Szinte eltörhetetlen fogsorok - ThermoSens

13715
Szinte eltörhetetlen fogsorok - ThermoSens

A Vertex™ ThermoSens a Vertex-Dental B.V. cég innovatív, szinte eltörhetetlen, új monomermentes merev fogsor-alapanyaga.


A Vertex™ ThermoSens nagy ütőhajlító szilárdságú, poliamid injektáló anyag. Az újszerű jellemzőknek köszönhetően a zsugorodás minimális, ami pontos illeszkedést biztosít. A Vertex™ ThermoSens monomermentes, így ideális az allergiás reakciókat mutató betegek részére is.

Kapható 5 színben: átlátszó, halvány rózsaszín, rózsaszín, piros-rózsaszín és sötét rózsaszín. Kapható 22 mm és 25 mm átmérőjű közepes és nagy patronokban, teljes és részleges fogsorokhoz. A Vertex™ ThermoSens két típusban kapható: merev és rugalmas. A merev típus főként teljes és részleges fogsorokhoz használatos. A rugalmas használható a fémkapcsok helyett.

A Vertex-termékek széles választéka révén a Vertex-Dental a magas minőségű fogpótlási termékek elsődleges független gyártójává vált. A Vertex termékeit jelenleg 200-nál több forgalmazó részére exportálja a világ több, mint 75 országába, és a becslések szerint napi szinten 100 000 fogtechnikus használja.

  • Kis allergiakockázat
  • Nincs térfogati zsugorodás
  • Lehetőség van a javításokra
  • Kapható 15 színben
  • Egyszerűen és gyorsan polírozható
  • Jó nedvességállóság
  • Alaplemez pótlása és alábélelés lehetséges

 

Alkalmas teljes és részleges fogsorhoz. A fogszínű koronák és hidak anyaga. Kapható 15 színben. Kapható 22 mm és 25 mm átmérőjű közepes, nagy és extra nagy patronokban.

Monomermentes

A Vertex ThermoSens ideális olyan betegek részére, akik nem hajlandók vagy nem képesek befogadni az allergiás reakciókat vagy egyéb érzékenységi problémákat okozó anyagokból készült fogsorokat. Ezeknek a kérdéseknek az egyre nagyobb közismertsége, valamint a szakemberek igénye a biokompatibilis megoldásoknak veszélyes anyagok nélkül történő biztosítására azt jelenti, hogy a Vertex ThermoSens fontos szerepet játszik korunk fogászati piacán.
 

Lényegében zsugorodásmentes: kitűnő illeszkedés

A Vertex ThermoSens egyedülálló hőre lágyuló anyagból készült, így számos lényeges előnnyel bír. Szinte törhetetlen, és a térfogati zsugorodás hiánya miatt kitűnő illeszkedést biztosít.

Több, mint 15 szín és különböző tubusméretek Ø22 mm és Ø25 mm között

Ezen kívül a Vertex ThermoSens anyaggal könnyen és sokoldalúan lehet dolgozni. Felhasználható alaplemez pótlására és alábélelésre, valamint implantátumok fölé teleszkópprotézis kialakítására. Ezen kívül javítások készítésére is alkalmas! Kapható számos méretben és 15 színben, nem vákuumcsomagolt patronokban, mivel az anyag nedvességállósága jó. A Vertex ThermoSens könnyen és gyorsan polírozható.

A Vertex Dental B.V. újszerű terméke most és a jövőben egyaránt az Ön és betegei előnyét szolgálják.

A Vertex™ ThermoJect 22 az az injektáló gép, amivel a fogtechnikusok könnyen, hatékonyan és gyorsan injektálják az anyagot. Ez a Vertex ThermoSens rendszer lelke.

A hőmérséklet mindössze 8 perc alatt éri el a 290°C-ot. A patron felfűtése és maga az injektálás teljesen automatizált. Célunk az volt, hogy pontos hőmérsékleti és nyomásértékekkel dolgozzunk, így a technikusok kiszámítható végeredményt kapnak.

