Hívjon minket:
+36-06 1 796 03 94‬
VistaScan Nano Easy – megbízható diagnosztika egy kompakt egységben

VistaScan Nano Easy – megbízható diagnosztika egy kompakt egységben

VistaScan Nano Easy – megbízható diagnosztika egy kompakt egységben
VistaScan Nano Easy – megbízható diagnosztika egy kompakt egységben
0 134

A VistaScan Nano Easy-vel egy modern film -szkenner áll rendelkezésére kiváló minőséggel.

A kis helyfoglalásának köszönhetően könnyen elhelyezhető egy rendelőben- így röntgent is készíthet és szkennelhet a fogászati kezelőszék mellett. A VistaScan Nano Easy  egy egyszerű és jól átgondolt működési elven dolgozó belépőkategóriás rendszer  a szekennerek innovációs világba a Dürr Dentaltól. A lemezek  0, 1 és 2-es méretben digitalizálhatók ebben a rendszerben.


 

Technikai jellemzők          VistaScan Nano Easy
Lemezméretek S0, S1, S2
Felbontás (Lp/mm) 16.7
Szürkeskála (bit) 16 (65, 538)
Súly (kg) 4
Dimenziók (H x W x D mm) 231 x 167 x 216
Interfészek Hálózat

Használja ki a Dürr Dental filmszkenner előnyeit a legkompaktabb kivitelezésben, mely  korszerű és megbízható a diagnosztikában. Soha se volt ennél egyszerűbb a belépés a filmszkennerek technológiájának világába.​

A VistaScan Nano Easy kombinálható a VistaScan IQ lemezekkel a megnövekedett diagnosztikai megbízhatóság biztosítása érdekében. Az IQ lemezek egyéni ID-je mentésre kerül a szkennelt képbe. Ennek eredményeképpen könnyen felfedezhető a filmszkenner szkennelő minőségének romlása, így garantálva az állandó minőséget.

Még egy előnyös tulajdonság:  amikor a lemez a nem megfelelelő oldalról kerül szkennelésre, a szoftver üzenettel figyemezteti a felhasználót. Mivel a VistaScan Nano Easy csak IQ lemezeket digitalizál, így biztosítottak a nagyon magas minőségű standardok, amit a Dürr Dental garantál. Ez egyértelmű előnyt jelent megbízhatóság és minőség szempontjából is.

Jellemzők:

  • Intraorális formátumok: 0, 1 és 2-es méret
  • magas képminőség
  • kompakt méretek és kis helyfoglalás
  • ideális , nagyon csendes székmelleti egység
  • alacsony karbantartási igény

Magas képminőség - tökéletes prezentáció- VistaScan Nano Easy szignifikánsan élesebb képeket ad, mint egy röntgenfilm. A D1 típusú carieses léziók és gyökérkezelő műszerek ISO 06-os mérettől már láthatók a képeken.


 

Jellemzők -  A VistaScan Nano Easy egység használható a VistaScan Image Plates IQ digitalizálására 0, 1 és 2-es méretben.  Továbbá  100%-os aktív felület és széles dinamikus spektrum is elérhető vele. Az lemez kezelése olyan egyszerű, mint egy analóg filmé.

Intuitív kezelés - VistaScan Nano Easy-vel nagyon egyszerű dolgozni. A képek importálása, törlés  és a lemez előkészítése a következő  szkennelésre egy lépésben kivitelezhető. A képek gyors elérhetősége közvetlenül a páciens mellől biztosított.

Gyors és könnyű integráció - A VistaScan Nano Easy a Dürr Dental Imaging software-rel együtt használható, vagy egy harmadik fél szoftvereivel TWAIN meghajtók csatlakoztatásával. Könnyen és simán beépíthető a sebészi munkafolyamatokba a sebészeti hálózaton keresztül.

EGYSÉGÁR ÁFÁ-VAL: 3.000.000 ft

 

Hasonló bejegyzések
VistaScan Mini View- szkenner érintőképernyővel az intraorális formátumokhoz VistaScan Mini View- szkenner érintőképernyővel az intraorális formátumokhoz
Mindezen funkciók által a VistaScan Mini View-vel a diagnosztikus képalkotás a fogorvosok számára gyorsabbá, megbízhatóbbá, kényelmesebbé válik.

 
VistaSoft- az Ön digitális rendelőjének szíve VistaSoft- az Ön digitális rendelőjének szíve
Egyszerű, intuitív és az ön igényeihez alkalmazkodik
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.