Hívjon minket:
+36-06 1 796 03 94‬
3D nyomtató NextDent™ 5100

3D nyomtató NextDent™ 5100

3D nyomtató NextDent™ 5100
3D nyomtató NextDent™ 5100
0 1607

 

A forradalmian új, nagy gyorsaságú 4. generációs 3D nyomtatási technológia kombinálva az ipar fogászati anyagainak széleskörű tárházával a legkülönfélébb felhasználási formákat teszi lehetővé. Egyúttal a kezelések példátlan pontosságát, megismételhetőségét, kimagasló termelékenységet és példátlan összköltséget eredményezi.

 

ÚJRAFOGALMAZOTT DIGITÁLIS FOGÁSZAT

Köszönhetően a Figure 4™ technológiának, a NextDent 5100 megkönnyíti a nagy sebességű 3D nyomtatást a fogászati készülékek és próba öntvények számára. Ez a forradalmi megoldás az iparban újszerű: a NextDent 5100 a kategóriájában legnagyobb elérhető gyorsaságot és árértékarányban a  legmagasabb tejesítményt ötvözi, mely gyakorlatilag elérhető minden labor és rendelő számára.

A fogászati anyagok kiterjedt alkalmazhatósága, valamint a fejlett nyomtatási technológia nagyfokú kompatibilitása a vezető fogászati szoftverekkel megváltoztatja a fogászati munkafolyamatokat. Kevesebb idő alatt, precízebben, hatékonyabban és alacsonyabb áron teszi lehetővé a fogtechnikai laboratóriumok és rendelők számára az egyéni kanalak, modellek, szájsebészeti vezetősínek, fogsorok,  orthodonciai splintek, koronák, hidak készítését.

 

 

IGAZOLT ÉS BIOKOMPATIBILIS ANYAGOK

A NextDent 30 egyedi biokompatibilis anyag kombinációját nyújtja - ezeknek az anyagoknak a legnagyobb része elérhető bármely anyagbeszállítónál- a  NextDent 5100 sokféle fogászati felhasználásra alkalmas. Ezek az anyagok  számos esztétikus színben elérhetőek, hogy megfelelően illeszkedhessenek a páciens fogaihoz és ínyéhez. Minden NextDent anyag biokompatibilis és CE-igazolt, FDA jegyzékben szerepel,összhangban a nemzetközi egészségügyi szabályokkal.

MEGBÍZHATÓ  SZOROSAN EGYMÁSHOZ ILLESZKEDŐ MUNKAFOLYAMATOK

A NextDent 5100 teljesen kompatibilis a gyári szabványos intra-orális szkennerekkel és szoftverekkel, minden egyes alkalommal pontos eredményeket ad minimális emberi beavatkozással.  Ötvözi a nyomtatót és a 3D Systems egyéb  fogászati  elemeit, annak érdekében, hogy átfogó és megbízható munkafolyamatokat hozhasson létre. Alkalmazza például a NextDent LC-3DMixer-t az anyagok optimális keverésére, és a NextDent LC-3DPrint Box-ot az UV-s utóvilágításra.

A TAPASZTALAT, AMIRE ALAPOZHAT

A NextDent 5100 a 3D Systems 30 éves 3D-s digitális nyotatási tapasztalatára és a 3D-s biokompatibilis anyagok legújabb fejlesztéseire épül. Ez a teljeskörű megoldás arra törekszik, hogy megújítsa a munkafolyamatokat miközben az ipart újonnan meghatározó anyagokat és nyomtatási innovációkat valamint a fogászat területén bizonyított legmagasabb szaktudást képviseli, és megfelel a nagyobb piacok körében elfogadott  előírásoknak.

ÁR: 3900500 HUF

 

Hasonló bejegyzések
Cara Print 4.0 - 3D-s nyomtató Cara Print 4.0 - 3D-s nyomtató
Végre egy gyors 3D-s nyomtató, amely megfelel a polimer bázisú fogászati készülékek, pontos illeszkedési követelményeinek. cara Print 4.0 egy új 3D-s nyomtató, amelyet kifejezetten fogtechnikusok számára fejlesztettek ki a Kulzer cég fogászati szakemberei
Tisztább, mint a levegő a Himalájában! Tisztább, mint a levegő a Himalájában!
Tudjon meg többet a CAD/CAM rendszerek kompresszorainak kockázati tényezőiről és a piac egyik vezető gyártó által ajánlott megoldásáról!
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Tokuyama
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.