Új self-adhesive-3M Relyx Universal Resin Cement

2108
Új self-adhesive-3M Relyx Universal Resin Cement

A 3M™ RelyX™ Universal Resin Cement egy két komponensű rezin cement, mely alkalmazható self-adhezív és- amennyiben 3M™ Scotchbond™ Universal Plus Adhesive-vel használjuk-adhezív kettős kötésű cement indikációs területeken.

A 3M™ RelyX™ Universal Automix Syringe 4 színstabil, fluoreszcens árnyalatban érhető el. Előnyei közé tartozik, hogy könnyen eltávolítható a felesleg, kiváló a kötőereje fényrekötő és önkötő alkalmazásban is, gyakorlatilag nincs posztoperatív szenzitivitás használata után.

A RelyX Universal Resin Cement kiválóan kötődik a cirkóniumhoz, fémhez és zománchoz és nagyobb a kötőereje a dentinhez is. A legtöbb esetben nincs szükség adhezív vagy primer alkalmazására. A Scotchbond Universal Plus Adhesive-val kombinálva lehetővé válik a kötődése üvegkerámiákhoz is, valamint javul a kötőereje minden más anyaghoz is, ez minden esetben fontos, ahol maximális kötőerőre van szükség.


How to self adhesive cementation

A Scotchbond Universal Plus Adhesive a Scotchbond Universal Adhesive-re épül. Self-, selective- és total-etch módon is alkalmazható adhezív direkt és indirekt restaurációk rögzítésére. A dentinhez hasonló radioopacitása csökkenti az esélyét a secunder caries, marginális rések és buborékok téves diagnózisának. Univerzális primer minden restaurációs anyaghoz. A RelyX Universal Resin Cement és a Scotchbond Universal Plus Adhesive igazi két komponensű rendszer.  A két komponens jelentősége: minél kevesebb terméket használunk, annál kevesebb a hibalehetőség, a stressz - pénzt takarítunk meg és tiszta standardizált munkafolyamatok végezhetők alkalmazása során. 

 

 

  • A higiénikus  önzáró fecskendő minimalizálja a műanyag és a cement hulladék képződését
  • könnyű felesleg-eltávolítás
  • fokozottabb self-adhezív kötőerő a dentinhez
  • magas esztétika 4 fluoreszcens színben
SZÓRÓLAP
↓ A szórólap letöltéséhez kérem töltse ki a kérdőívet. ↓ 

  Szórólap kérdőív

Hasonló bejegyzések

Ragaszkodjon az innovációkhoz: A modern adhezívek 5 előnyös tulajdonsága

Ragaszkodjon az innovációkhoz: A modern adhezívek 5 előnyös tulajdonsága

A radioopacitástól kezdve a káriesz-érintett dentinfelszínek lezárásáig a modern univerzális adhezívek széles variációs lehetőségekkel hozakodtak elő, melyek a használatot sokkal hatékonyabbá tudják tenni. Itt az ideje, hogy újra felfedezzük az...

1235
Az 5 kiváló innováció annak érdekében, hogy a legtöbbet tudja kipréselni az önkeverős fecskendőkből

Az 5 kiváló innováció annak érdekében, hogy a legtöbbet tudja kipréselni az önkeverős fecskendőkből

A kedvelt rezincementek kiszerelései egyre korszerűbbé válnak. Fedezze fel az új önkeverős fecskendőt, amely nem csak csökkenti az anyagveszteséget és műanyaghulladék mennyiségét, de sokkal ergonómikusabb, higiénikusabb és könnyebb...

1035
RelyX Fiber Post

RelyX Fiber Post

Több mint egy szimpla csap, a RelyX Fiber Post (3M ESPE) egy komplett rendszer, amit kiváló klinikai eredmények könnyebb...

1824

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.