre az épület kibővítésével Bienne-ben és Saignelégier-ben.

Az átalakítások lehetővé tették a belső munkafolyamatok optimalizálását. Az új helyiségek kényelmet és nagyobb hatékonyságot tettek lehetővé a dinamikusan feljődő cégnek, mely 2019-ben ünnepelte 60. évfordulóját.

Hasonló bejegyzések

Bien-Air Chiropro L Implantológiai rendszer- felülmúlja elvárásait

Bien-Air Chiropro L Implantológiai rendszer- felülmúlja elvárásait

A Chiropro L tökéletes partnere lehet Önnek az implantológiában és a szájsebészeti beavatkozásokban előprogramozott működési szekvenciáival és áramvonalas kialakításaival. A Chiropro L támogatja a piacon fellelhető 8 vezető implantációs rendszert.

2614
BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

A Bora LK turbinák rendkívül könnyű és pontos eszközök. A Bien Air turbinái gyártása érdekében a legigényesebb dizájnterületeken inspirálódott, mint pl. a repülés vagy a hajózás tudománya.

3365

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.