Teljeskörű megoldást kínálunk a legmagasabb minőségben - Dürr Dental

1566
Teljeskörű megoldást kínálunk a legmagasabb minőségben - Dürr Dental

A Dürr Dental AG-t 1941-ben alapította Karl és Vilhelm Dürr Gehingen-ből a Fekete Erdőben. A cég székhelye Bietigheim-Bissingen-ben található, ahol közel 400 embert foglalkoztatnak a gyártásban, kutatásban, fejlesztésben illetve az eladásban és marketingben.

A Dürr Dental Group kb. 1000 munkatársat foglalkoztat világszerte, 40 országban van képviselete, csak 2013-ban 210 milló euro bevételre tettek szert. A cég már évek óta meghatározó szerepet tölt be a  fejlesztésekben és innovációban a fogászat területén. Sok modert sebészeti megoldást tudhat magáénak a Dürr Dental, mint pl. a sűrített levegő olajos szennyeződések nélkül vagy a finoman szétterülő  folyadékrészecskék higiénikus összeszívása. A cég kínálatában egyszerhasználatos anyagok is megtalálhatóak, illetve speciális aspirációs végek, valamint digitális felszereléseket is kínálnak, mint pl. az intraorális szkenner, szoftver, 3D CT, sebészi sablon kidolgozása.

Minden cég részmegoldásokat kínál, a Dürr Dental kínálata viszont teljeskörű

A fogorvosok világszerte szavaznak bizalmat a Dürr Dentalnak. A cég sokféle megoldást kínál a diagnosztikus rendszerek, higiénia és eszközök területén.

Marin Dürrstein hangsúlyozza “ A Dürr Dental cég fejlődése alatt magas követelményeket állított fel az innovációban és a technológiában. Mindenféle problémára minőségi megoldásokat kínálunk”.  Annak éredkében, hogy a legmagasabb minőségi követelményeknek megfeleljen, a Dürr Dental az egész gyártási folyamatot saját gyártósorain végzi Németországban. 

Annak érdekében hogy a lehető legmagasabb minőségi szintet tartsa fenn a cég, minden termelést a saját gyártóhelyén végez el Németországban. A Dürr Dental neve már hét évtizede képviseli a technológiai fejlődést, innovációt, minőséget a fogászat területén világszerte.

Made in Germany

A "Made in Germany" címke, mely a múltban a minőség szimbóluma volt, többé nem elegendő arra, hogy a cég lépést tartson a nemzetközi konkurenciával. Abban az időben, amikor a törvények által diktált követelmények szigorúbbak lesznek, a vállalatnak meg kell mutatnia, hogy képes megfelelni a nemzetközi minőségi követelményeknek.

2010. dec. 22-től a , DÜRR DENTAL AG “ meghatalmazott gazdasági operátora” az AEO-C-cégnek. Az AEO-C hitelesített vállalatai egyszerűsített vámeljárásban vehetnek részt. A ”meghatalmazott gazdasági operator” státusz erősíti a cég gyártói, eladói pozícióját, illetve a megbízható üzleti partneri viszonyokat. 

A DÜRR DENTAL AG –t a legjobb kis- és középvállalkozók közé sorolják Németországban, a cég számos díj tulajdonosa, valamint a társadalmi felelősségvállalás elismeréseivel rendelkezik az egészségügyi kommunikáció terén, szakmai sikereket díjazó válallati elismerések a és számos dizájn díj tulajdonosa.

Hasonló bejegyzések

VistaRay 7 - 15 éves tapasztalat a szenzor technológiában

VistaRay 7 - 15 éves tapasztalat a szenzor technológiában

Rendkívül meggyőző magas részletvisszaadó-képességével és minimális sugárterhelésével.

1391
VistaCam iX HD

VistaCam iX HD

Ez az ami számít: - Tökéletes HD képminőség még videó üzemmódban is.

1937
VistaSoft- az Ön digitális rendelőjének szíve

VistaSoft- az Ön digitális rendelőjének szíve

Egyszerű, intuitív és az ön igényeihez alkalmazkodik

1321

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.