Érje el a ragyogó fehérséget: Az Opalescence™ Boost™, az Ön gyors útja a ragyogóbb mosoly felé!

445
Érje el a ragyogó fehérséget: Az Opalescence™ Boost™, az Ön gyors útja a ragyogóbb mosoly felé!

Az Opalescence Boost rendelőben alkalmazható erős fehérítő egy kémiai úton aktivált gél, amely körülbelül egy órás fogorvosi székben eltöltött idő után világosabb, fehérebb fogakat biztosít. A hatékony, 40%-os hidrogén-peroxid gél kémiai aktiválású, így működéséhez nem szükséges polimerizációs fény. Az egyedi kettős fecskendős segítségével a 40%-os hidrogén-peroxid tartalmú gél közvetlenül az alkalmazás előtt aktiválódik, biztosítva, hogy minden adag Opalescence Boost fehérítő friss és hatékony legyen.

  • Kémiai úton aktiválódó gél, így polimerizációs fényre nincs szükség
  • Erős 40%-os hidrogén-peroxid tartalmú gél
  • Az Opalescence fogfehérítő gél PF-t tartalmaz (kálium-nitrát és fluorid)
  • Pontosan adagolható
  • Könnyen látható, ez segíti a teljes eltávolítást
  • Két-három 20 perces alkalmazás elegendő
  • Sűrű állag a gél szétcsorgásának megakadályozására
  • Nincs szükség hűtésre
  • Vegán, igazoltan gluténmentes


Videó: Fehérítés Opalescence Boost-tal lépésről lépésre

Professzionális fogfehérítés azonnali eredménnyel

A díjnyertes Opalescence Boost rendelőben alkalmazoható fogfehérítő gél a legjobb módja a fogak gyors fehérítésének. Csak két vagy három 20 perces kezeléssel az erős 40%-os hidrogén-peroxid tartalmú gél azonnal észrevehető eredményeket biztosít. Ideális olyan páciensek számára, akik gyorsan szeretnék fehéríteni fogukat, különösen nehéz foltokat szeretnének eltávolítani, vagy fontos eseményre készülnek, ahol ragyogó, fehér mosolyra van szükségük.
Bízzon a szakértőkben. Több mint 30 év tapasztalattal, több mint 50 fogfehérítési díjjal és több mint 100 millió tökéletesen fehér mosollyal az Opalescence fogfehérítés a bolygó #1 professzionális fogfehérítő márkája.

A legjobb módja a fogak gyors fehérítésének

Néhány rendelőben alkalmazott fehérítő eljárás polimerizációs fényre vagy lézerre van szükség a fehérítő gél „aktiválásához”. Az Opalescence Boost fogfehérítő gél  kizárólag kémiai úton aktiválódik így nem szükséges se polimerizációs lámpa se lézer. A tanulmányok megerősítették, hogy a fehérítő szer hatékony lézer nélkül is.

Az Opalescence Boost fogfehérítő gél újító kettős fecskendős friss fogfehérítő gélt biztosít minden alkalommal, mivel a gél kémiai úton aktiválódik. Használat előtt nincs szükség hűtésre.
Miután összekeverték, az Opalescence Boost fogfehérítő gélt kényelmesen lehet alkalmazni egy Black Mini™ véggel. Sűrű viszkozitású formulája megakadályozza a gél szétcsorgását, és feltűnő piros színe könnyen láthatóvá teszi, ami segít a pontos fellyezésben és a teljes eltávolításban. Az Opalescence Boost fehérítő gél legalább 20%-os víztartalommal rendelkezik, amely segít a kiszáradás megelőzésében, maximális pácienskényelmet és elégedettséget biztosítva.

↓ TECHNIQUE GUIDE ↓
Töltse le a pdf-et (angolul) az alábbi kérdőív kitöltése után.

  Kérdőív:

Hasonló bejegyzések

Opalescence Boost - Még csak az anti lámpa működik igazán!

Opalescence Boost - Még csak az anti lámpa működik igazán!

A fogfehérítésnek nincs ezer módja: vagy a fogorvosi székben, vagy otthon végezzük. Az ambuláns technika...

4062
Gyors és egyszerű módszer a csillogó fehér fogakért! - Opalescence GO!

Gyors és egyszerű módszer a csillogó fehér fogakért! - Opalescence GO!

Az Opalescence Go™ előtöltött fogfehérítő sín ötvözi a professzionális fehérítést a páratlan kényelemmel! A forradalmian új UltraFit™ kiválóan illeszkedik a fogívhez, és azonnal alkalmas a használatra a kicsomagolás után. Gyors, egyszerű,...

1266
Testreszabott kényelem: Opalescence PF és egyéni sínek a tökéletes illeszkedés érdekében

Testreszabott kényelem: Opalescence PF és egyéni sínek a tökéletes illeszkedés érdekében

Az Opalescence PF fogfehérítő gél egyedi otthon viselhető fehérítő sínekkel kombinálva sokféle lehetőséget kínál a pácienseknek.  A fecskendős kiszerelése miatt az Opalescence PF fehérítő gél könnyen testreszabható minden páciens egyéni...

617

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.