 

Műszaki adatok

  • Alkalmas Ø22 mm-es patronokhoz
  • Üzemkész 8 percen belül (0°C-ról 290°C-ra)
  • Szabályozható nyomás 6 és 9 bar között
  • Eltérés a kijelzett hőmérséklettől < 1%
  • Felfűtési üzem max. 20 perc
  • Teljesen automatizált felfűtési és injektáló program
  • Három perc elteltével ismét üzemkész
  • Kapható 100V, 110V és 230V feszültségre
  • 50Hz – 60Hz
  • Univerzális hálózati dugó kapható

 

Tapasztalatok

„Be kell vallanom, hogy a hőre lágyuló anyagokkal és rendszerekkel szerzett első tapasztalatom a Vertex™ ThermoSens volt. Szerencsésnek tartom magamat ezzel az első tapasztalattal, mert a Vertex™ ThermoSens használatával alakult ki ezekről az anyagokról és rendszerekről alkotott képem és tudásom.

Három tulajdonság különbözteti meg a ThermoSens terméket a többi hasonló anyagtól és rendszertől: gyorsaság, egyszerűség és tisztaság. Az én szempontomból ez a három jellemző jelenti azokat az alapvető dolgokat, amiért egy fogtechnikusnak és egy fogászati labornak érdemes használnia a ThermoSens terméket.

A ThermoSens vitathatatlan minősége, a kifogástalanul elvégezhető javítás és alábélelés és a fogászati területen az egyes készülékek mellett csupán a kívánt színt kel kiválasztani. Ezek a ThermoSens figyelemre méltó jellemzői és előnyei, amelyek nekem, mint a Vertex Dental nemzetközi trénere szempontjából a fogtechnikus számára a legfontosabbak.

Jó érzés, amikor a gyakorlati képzés befejeztével látom, hogy kollégáimat meggyőztem és fejükben már használják is a rendszert... ezért érdemes!”

Javier Ubeda, Spanyolország

 

„Azért szeretem a ThermoSens terméket, mert rendelkezik mindazokkal az előnyökkel, amire szükségem van a hőre lágyuló anyagokkal való munkámhoz. A ThermoSens új fogpótlási technikák kifejlesztésére inspirál.

Régebben mindezeket az előnyöket nélkülöznöm kellett. Ezzel immár számos olyan különböző fogsort tudok készíteni, amelyeket régebben nem tudtam – hihetetlen. Több, mint 20 év tapasztalatom van a hőre lágyuló anyagokkal, Európában élő egyik barátommal a Valplast-ot importáltam.

A Valplast-tal és a hasonló termékekkel nem élvezhettem számos olyan előnyt, amelyeket a ThermoSens biztosít. A ThermoSens a legjobb hőre lágyuló anyag a fogászati világpiacon. Jó úton haladunk a munkánkban. Mi más, mint ThermoSens!”

„Több, mint húsz év tapasztalatom van a hőre lágyuló anyagokkal és korábban a Valplast-ot használtam. A Valplast használata során egyes jellemzőket hiányoltam: könnyű polírozhatóság, kis zsugorodás, széles színválaszték és nem allergén anyag. Most megtaláltam azt az anyagot, amely mindezt biztosítja, és ez a ThermoSens! A ThermoSens számos előnyt kínál, így számomra ez az ideális termék. A ThermoSens nagyon könnyen polírozható és pontos illeszkedés érhető el. Ezen kívül az ár és az allergiamentes jellemző az, ami a legvonzóbb az általam a ThermoSens használatára oktatott emberek számára. Úgy gondolom, hogy a ThermoSens nagyszerű termék és ígéretes anyag a fogászati piacon. Mi mást, mint ThermoSens!”

Szegő Csaba , Magyarország

Hasonló bejegyzések

Vertex ThermoSens-a jövő kivehető pótlása

Vertex ThermoSens-a jövő kivehető pótlása

A Vertex ThermoSens kivehető pótlások a rugalmas protetikai pótlások legújabb generációját képviselik a nemzetközi kereskedelemben.

8271
Ismerje meg a Vertex™ ThermoSens előnyeit

Ismerje meg a Vertex™ ThermoSens előnyeit

A Vertex ThermoSens egy innovatív, törhetetlen, monomer-mentes rigid fogsor alaplemez-anyag. Nagyon sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Indikációs területei a teljes és részleges fogsorok, fogszínű koronák-hidak. Szilárdság, esztétika és...

1237

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.