Öt indok, hogy miért is kellene diódás lézer minden fogorvosnak

2659
Öt indok, hogy miért is kellene diódás lézer minden fogorvosnak

A Gemini egy lágyszövet dióda lézer. Egyedülálló kettős hullámhossz technológiája, optimálisan egyesíti magában a melanin 810 nanométer, illetve a víz felszívódást 980 nanométer lézer hullámhosszon.

 

A Gemini 810 + 980 dióda lézer az elérhető legerősebb lágyszövet lézer is egyben. Szuperimpulzusos 20 watt csúcsteljesítményű, ami gyorsabb, egyenletesebb vágást jelent, kevesebb szövet érintésével.

 

Függetlenül az eljárástól az innovatív Gemini lézer gyorsabb, simább és hatékonyabb munkát eredményez.

 

- A szuperimpulzusos 20 watt csúcsteljesítmény gyorsabb, egyenletesebb vágást jelent.

- A karcsú, innovatív design lenyűgöző, átlátszó, elektrolumineszcens kijelzővel rendelkezik.

- Egyszerű felhasználói felület és 19 előre beállított mód könnyíti meg a használatát.

- Bluetooth pedál teszi lehetővé a vezeték nélküli vezérlést.

- Egyszerű a sterilizálás, mert a kézidarab autoklávozható.

- Az egyszer használatos, hajlítható csúcsok az előkészületi időt csökkentik.
 



5 ok, amiért minden fogorvosnak kell egy dióda lézer:
 

  • Előnye

Gondoljon a dióda lézerre, mint a fogászat svájci hadi késére (Swiss Army Knife). Annyi FDA által jóváhagyott folyamat van, amit egy dióda lézer csak teljessé tehet,  – frenectomia, gingivectomia, implant gyógyulások, szemfog expozíciók, stb.— így birtokában elképzelhetetlen hasznot hoz tulajdonosának. Lényegében, bármilyen lágyszöveti beavatkozás teljesebb lehet egy dióda lézerrel. És a munka annyival egyszerűbb vele! Fogja a lézert, leemeli a pultról, feltesz egy új csúcsot és elkezdi a munkát. 

  • Maradjunk a lényegnél

A technológia folyamatosan fejlődik. Azok a fogorvosok, akik élenjárnak az új dolgok elsajátításában, jobb betegellátást tudnak biztosítani és érzik a fejlődést, végül az egyre magasabb páciens elégedettségi szintet. A legújabb technológiát alkalmazva és felhasználva elősegítik az orvos és a beteg közötti bizalmat, mivel a betegek tudják, hogy a lézeres fogászat nagydolog.

  • A páciens kényelme

Amint azt az előbbiekben említettük, dióda lézer használata a rendelőben egyet jelent a jobb páciens ellátással.  Kevesebb érzéstelenítésre van szükség, gyorsabb a gyógyulás és a folyamat is kevésbé invazív. A dióda lézer kisebb szövetkárosodást okoz, kisebb vérzést és nem igényel varrást. Összességében, a páciens reakciója kedvezőbb a lézeres kezelés esetében, mint a hagyományos „zsibbadós, vágós és összeöltősnél”, amely sokféle ellátásban jelen van, és amit a dióda lézer könnyedén kiválthat. 

  • Hatékonyság

Dióda lézer használata sokkal termelékenyebbé teszi a rendelőt. Nem kell az érzéstelenítés miatt várakozni, nincs elvesztegetett idő a fonalazás miatt, az orvos gyorsan elvégezhet számos munkát. Tény, hogy az orvos egyazon napon befejezhet kezeléseket a dióda lézerrel, ahelyett, hogy csak egy részét végezné el a folyamatnak, haza küldené a pácienst, megvárná a gyógyulást, majd új időpontban folytatná a kezelést, és így tovább, és így tovább. Több olyan kezelés is létezik, amit az orvos az elejétől a végéig befejezhet adott napon egyetlen vágás nélkül. Az eljárások többsége csak helyi érzéstelenítést, de öltéseket soha nem igényelnek.

  • Megfizethető

A dióda lézer nem csak a szolgáltatások szélesebb körét nyújtja a pacientúrának, de kevesebb pácienst kell átirányítani más rendelőkbe, így a bevétel is házon belül marad. A fogorvos ezzel biztosítva van a befektetésének megtérülésével, csökken az egy páciensre jutó székidő, köszönhetően a lézer precíz, pontos vágó erejének, csökken a gyógyulási idő, mindezek egyben növelik a páciens elégedettséget. 

Hasonló bejegyzések

Esettanulmány-  A VPI rendszer Cervico használata a rendszer összes lehetőségének előnyeit kihasználva

Esettanulmány- A VPI rendszer Cervico használata a rendszer összes lehetőségének előnyeit kihasználva

VPI Cervico-t az elmúlt négy évben folyamatosan klinikailag tesztelték és fejlesztették, bizonyítva annak biztonságos használatát, pontosságát és hatékonyságát. Kövesse az előírt klinikai használati protokollokat az optimális eredmények elérése...

962
EMS – PIEZON MASTER SURGERY

EMS – PIEZON MASTER SURGERY

'Piezon master surgery' érintőképernyővel – kivételes a sebészet területén, a három érintőpanel egyszerűsége előnyt jelent az Ön számára.

1805
Egy egyszerű Cervico eset - hétköznapi fogászat

Egy egyszerű Cervico eset - hétköznapi fogászat

Kiértékelési szakasz: A  fogatlan gerincet a Cervico Guide cilindrikus sapkája segítségével mérjük fel, hogy biztosítsuk a megfelelő mesio-distalis dimenziókat az implantátum behelyezéséhez. Tipp:  a cilindrikus sapkára...

1040

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.