Ismerje meg a Vertex™ ThermoSens előnyeit

1321
Ismerje meg a Vertex™ ThermoSens előnyeit

A Vertex ThermoSens egy innovatív, törhetetlen, monomer-mentes rigid fogsor alaplemez-anyag. Nagyon sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Indikációs területei a teljes és részleges fogsorok, fogszínű koronák-hidak.

Szilárdság, esztétika és kényelem
Ami a szilárdságot, kényelmet illeti, a ThermoSens felülmúlja a piacon elérhető más fogsor alaplemez-anyagokat. A rigid test vékonyabb fogsor készítését teszi lehetővé, amely tökéletesen illeszkedik és kényelmes  a páciens számára. Ha a páciens elejti vagy helytelenül kezeli protézisét, az akriláttal ellentétben a termoplasztikus bázis megakadályozza a fogsor elrepedését vagy eltörését, inkább elnyeli, mint szétoszlatja az ütés erejét.

Biokompatibilis
A gyártási folyamat során a ThermoSens anyagokhoz nem adnak folyékony kemikáliákat, beleértve a kidolgozási fázist is (kivéve ha az akril nyergek részlegesen készülnek az áttetsző vázra). Ez egy ígéretes alternatívát jelent azon páciensek számára, akik érzékenyek a kemikáliákra vagy az akril rezintartalmára. Magyarán allergiamentes készüléket ajánlhat pácienseinek.

Beépített színezőanyagok
Azokal a termoplasztikus anyagmárkákkal ellentétben, akik a színezést a finírozás után nylongyöngyök formájában kínálják (a színezőanyagot a nyers nylongyöngyökre öntik), a ThermoSens gyöngyei már tartalmazzák a színezőanyagot a keverési folyamat során. Ez lehetővé teszi az egyenletes színeloszlást, miáltal az injektálási folyamat is egyenletes. Az alkalmazott módszer kiküszöböli a véletlenszerű színfoltok kialakulását, kiöblösödéseket és más természetellenes színi megjelenéseket, amely normál esetben nem fordul elő a szájüreg természetes közegében.

Alacsony térfogatcsökkenés
Az akrilát fogsorok 8%-os zsugorodásához képest a ThermoSens anyagainak térfogatcsökkenése kevesebb, mint 1%, amely biztosítja, hogy a fogsor a páciens szájában minél tökéletesebben illeszkedjen.

Nem színeződik el
Az alkalmazott termoplasztikus anyagok nagy sűrűségének köszönhetően a folyadékok és az ételek színezőanyagai beszívódása a termékbe egyszerűen lehetetlen. Így a felületükön idővel csak minimális sárga vagy barna elszíneződés jelentkezik. Amennyiben a páciens rendszeres kávéfogyasztó, dohányos vagy kedveli savas italokat, a Thermosens gyakorlatilag áthatolhatatlan ezek színanyagai számára.

Hasonló bejegyzések

A GAMMAT Optimo2 bemutatása

A GAMMAT Optimo2 bemutatása

A GAMMAT Optimo2 készülék a „felhasználóbarát“ gépek közé tartozik, mivel egyszerű a használata. Az aranyfogyasztása - amely felolvad az elektrolitban- optimális, a végtermékek kiváló kémiai és mechanikus tulajdonságokkal rendelkeznek.

2078
Vertex ThermoSens-a jövő kivehető pótlása

Vertex ThermoSens-a jövő kivehető pótlása

A Vertex ThermoSens kivehető pótlások a rugalmas protetikai pótlások legújabb generációját képviselik a nemzetközi kereskedelemben.

8427
Szinte eltörhetetlen fogsorok - ThermoSens

Szinte eltörhetetlen fogsorok - ThermoSens

A Vertex™ ThermoSens a Vertex-Dental B.V. cég innovatív, szinte eltörhetetlen, új monomermentes merev fogsor-alapanyaga.

13889

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.