VistaScan Nano Easy – megbízható diagnosztika egy kompakt egységben

2168
VistaScan Nano Easy – megbízható diagnosztika egy kompakt egységben

A VistaScan Nano Easy-vel egy modern film -szkenner áll rendelkezésére kiváló minőséggel.


A kis helyfoglalásának köszönhetően könnyen elhelyezhető egy rendelőben- így röntgent is készíthet és szkennelhet a fogászati kezelőszék mellett. A VistaScan Nano Easy  egy egyszerű és jól átgondolt működési elven dolgozó belépőkategóriás rendszer  a szekennerek innovációs világba a Dürr Dentaltól. A lemezek  0, 1 és 2-es méretben digitalizálhatók ebben a rendszerben.


 

Technikai jellemzők          VistaScan Nano Easy
Lemezméretek S0, S1, S2
Felbontás (Lp/mm) 16.7
Szürkeskála (bit) 16 (65, 538)
Súly (kg) 4
Dimenziók (H x W x D mm) 231 x 167 x 216
Interfészek Hálózat

Használja ki a Dürr Dental filmszkenner előnyeit a legkompaktabb kivitelezésben, mely  korszerű és megbízható a diagnosztikában. Soha se volt ennél egyszerűbb a belépés a filmszkennerek technológiájának világába.​

A VistaScan Nano Easy kombinálható a VistaScan IQ lemezekkel a megnövekedett diagnosztikai megbízhatóság biztosítása érdekében. Az IQ lemezek egyéni ID-je mentésre kerül a szkennelt képbe. Ennek eredményeképpen könnyen felfedezhető a filmszkenner szkennelő minőségének romlása, így garantálva az állandó minőséget.

Még egy előnyös tulajdonság:  amikor a lemez a nem megfelelelő oldalról kerül szkennelésre, a szoftver üzenettel figyemezteti a felhasználót. Mivel a VistaScan Nano Easy csak IQ lemezeket digitalizál, így biztosítottak a nagyon magas minőségű standardok, amit a Dürr Dental garantál. Ez egyértelmű előnyt jelent megbízhatóság és minőség szempontjából is.

Jellemzők:

  • Intraorális formátumok: 0, 1 és 2-es méret
  • magas képminőség
  • kompakt méretek és kis helyfoglalás
  • ideális , nagyon csendes székmelleti egység
  • alacsony karbantartási igény

Magas képminőség - tökéletes prezentáció- VistaScan Nano Easy szignifikánsan élesebb képeket ad, mint egy röntgenfilm. A D1 típusú carieses léziók és gyökérkezelő műszerek ISO 06-os mérettől már láthatók a képeken.


 

Jellemzők -  A VistaScan Nano Easy egység használható a VistaScan Image Plates IQ digitalizálására 0, 1 és 2-es méretben.  Továbbá  100%-os aktív felület és széles dinamikus spektrum is elérhető vele. Az lemez kezelése olyan egyszerű, mint egy analóg filmé.

Intuitív kezelés - VistaScan Nano Easy-vel nagyon egyszerű dolgozni. A képek importálása, törlés  és a lemez előkészítése a következő  szkennelésre egy lépésben kivitelezhető. A képek gyors elérhetősége közvetlenül a páciens mellől biztosított.

Gyors és könnyű integráció - A VistaScan Nano Easy a Dürr Dental Imaging software-rel együtt használható, vagy egy harmadik fél szoftvereivel TWAIN meghajtók csatlakoztatásával. Könnyen és simán beépíthető a sebészi munkafolyamatokba a sebészeti hálózaton keresztül.

EGYSÉGÁR ÁFÁ-VAL:
3.000.000 ft

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT

  Brosúra letöltése:

Hasonló bejegyzések

VistaScan Mini View- szkenner érintőképernyővel az intraorális formátumokhoz

VistaScan Mini View- szkenner érintőképernyővel az intraorális formátumokhoz

Mindezen funkciók által a VistaScan Mini View-vel a diagnosztikus képalkotás a fogorvosok számára gyorsabbá, megbízhatóbbá, kényelmesebbé válik.  

1855
VistaSoft- az Ön digitális rendelőjének szíve

VistaSoft- az Ön digitális rendelőjének szíve

Egyszerű, intuitív és az ön igényeihez alkalmazkodik

1321

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.