Miért pont a VPI CERVICO? Az emergencia profil tökéletesítése

2033
Miért pont a VPI CERVICO? Az emergencia profil tökéletesítése

Miért a Cervico?


Csalódott, mert a megfelelő pótlás dizájnjának kialakításában korlátai vannak?

Aggódik az esetei hosszú távú biológiai reakciói miatt?

Készen áll a változásokra?

Az emergencia és cervikális profil megfelelő kialakítása lehetővé teszi a plakk zóna alapos kontrollját az implant platform és a korona cervikális vonala mentén. A  koronálisabb és laterálisabb kialakítás távolabbra helyezi a plakk zónát azt az implantátum platformtól/kresztális csont területtől, a korona cervikális vonalához pedig közelíti, mely már egy elérhetőbb terület. A páciens így eltávolíthatja a baktériumokat a szájhigiénia végzése során. Ez egy alapvető lépésnek tekinthető a periimplantitis kialakulásának megelőzése érdekében.

A hagyományos  vagy nem megfelelően kialakított anatómikus gyógyulócsavarokkal ez nem elérhető. A Cervico rendszert kifejezetten a modern implantációs protokollok alapján tervezték, ezáltal gyorsan, könnyen és költséghatékonyan segít  a hosszútávú klinikai eredmények elérésében.


Általános információk és használati utasítás

A termék 3 különféle változatban érhető el, melyek elnevezései:
Cervico mold, Cervico Guide és Cervico Premium.

  • Használat

A rendszer vezérfonala (Cervico Guide) a páciens fogatlan gerincének felmérésére használható annak érdekében, hogy megtudjuk, pontosan milyen alakú és méretű gyógyulócsavarra van szükségünk, valamint a lenyomatvételi fej duplikálására is alkalmazható a öntőforma rendszer segítségével, amely összefügg a kívánt implantátumos pótlás cervikális kialakításával. Ezen felül a Cervico guide sapkái és pinjei önmagukban vagy kombinálva használhatóak az osteotómia - preparáció során a helyes pozicionálás érdekében, valamint  később a csontelőkészítés további lépései során a dőlésszög ellenőrzésére intraorálisan. A Cervico guide minden eleme újrahasznosítható megfelelő fertőtlenítés és sterilizációs folyamat után, melyek megfelelnek  az újrahasználható eszközök sterilizációs szabályainak.

Az öntőforma rendszer  (Cervico Mold) a cervico gyógyulócsavarok készítésére, valamint a lenyomatvételi fejek duplikálására használható, melyek megfelelnek a kívánt implantációs pótlások cervikális profiljának. Az öntőforma minden funkcionális része (bázis, szilikon gyűrű) újrahasznosítható megfelelő fertőtlenítés és sterilizációs folyamat után, melyek megfelelnek  az újrahasználható eszközök sterilizációs szabályainak.

Minden egyes Guide sapkához tartozik egy ugyanolyan cervikális kialakítású, formájú és méretű öntőforma-üreg , melynek jelölése megegyezik a neki megfelelő  Guide sapka páron található jelöléssel. Pl. ha kiválasztottuk a (pS) Guide sapkát, amely a  legközelebb áll a kívánt implantátum cervikális profilhoz, akkor ebben az esetben a (pS) öntőforma-üreget kell használjuk az egyéni gyógyulócsavar készítéséhez, illetve a lenyomatvételi fej duplikálásához.

A Cervico System lehetővé teszi a kezelőorvos számára, hogy meghatározza, milyen optimális cervikális profilt szeretne kialakítani, ezután pedig optimális alakú, méretű gyógyulócsavar, duplikált lenyomatvételi fej készítését teszi lehetővé a cervikális profil kialakítása és későbbi lemintázása érdekében.


Időtakarékos
Elképesztő a gyorsaság, amivel a kezelőorvos képes az ideális gyógyulócsavar intraorális kialakítására és sokkal egyszerűbbnek tűnik a kimagasló eredmények elérése a végleges pótlás esztétikájában.

Költséghatékony
Élvezze az azonnali, optimalizált gyógyulócsavarok egyszerűségét. A Cervico rendszer gyorsan, könnyen és költséghatékonyan segít Önnek a hosszú távú, stabil klinikai eredmények elérése érdekében, mely alapját a gingivális profil kialakítása képezi.

Terjedelmes dokumentáció
A VPI Cervico széles körben alkalmazott a világ szakemberei által.

Lelki nyugalom
Magas minőségű anyagok, a részleteknek szentelt figyelem. A VPI Cervicot tartósságra tervezték.

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT


Amennyiben érdekli a Cervico katalógus, az űrlap kitöltésével letöltheti.

  Brosúra letöltése:

Hasonló bejegyzések

Cervico Mold- a végleges pótlás emergencia profiljának kialakítását egy teljesen új módon

Cervico Mold- a végleges pótlás emergencia profiljának kialakítását egy teljesen új módon

A Cervico Mold egy rendelői eszköz, melyet a cervico gyógyulócsavarok és  lenyomatvételi fejek készítésére fejlesztettek ki. Alkalmas még az individualizált gyógyulócsavar vagy ideiglenes pótlás duplikálására egyéni lenyomatvételi fej...

1335
Cervico Guide - a megfelelő cervico gyógyulási csavar könnyű intra-orális meghatározására

Cervico Guide - a megfelelő cervico gyógyulási csavar könnyű intra-orális meghatározására

A Cervico Guide  egy újrahasznosítható, autoklávozható, többször használatos eszköz, mellyel a megfelelő méretű és formájú cervico gyógyulócsavar intraorális kiválasztása gyorsan és könnyen kivitelezhető. Az eszköz alkalmas...

1158
Egy egyszerű Cervico eset - hétköznapi fogászat

Egy egyszerű Cervico eset - hétköznapi fogászat

Kiértékelési szakasz: A  fogatlan gerincet a Cervico Guide cilindrikus sapkája segítségével mérjük fel, hogy biztosítsuk a megfelelő mesio-distalis dimenziókat az implantátum behelyezéséhez. Tipp:  a cilindrikus sapkára...

1041

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.