MyLunos Duo® – asztali ultrahangos kezelés és poros kezelés egysége

821
MyLunos Duo® – asztali ultrahangos kezelés és poros kezelés egysége

Univerzális eszköz minden célra

A MyLunos Duo® két, profilaktikus kezelésekhez legfontosabb módszert kombinál: a homokfúvást és az ultrahangos kezelést. A kombinált egység lehetővé teszi a teljes profilaxist és parodontális kezelést egyetlen készülékkel, mely magasfokú rugalmassággal igazodik az egyedi beteg igényeihez – az ultrahangos supragingivális és subgingivális fogkő eltávolítástól kezdve a porral történő szín és biofilm eltávolításig.

Design a gyakorlati alkalmazásra

A profilaktikus kezelés vagy parodontális kezelés során a Supra és Perio funkciók segítségével váltogathat a supragingivális és subgingivális poros alkalmazás között. Itt a két különböző Lunos® Prophy port könnyen cserélhető. Emellett szükség esetén a poros (polírozás) módról ultrahangra is váltani lehet. Elzáródás elleni védelem: Az állandó légnyomás megbízhatóan megakadályozza a lerakódások képződését a csővezeték rendszerben és az eszköz eltömődését.


 Design tailored to the application

Jól elrendezett és higiénikus kijelző

Minden funkciót gyorsan és intuitív módon lehet kezelni még használat közben is. A sima felületnek köszönhetően az egész egységet könnyen és gyorsan lehet tisztítani és fertőtleníteni. A DÜRR DENTAL System Hygiene-tól ajánlott FD 322 prémium törlőkendőket használni. Az ID 213 eszközfertőtlenítő rendszer az eszközön található minden alkatrészt is tisztít és fertőtlenít.


 Clearly laid out and hygienic display

Rugalmas vízellátási rendszer

A MyLunos Duo® fix vízcsatlakozással rendelkezik mindkét alkalmazási területhez - polírozáshoz és ultrahanghoz -, valamint egy 500 ml-es ultrahangos alkalmazásokhoz kiegészítő víztartállyal. A megfelelő vízellátás az ultrahangos alkalmazásokhoz az igényeknek megfelelően választható ki. A víz a beteg számára kellemes hőmérsékletre melegszik.


 Flexible water system

360° lábkapcsoló

Minden alkalmazási funkciót a modern lábkapcsolóval aktiválhat. Köszönhetően kerek formájának és kompakt méretének, könnyen elhelyezhető a padlón, ahol minden irányból vezérelhető a maximális rugalmasság érdekében.


360° foot switch

A MyLunos Duo® előnyei:

  1. Igényorientált
    Egy eszköz, egy megoldás – minden beteg esetére és minden kezelési forgatókönyvre.
  2. Hatékony
    Multifunkciós alkalmazási lehetőségek és magas tisztítási teljesítmény a gyökérterületig.
  3. Kompatibilis
    A Lunos® fúvókarendszer kompatibilis a MyLunos® portartó fúvókával és a MyLunos Duo® kombinált eszközzel.
  4. Szolgáltatásorientált
    A legjobb szolgáltatás a legnagyobb ügyfél elégedettség érdekében.

FUNKCIÓK:


 SUPRA

Supra: A supragingivális alkalmazáshoz Supra fúvókával és Supra por tartályával. Erre az alkalmazásra elérhetők a Lunos® Prophy porok: Gentle Clean, Semleges, Mentolos és Narancs ízekben.


CPERIO

Perio: Subgingivális alkalmazáshoz Perio fúvókával, steril egyszer használatos hegyekkel és Perio por tartályával. Erre az alkalmazásra elérhető a Lunos® Prophy por: Perio Combi Neutral ízben.


REFILL

Újratöltés: A Refill funkció nyomásmentesíti a portartályokat, lehetővé téve azok könnyű nyitását és eltávolítását az eszköz kikapcsolása nélkül, gyors újratöltéshez a Lunos® Prophy porokkal.

MyLunos Duo® eszközkártya

A MyLunos Duo® eszközkártyával nagyon könnyű ellenőrizni az egyes eszközök kopását. Ha az eszköz vége nem éri el a méretvonalat, az eszközt újra kell cserélni.

Ha nincs eszközkártyája, töltsön le egy PDF-et, amely eredeti méretben nyomtatható ki.

↓CARD TOOL↓
Töltse le a pdf-et (angolul) az alábbi kérdőív kitöltése után.

  Kérdőív:

Hasonló bejegyzések

Minimálinvazív, nem sebészeti parodontális terápia a Vector® Paro Pro ultrahangos eszközzel

Minimálinvazív, nem sebészeti parodontális terápia a Vector® Paro Pro ultrahangos eszközzel

Két világszintű munkacsoport 2017-es jelentése szerint - mely a parodontális és periimplantáris állapotok és megbetegedések osztályozásáról szólt- a parodontitis egy krónikus multifaktoriális gyulladásos eredetű megbetegedés, melynek kialakulása a...

922
VistaScan Mini View- szkenner érintőképernyővel az intraorális formátumokhoz

VistaScan Mini View- szkenner érintőképernyővel az intraorális formátumokhoz

Mindezen funkciók által a VistaScan Mini View-vel a diagnosztikus képalkotás a fogorvosok számára gyorsabbá, megbízhatóbbá, kényelmesebbé válik.  

1855

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.